Lördag

Hej Hej =).

Har precis ätit middag =). Mamma,pappa och Emelie åt varmrökt lax och jag åt stekt kassler =). Det var mycket gott =).

I dag har jag och Veris varit och hoppat clearround på susedalen. Det gick mycket bra =). Eller a jag skulle hoppa 60 och 70 cm. Jag hoppade fram och så det gick mkt bra =). Sen inne på banan så gick det mycket bra ända fram till hinder 6 (av 7) och då hoppade jag lite tidigare än veris och jag tyckte hon skulle hoppa men hontog ett extra galoppsprång så det blev lite fel så jag ramla av. Dock slog jag mig inte. Men jag vill inte hoppa 70 cm så jag fick starta sist n gång till i 60 cm och då gick det väldigt bra. Hon hoppade bra på alla hinder så vi fick rosett =). Fast är fortfarande lite små skakis efter jag ramlade av... =/

I dag ska jag nog städa mitt rum och sen i kväll ska jag till Sofia för vi ska plannera =D!! Vi åker om 1 vecka och 5 dagar =). En sak som är lite läskigt är att vi flyger på fredagen den 13 :S. Men det kommer gå galant =D. Jag lägger in lite kort från clearrounden.

//Kram



Jag & Veris på framhopnningen =) <3



Jag & Veris inne på banan.



Min lilla sötis med sin blå/rosa rosett =D <3

FREDAG!! = Helg =D

Mycket skönt att det är fredag kan jag säga! Den mest efterlängtade dagen på veckan =D Skolan va bra =) Jag är faktiskt rikitgt glad nu =D.Vi hade läsning,matte,engelska,so och bild. Idrotten va tråkigt för vi hade streetdance och det suger! Den enda dansen som är rolig i SKOLAN är typ sånna söta danser som bugg,ploka,jenka parisepolka mm. =D.  Det är förresten bara 1 vecka och 6 dagar kvar tills vi åker =D !!!!. Och jag har inte ens tittat på vad jag vill ha med mig!! :O Förmodligen börjar jag kika på det på söndag.. Ledig dag! Inget plannerat.

Morgon dagen är därimot fullspekad! Går upp hyfsat tidigt. Ska ju till Susedalen på clearround =D. Ska hoppa 60 & 70 cm.Vill inte hoppa för högt eftersom det är 3:de gången vi är ute också vill jag ta det lite lugnt =)Det känns mycket bra. Har putsat allt nu. Träns,sadel och benskydd. Mamma ska putsa schapsen och skorna i morgon =). Ska även titta lite på vad jag ska ha på mig lite senare. Jag hoppas verkligen inte det regnar i morgon så veris blir as blöt och geggig!!!! =(.

Efter skolan körde jag till Farmor direkt. Vi hade en lektion i datakunskap =D. Det var mycket roligt . Lärde henne hur
internet funkar också skaffade vi en msn till henne =D. Ska nog åka förbi någon dag och se i fall det är något mer hon behöver hjälp med . Förresten har hon min blogg som startsida vilket jag tycker är väldigt roligt!! =D. Hej Farmor!

Nu ska jag nog hoppa in i duschen och duscha av mig snabbt. Vi ska äta världens godaste lasange i kväll så är rikigt hungrig!! =).

Headern kommer senare i kväll =D. (kom nästan precis in i från stallet) =)

//Kram  <3



Ska bli rikigt roligt i morgon =D

Torsdag

Nu har jag taggit tag i mitt liv och börjat fixa lite roliga saker med bloggen. Jag håller på att göra en ny "header" som jag fixar i morgon förmodligen. Jag har fixat så det finns musik nu. =). Välj vilken låt också spelar den =). Hann tyvärr inte lägga till så många låtar men men skit i det =).

Hästarna väntar på hö och jag ska nana nu =)..

//God natt <3

Torsdag

Hej Hej =D.

I dag är det exakt 2 veckor tills jag och Sofia åker!!!! =D Troligtvis ska jag till henne på lördag kväll(ifall hennes syster blir frisk) också ska vi planera!! =D Vad vi ska ha med oss osv. Längtar =D. Jag börjar bli lite hysterisk känner jag.. vilket jag tror dom andra också känner!! =D. Det är bättre att vara glad än sur och trödig! =).

I dag har det inte hänt så mycket i skolan. Vi hade tyska läxa till si dag så vi hade förhör och lite sånt tråkigt. Vi hade även lagtid och jag gjorde engelska och matte =). Vi har matte prov på torsdag nästa vecka så det är lika bra att börja små plugga redan nu. Har även engelska prov på fredag och jag har ingen aning om vad jag ska plugga på! =(. Men men det löser sig =).

I morgon ska jag till Farmor efter skolan. Hon fick bredband i julklapp så ska hjälpa henne lite med internet och lite sånt. Så kommer antagligen inte skriva ett inlägg förren lite senare på kvällen. En liten kommenter skulle ju inte skada heller ;) .

På lördag så ska jag & Veris till Susedalen och hoppa clearround =D. Bra avslutning innan jag åker <3. Kommer sakna henne jätte mycket =`( <3. Men när jag kommer hem igenn så ska vi satsa på DIV III =D. Ska bli as roligt =D.

Veris väntar på mig nu. Ska ut och rida dressyr =). Lite mjukgörnade =).

//Kram




Susedalen here we come =D =D <3

Onsdag

Halva solvekcna har gått och det är bara 15 dagar till vi åker =D. Skolan va ra. Vi hae svenska prov. Det var hyfsat lätt så hoppad et gick bra =). Vi hade även konditionsträning på gympan! Man va död efteråt!! Men det var roligt =).  Vi hade även slöjd i dag. Det va mkt roligt =D. Slöjdläraren är konstig!!!! Jag hade tuggummi ockh jag glömde spotta ut det när vi började så sa hon till mig då. Sen när hon hjälpa mig så kom Elin och hon hade också tuggummi, och hon hade ju inte hört när hon sa till mig. Så sa hon till Elin:
-Är du snäll också spottar ut ditt tuggummi!!!!! Ska det vara så förbanat svårt att fatta det!!

Hon va as sur! Och sen så gick vi in i ett annat rum där det fanns typ vävstolar och massa annat tråkigt. Vi letade efter snyffa tycker(vilket dom ej har). Men så hittade vi massa roliga tyger som va as fula =D. Också fanns det ett "provrum" precis jämte också gick vi in där och tog as snygga kort också gick vi ut sen också när vi skulle lägga in tyger så står vi och flabbar och tänker inte på att hon kommer. Och jag hade något julgrans aktig fult tyg också sa hon att i det rummet va det bara dyra tyger.. och gången innan sa hon att det var tyger som va jätte billga XD. Så jag Sara,Elin och Sofia är inte på hennes + sida. Men roligt hade vi =D.

Nu ska jag gå ut och ge hästarna mat. Måste även plugga på tyskaläxan. Och sen ska jag se på "Made in Sweden". Det är mycket roligt =D...

//Kram



Vi är snygga!!! Titta julgranstyget! =D Sjukt fult!! XD (ursäkta i fall någon tycker det är fint)  (;

Tisdag

Inlägget komemr lite sent. Bättre sent än aldrig. Hade faktiskt inte tänkt och blogga nu i kväll för dagen har varit fylld av saker. Började skolan kl 8. Inte jätte jul men körde moppe till skolan. Efter skolan körde jag ner till stan och:
-Hämtade min nya jeans som blivit uppsydda
-sättit in pengar på banken
-hämtat mina klockor på klockmäster =).

Efter det så körde jag hem och slängde in mig lite fil och musli också spang jag ut till Veris =D. Vi har hopptränat i dag =D. Hon har nog aldrig varit i sån bra form =D. Lyssnar sjukt bra på både skänklar och händer men är sammtidigt VÄLDIGT taggad men väntar på signal =). Hon är jätte duktig =) Hoppträning gick sjukt bra =). Jag ramlade av! Mycket duktigt av mig. Dom sa att det va den saktaste avramlingen dom har sett =D Mycket roligt va det =). Hela tränset satt framför öronen så hon va riktigt gullig =D.

I morgon har vi svenska prov så efter kvällsmaten så har jag spenderat tiden på att plugga. Kan det mesta så tog en paus men ska titta på det snart igen. Ska även försöka komma i sängen tidigt =).

Vi åker om 15 dagar =D =D Mycket roligt. Sofias syster har influensan och Emelie mår typ också dåligt!!!! Dom får inte smitta oss!! Vi får vara på avstånd!! =)

Svenskan väntar... duschen med ;)

//Kram


Måndag kväll

Tjoo =)

Dagen har varit bra =). Jag hinner skriva ett kort inlägg innan  jag ska sova =). Är mkt trött. Dagen har varit mkt bra =). Skolan va en lång dag i dag till kvart över 3 =(. Inte kul. Sen körde jag ner till stan. Jag skulle lämna in mina klockor och sätta in pengar på banken. Men jag gjorde mycket annat. Jag hann:
-lämna in mina klockor som jag ska hämta i morgon =).
-Köpa små saker på kicks =D.
-Köpa jeans på JC. Mycket snygga som jag också ska hämta i morgon för dom va för långa ;).

Jag hann med mycket roliga saker =). Jag hann dock inte sätta in pengar på banken för dom stängde kl 3 =(. Så antingen gör jag det i morgon eller så ska mama göra det =). Nu har jag faktiskt varit dukitg och pluggat matte. Vi har matte diagnos i morgon. så plugga plugga plugga. Men det går säkert bra(hoppas jag). Sen i morgon är det hoppträning så jag kommer inte hinna plugga så mycket till svenskaprovet som vi har på onsdag =(. Det får gå som det går. Vi har typ jobbat med det i 2 veckor också ska vi ha prov i över morgon =(. CP!! =(.

Nu ska jag nana =)

Sov gott =D <3

Förresten!!! 16 dagar kvar ;

=D =D =D


=D =D =D  Nu är det nära =D =D =D

Måndag

God morgon, God morgon.

I dag börjar jag 9 så därför är skriver jag nu på morgonen. Ska köra till skolan om 40 minuter så jag hinner skriva ett litet snabbt inlägg. Det är inte säkert att jag hinner skriva senare i kväll så därför skriver jag ett nu med =D.
Under dagen ska jag:
-skola
-köra ner till stan och lämna in mina klockor
-sätta in pengar
-plugga svenska(när jag kommer hem).

Lilla Veris vilar i dag för jag slutar kvart över 3 också måste jag köra ner till stan. Men hon är lika glad för det =D.
Nu ska jag fortsätta och köra m ig i ordning. Om 14 minuter är det bara 16 dagar kvar tills vi¨åker =D. Jaaaaaa =D <3. Jag och Sofia ska nog träffas någon dag i veckan och planera =D.

//Kram <3

Söndag

Gårdagen när Sofias familj va här va mkt trevlig =D. Vi planerade inte jätte mkt men vi tittade lite på tider och lite annat =). Vi åker hemifrån kl 03:30 också kör vi till Malmö/svågertorp också tar vi tåger därifrån till Köpenhamn där flyget går i från =). Längtar sjukligt mycket!!! =D. Allting känns perfekt!! =D. JIPPI!! =D. Jag fick även födelsedagspresent av Sofia. En sjukligt söt sparbösse som var som ett hjärta<3.Tack<3 =)

Dagen har varit bra(än så länge). Jag har inte gjort så mkt. Jag har ridit lilla sötnöten. Vi hoppade i paddocken. Det gick SJUKT bra!!!. Det har nog aldrig gått så bra när jag har hoppat hemma. Men hon var skärpt redan från början och hon lyssnade hela tiden men hon var ändå taggad!! =D. Det känns mkt bra inför DIV III.

Nu ska jag strax köra hemkunskapsläxa. Mycket roligt ;). Den enda läxan som är rolig att göra =D. Eller inga läxor är väl roliga men i fall man ska ha läxor så ska man ha hkk =). Måste även plugga till Svenska provet som vi har på onsdag. I morgon så slutar jag kl kvart över 3. så jag ska köra ner till stan och lämna in mina klockor också ska jag sätta in pengar på banken. så lilla Veris får vila i morgon =). Men då är hon pigg och glad på tisdag då jag ska hoppträna =D. Livet äger just nu =D.

//Kram<3



Hjärtat och kortet jag fick av Sofia =D <3.

                                                                                   
                                                                               
        Vi är redo för DIV III =D =D <3










Lördag

God Morgon gott folk =).

Lördag mycket mycket skönt =) Gick upp vid 7 och gav hästarna mat så fick jag sova ut lite längre än vanligt(mamma släppte ut dom) =). Sov fakstikt 10 timmar! =). På shemat i dag står det
-Städa klart mitt rum
-Rida ut med Veris
-Sofia och hennes familj kommer i kväll(vi ska planera resan =D <3.
-Kanske plugga(i fall jag vill,orkar,kan ;)

Alltså inte så mycket. Får se i fall jag hinner/orkar plugga. Mycket prov nu innan resan =D. Men men det är faktiskt bara 18 dagar,21timmar,13 minuter och 10 sekunder kvar nu =D.

http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2009&m=feb&d=12&h=8&mi=10&t=Jag-t55-6t2t5-t55Sofia-t55-5e55ker-t55till-t55Australien-t55-d3t5D&yn=Frida-t55C&c=re&mc=5

Kolla länken i fall du också vill räkna ner =D. Jag är rikigt glad =). Allting blir så mkt bättre när man ser resan framför sig. 18 dagar,17 dagar,16 dagar,15 dagar, 14 dagar,13 dagar, 12 dagar, 11 dagar,10 dagar, 9 dagar, 8 dagar, 7 dagar, 6 dagar, 5 dagar, 4 dagar, 3 dagar, 2 dagar, 1dag, NU FLYGER VI =D =D.

Nu ska jag städa färdigt mitt rum sen ska jag gå ut och rida lilla sötnöten =) <3. Kollade även va Div III omgångarna skulle gå. 1 omgången skulle olsegården ha =( sveriges minsta ridhus!!!!!! =(. Himledalen har andra och kvibille har 3 omgången =). Vet oj vart finalen går. Men man får ju hoppas att man kommer dit =D. Första omgången går den 28/3 så jag och Veris hinner komma i gång igen efter resan =).

Nu ska jag städa =)..

//Kram



L Ä N G T A R ! ! ! =D

=D =D




JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA =D =D =D

Fredag!!!

Äntligen fredag =)

Skriver inget långt inlägg i dag för ska ut i stallet strax.. Hela familj städer =). Mkt trevligt.

Skolan i dag va bra =) På idrotten åkte vi på någon konstig bräda fast med bara 2 hjul!! :O. Det gick ju inte överdrivet bra ;) men men.. Kul va det =).

Massa prov är det nu innan "our little trip" ;). 5 prov på 3 veckor! Jippi! :O :). skit i det, det går bra :).

Måste springa ut till Veris<3 =)

//Kram


Torsdag

I DAG ÄR DET EXAKT 3 VECKOR TILL VI ÅKER!!!!!! 21 DAGAR !!!! =D =D. wihoooo =) Längtar =)

I MORGON ÄR DET HELG!!!! =D =D. As skönt =)

Skolan i dag va bra =). Inga roliga lektioner..eller lagtiden va helt okej:)

Hade sovmorgon i dag till halv 10 =D. mkt mkt skönt =). Jag körde moppe ävebn i dag. Och jag har lärt mig att tanka nu =D. Jag är duktig. Fast mamma eller pappa får nog följa med en gång till ;). Jag är tröglärd.

TETTE: Photoshop går bra. Fast i fall det inte gör som jag vill så stänger jag av det och gör något annat =). Eller så ringer jag till dig men det gör jag inte alltid ;).

I dag har jag riditdressyr lektion. Det jag as bra =D Hon gick på tyglen i båda varven =D. Framsteg =). Fast hon har dålig kondition så hon orkar inte så mkt men det ska vi ändra på =).

Nu ska jag äta och sen ska jag göra engelskaläxa =)..


//Kram <3





Tycker om dig <3

Onsdag

Plugga Plugga Plugga är det som gäller nu sista 3 veckorna. Svenska prov,engelska prov,NO-prov,tyska prov & Matte prov. Måste också hinna bli färdig med SO:n. wish me  good luck.(det behövs). Jag och Sofia Måste ha NO-provet och tyska provet 3 2 dagar innan alla andra eftersom vi åker på torsdagen och dom har prov på fredagen! Men men.. det ska gå skit bra det  här :). Man måste tänka positivt =D.

Skoldagen va helt okej. Gympan sög verkligen!!! Vi hade boxning.så kommer det 2 killar(en kille och en gubbe=utlänningar)) från Falkenbergs(tror jag) boxningsklubb. vi har idrott i 50 min. Och vi sprang runt i gymnastiksalen i 30 min!!!! Också har vi "stilla" stående uppvärmning i 10 till så vi "boxades" i 10 min. BRA!!!. Också när vi sprang så stod dom i mitten och skrek på oss att vi skulle springa fortare hela tiden!! Den "unge" gick runt och smsade hela tiden!!!! Han typ sket i oss XD.

Sen skule man typ va två och två. Jag va med elin. Snacka om att vi inte kunde sluta flabba! Han killen(gubben=53 år,han sa det) , man hörde inte vad han sa!!!!! Han bröt as mkt också hoppade han över lite ord hit och dit så jag och elin skrattade as mkt...=han blev sur och fråhade hur länge jag och elin hade varit i från varandra ;). Så svarae jag 10 minuter en kvart XD. (såsom kineserna säger när man beställer kina mat) =D-  Jag hoppas att det var sista gången vi hade boxning(med dom i alla fall) :).

Aja skit i det nu.. Resten av dagen va "okej". Syslöjds läraren va lite speciell ;) men men..

Jag och Veris galoppträna i dag. Hon va typ halvt dum. Fjollade as mkt så blev lite sur på henne ;) men så fick hon morötter när vi kom tillbaka och då blev hon glad igen :) (mat hjälpder alltid)

Nu måste jag göra tyska!! Fattar typ ingenting.. men ska nog ta och ringa Sofia först och prata lite =D. Altid lika roligt =D. Sen ska jag titta på "Made in Sweden" =). Det är bra..

//Kram

PS: Andra dagen det inte är halt så jag har kunnat köra mopppe till skolan 2 dagar på raken nu :O =D. Tredje dagen med kanske?. Har sov morgon i morgon och jag har ingen bensin kvar i moppen så måste tanka och jag vet inte hur man göra!! (bra Frida). Tur man har en mamma och en pappa =D <3. DS...



PLUGGA PLUGGA PLUGGA!!

Tisdag

Denna dagen har varit bra =) Jag fick äntligen köra moppe till skolan =). Första dagen på länge det inte är halt =). Körningen till skolan gick galant =D. Rikitgt roligt =).  Första gånegn jag körde som det var rikigt mkt trafik =). Hoppas jag kan köra i morgon också :).

Skolan va bra =). Det började med läsning(skönt att börja dagen lite lugnt) sen hade vi matte,so,idrott,engelska och NO=). Jag va inte med på idrotten för Erik lägger typ alltid kören på den lektionen! =(. Det hade varit bättre i fall han la den på morgondagens idrottslektion för då ska vi ha boxning!! Hatar det!! världens svettigaste och äckligaste handskar är det!! Man luktar svett om händer i månader! As äckligt.
På SO:n va vi(jag,sara,elin och sofia) rikigt duktiga. Vi jobbade bra hela lektionen :). Det känns som vi aldrig blir färdiga! =/. Nu har jag äntligen börjat fatta matten =). Det är lite krongligt i bland men nu börjar jag fatta =D.
Sen på NO så plugade vi inför provet. Det blev inte jätte lyckat för sista lektionen=flummig. Fast jag va hyfsat lugn men jag fick ett pappersflygplan mitt i högerögat! SJUKT ONT!! Jag kunde inte sen  först :O.

Sen efter skolan följde jag med Sofia hem =). Vi hade mkt trevligt. Vi gick ut och gick med Skrållan =). Sen satt vi och tittade på massa roliga klipp på youtube =). Sen var jag tvungen och köra hem för jag skulle ut och rida i mörket/blåsten/(helvetet). Red lite dressyr med Hanna och Nike i paddocken =). Det gick helt okej. Men det blåste och det var massa skuggor och Tussi skrämde dom såklart också ;).

Nu måste jag kila.. Top model börjar =)

//Kram


Måndag

I DAG KOM MITT FÖRARBEVIS =D =D =D!!!. JAAAAA =D. Nu får jag köra =)

Skulle ju kört till skolan i morse men det var svin halt.. kommer nog aldrig få köra till skolan =(... jodå men inte än på ett tag ;). Jag hoppas på att inte det fryser i natt så kanske jag kan köra =)

Skolan i dag var trög...Eller vi började kl 9 och det var skönt med lite sovmorgon =). Jag var flummig redan på första lektionen. Jag och elin dansade "tango"( om man kan kalla det för de). Mycket vackert =). Vi har rätt roligt i våran klass =).
Nästan bara tråkiga lektioner i dag. Läsning,NO,engelska,Svenska och Tyska.

Vi slutade kvart över 3 i dag så fort hem och springa ut i stallet. Veris fick vila i helgen bara för vi hade as mk läxor. Men nu är vi i gång igen =). Jag red och mamma gick runt kyrkan =). Veris va ena stunden pigg och andra stunden trött =). Hon e söt hon<3. Nu måste det bli finare väder så man kan rida på åkrarna så man kan galoppträna =D. Måste ju få upp flåset nu inför DIV 3 =D =D.

Nej matteboken väntar. Bara 6 tal kvar =). Sen ska jag läsa min sjukt bra bok =)

//Kram


Så här ser min moppe ut =D Eller nästan i alla fall.. några små justeringar ;) Röd är den i alla fall =)

JAG FÅR KÖRA NU ! ! ! ! =D =D

Söndag

Söndagen började ju väldigt bra!! Går upp och ger hästarna mat vid 7 och det är snö!!! :O Vilket betyder att jag inte kunde köra moppe till kyrkan kl 10. I kyrkan va det trödigt... det händer ju ingenting! Men men.. har gått 9 gånger nu så har 6 gånger kvar =). Men man ska ju typ gå på påsken också så får spara lite =)

När jag kom hem så gick jag ut och fixade i stallet =) Sen vid 13 så åkte vi till Nisse,Linus och Ann-margreth och åt lunch. As gott =) Kyckling i någon sås och klyftpotatis =) mums.. och sockerkaka till efterrätt =) Gott..

Jag skulle vara hos Elin för vi skulle plugga, kl 14:30 så jag och pappa fick slänga i oss fikan också körde han hem mig. Det hade torkat upp på vägen(snön va borta) så jag kunde köra moppe =)

Vi har NO-läxa tills i morgon så den gjorde jag också några matte tal. Sen var jag tvungen att köra hem för det blåser as mkt och det var första gången jag körde i mörker så det var lite läskigt. men men nu är jag hemma och ska fortsätta med matten. Har inte jätte många tal kvar.. men en del ;).

I morgon ska jag förhoppningsvis köra moppe till skolan =) Första gången. Sitter och funderar på hur jag ska köra. Jag vill inte köra i den stora rondellen som är vid Willys och där.. As många har kört vält där.. så jag ska inte köra där. får väl funderar lite till =)

//Kram





Pluggade med Elin & Sara i dag =).

Neej!!

Neeeej!!! Team Wells åkte ut! =´( Dom skulle ju vinna!! Tråkigt! =(


Lördag

Lördag = Helg =D

Skönr med helg men jag kan typ inte slappna av för vi har as lång matte deadline och NO läxa så jag är lite små stressad.

Emelie och Hanna kom ju hem i går vid 12(på natten) så då pratade vi(familjen Carlsson och Karlsson). Det var mkt trevligt! Dom va as bruna!!!  Avundsjuk! Men om 25 dagar åker jag =D Yeahhh =D

Fick paket av Emelie =D Både julklapp och födelsedagspresent. Fick ett halsband också var det 2 par örhängen med, en tröja, och saker från bodyshop =D Tack<3

Jag hatar Sveriges väder! Här är svinkallt och jag vill inte gå ut!!! Minus grader är det och svinkallt! Jag vill ha vår/sommar!! =D

I kväll ska jag vara ensam hemma så ska kolla på film och kanske köra upp till Farmor en sväng =) Skönt nu när man kan köra moppe !!! =D. Eller stannar jag hemma och ser på film och läser en bra bok som jag har lånat =D

//Kram<3




Tröjan jag fick av Emelie =D




Saker från bodyshop. Body butter, någon body scrub och en tvål =D.



Halsbandet och örhängerna jag fick också =D. As snygga.

Tack för paketen =D <3

Fredag-Helg! =D

Äntligen helg! Har längtat hela veckan =D Skönt att få sova ut lite mer i alla fall =)

Skola i dag. Det var helt okej. Vi hade läsning,matte,engelska,SO,idrott och bild =). Jag har en hel del att göra i helgen! MATTE!!!! =(. Tråkigt!! Får se i fall jag,Sara,Elin och Sofia träffas någon dag och har pluggdag =D det hade varit trevligt =)

Veris fick vila i dag för Emelie kommer hem i dag(dom är vid kungbacka nu).. och det var svinkallt i dag! Det ska ttyp bli snö flerar dagar i rad!!!! Det gillar vi inte!. Vill ha vår nu så man kan köra moppe och rida på åkrarna! Längtar =).

Magnus och Elin är här nu. Mamma och Maria hämtar ju Emelie och Hanna =). Ska bli kul att dom kommer hem nu =) Det har variit lite ensammt! =( men men...

Let´s dance är bra =) Laila Bagge var grym idag!! =) Hoppas hon vinner hela skiten =)...

//Kram




Elin är duktig =) <3

Torsdag =D

I morgon är det fredag och det betyder att det är helg. Och i dag är det bara 27 dagar kvar tills vi åker och det är ungefär 5 dagar kvar tills mitt förarbevis kommer, och det är ungefär 1 dygn tills Emelie och Hanna kommer hem =) Det händer mkt saker nu =)

I dag skulle jag kört moppe till skolan för första gången men det var minus ute så det gick inte för det var halt =(. Och det kommer väl inte bli i morgon heller för då ska det bli -3. Får väl vänta till mars någon gång ;) nej då.. snart ska jag ut så då får ni vinka =D

Började 8 i dag för vi hade hemkunskap och den andra gruppen hade sovmorgon(fusk) men det har vi nästa vecka så det är rätt rättvist ;) Vi gjorde pizza. Jag var med Sara. Den blev as god =D Man var ju inte så jätte hungrig när vi skulle äta ;).

Jag hatar matte just nu! Innan lovet så hade vi deadline till uppgift 3061. Och första riktiga lektionen får vi reda på att vi har deadline till 3120!! Sjukt!.Första dagen efter lovet så får vi sån lång deadline! Taskigt.. men men.. jag försökte jobba mkt på lagtiden i dag och första timmen gick bra men efter rasten så blev det lite ryck... miniräknaren funkade inte så då blev jag och Sofia sura och allmänt störda =D as kul =D

I förrgår hopptränade jag och i går galoppade jag på åkern och i dag red jag ut barbacka på Veris. Man borde ju vara trött efter 2 svettiga dagar?! Men inte Veris!! Hon kunde inte så still! Hon backa, hon gick åt sidan och var riktigt busig =D Hon är nog laddad för Div III tror jag =D. Vi får väl se hur det går..

Nu ska jag hoppa in i duschen. Ska försöka komma i säng tidigt i dag för i går la jag mig vid halv tio också kom mamma och pappa hem då och dom hade bandat "Made in Sweden" och det ville jag också se så det blev inte tidigt i säng då heller.. men i dag ska jag nana tidigt =)

Ha det bra<3 =)



I morgon kommer Emelie hem =D <3 Då blir det julklapps utdelning till henne =)

Onsdag

Onsdag... veckan går riktigt sakta! Vill att det ska vara fredag så det blir helg!!

Skolan i dag var okej. Vi hade läsning,tyska,idort,svenska och syslöjd. Jag var ej med på idrotten för jag var på elevrådsmöte som var väldigt onödigt. Det höll på i typ 25 minuter. Seriöst möte! XD Svenskan var tråkig. Vi håller på med typ satslära och ordkunskap. och vi har prov om 2 veckor och vi började med det typ i går :) jippi! =(
Syslöjden var lite rolig:) vi sydde broderistyg. Jag hann göra förstygn,efterstygn,stjälkstygn och kedjestygn. =) Mkt kul =).

I dag galoppa jag och Veris på åkern =) Sjukt kul =D. I stallet verkade hon rätt pigg men tänkte att hon nog var lite trött efter hoppträningen i går. Jag skrittade en runda och sen travade jag fram på åkern. Och sen när jag skulle galoppa lite sakta.... hon fulständigt exploderade!!! Jävlar vad hon sprang! =D Hon körde ner huvudet och typ små bockade! XD Söt häst =).. I slutet lugnade hon ner sig lite men PIGG var hon =). Måste få upp flåset inför Div III =D =D.

I morgon ska jag köra Moppe till skolan i fall det inte är halt =) Hoppas dimman är borta så man ser lite ;)

Nu ska jag göra tyska läxa! 28  ord jag ska lära mig med rätt artiklar!! :O =(

//Kram


Galoppträning =D (bilden är gammal. eller gammal och gammal, den är från förra året)


Tisdag =)

Hejsan hoppsan =D

Denna dag/vecka är väldigt bra =D Många roliga saker. Eller i skolan så får vi mer och mer läxor och prov(redan) och det är ju inte så roligt men massa andra saker =):
tex: Jag får köra moppe om ca 1 vecka =D
Jag och Veris ska vara med i DIV III hoppning =D =D (Emelie du får vara mina och Veris coach =D <3)
Hoppträningen i dag gick jätte bra =D
Jag och Sofia åker till Australien om 30 dagar =D
Och massa andra saker =D

Om en vecka får jag köra moppe, om 30 dagar åker jag till Australien och när jag kommer hem ska jag vara med i DIV III hoppningen =D Allting händer på en gång =D.

Nu ska jag duscha och sen ska jag nog titta på tyska läxan. Massa ord!! =(

//Kram



Jag och Veris på en hoppträning i somras =D <3

Måndag

I dag har det varit "riktiga" första skoldagen känns det som. Vi har fått reda på att vi ska ha prov i 4 ämnen! Första dagen och vi har redan massa prov och läxor! Taskigt! Men men det är bara att bita i hop. Om 30 dagar åker jag så då blir det semester =D.

Började 9 i dag så hade lite sovmorgon. Men slutade 3 så var inte så roligt =( När jag kom hem hader jag tänkt att rida men det blåste som ett as och det regnade och jag var inte hemma förren vid 4 och då va det mörkt! Så sötnosen fick vila i dag så hon är pigg och glad inför hoppningen i morgon.
Sammtidigt är det lite skönt att koma tillbaka till skolan. Alla rutiner och man är mer planerad.

Nu har jag tittade på en film. No reservation den var as bra!! Se den =)

Nu ska jag gå ut och ge hästarna hö och sen ska jag hoppa i säng. =)

//Kram



SE  DEN !! =D

Söndag

Har precis kommit hem från revyn =) Jag och Sofia har varit och kollat =) Den var riktigt roligt.. På vägen dit fick jag en födelsedagspresent av henne =D En as snygg klocka =).. Tack<3..

I dag har jag och mamma varit och hälsat på morfar =) Han mår bättre så han får antagligen komma hem om 2-3 dagar =). Så fort jag kom hem sprang jag ut och red. Jag red runt ätran med Veris =)  I dag var inte våran dag. Först vägrade hon gå över vägen mellan Hambologon och ätran. så jag fick hoppa av och leda över henne. Sen efter mkt skänklar så kom vi ner. Och då vägrar hon gå fram så hon går ut på åkern och fular sig(jag var något förbanad). Sen fick jag henne i trav. Så travade vi lite fram och tillbaka sen när jag skulle galoppa så kör hon ner huvudet och bara springer. och hon tar ju inte upp huvudet heller! Jobbig unge! Fast sen var hon snäll =)

I morgon är det skola. Funderar på att gå och lägga mig nu så jag får sova rikitgt många timmar i natt. Under lovet har det inte blivit så många eftersom hästarna ska ha mat och dom ska ut.. Så ska nog hoppa i säng snart.

//Kram


Jag och min söta polle förra sommaren när vi galopptränar =) <3


Lördag =)

I dag har jag varit på Trafikskoloan och övningskört eftersom det var snö i torsdags så vi gjorde det i dag. Det gick jätte bra =) Det var lite läskigt att skjutsa men det ska nog gå bra =D  Sen åkte vi tillbaka till där själva skolan är. Också gjorde jag 2 övningsprov sen sa han att jag kunde göra slutprovet också.. och då blev jag as nervös för jag trodde jag skulle göra det i slutet av veckan. Men det gick as bra=) Fick 33/35 rätt =D Så nu får jag köra =D Eller Vägverket ska skicka något så ska man betala lite också tar det 1 vecka sen får jag köra =D Men jag har redan varit ute och kört =D Jag körde till Farmor och Sofia =) As kul =) Jag kan inte sluta le =D Har ju inte träffat Sofia på as länge så det var roligt att träffa henne <3 Hon och lilla Skrållan myste <3 Längtar tills hon också får moppe så kan vi köra tillsammans =D
Jag längtar tills det blir varmt och soligt så man slipper alla jackor och massa tjocka kläder utan bara ha linne!! Fast det får man inte köra moppe i men bara att det blir lite varmt!! =D

I dag fyller mamma år =) Hon fick ostknivar av mig som hon hade önskat sig =) Hoppas hon blev glad =) Om en vecka kommer Emelie hem.. Jag börjar sakna henne nu =/ det är så tomt =/ <3

Nu ska jag hoppa in i duschen för Eva och Johnny kommer om en halv timme =)

//Frida

Så här ser min moppe ut =D Eller nästan i alla fall.. några små justeringar ;) Röd är den i alla fall =)

MOPPE !!!!!! =D =D


Fredag

Hellu =)

Nu har skolan börjat igen.. inte det roligaste.. vi fick engleksa läxa redan först dan! Taskigt! Vi hade dans på gympan så vi slapp byta om ;) vi dansade bugg och parisepolka =) Det är rikigt kul att dans sån dans =) Men typ streetdance är sjukt trödigt!! och eftersom jag har gått på buggkurs så kunde jag det mesta så när Per kulle visa hur man skulle göra så fick jag visa =D (stolt) =D

I dag har Sofia kommit hem.. Hon landade vid 8 så hon var inte så skolan.. Men har pratat med henne nu i nästan 1 tim =) Jag har skanat henne <3 =/ ..  Men det är rätt bra så vi inte tröttnar på varandra för om 33 dagar åker vi =D
L Ä N G T A R!!!! =D =D

I dag red jag lite dressyr på Veris.. Det har inte gått att rida i paddocken på ett tag eftersom det har varit furset och snö.. Men i dag gick det vast det var as blött och slabbit men det gick faktist riktigt bra för att inte ridit dressyr på någon vecka.. Hon gick riktigt sakta i galoppen =) Duktig tjej <3

I morgon fyller mamma år och smart som jag är så hade jag inte köpt en present.. och i dag skulle mamma träffa Milo på Harrys så kl halv sex körde vi henne sen körde vi direkt till en affär(kan inte säga vilken i fall hon läser bloggen =) ) också in där och leta reda på det jag skulle ha också.Affärerna stängde kl 6 och vi var ute typ 5 i 6 så vi hade tur (: . Paketen blev rikigt bra =)

I kväll börjar Let´s dance =D Ja Emelie vi har bandat det (: . Men vi ska vänta tills mamma kommer hem så jag får vänta till typ kl 9.. och Pappa kollar på "på spåret" och det är lagom tråkigt! Jag fattar inte vad det går ut på (: ..

//Frida <3



33  D A G A R  K V A R ! ! ! !  =D

Torsdag

Hej =)

Nu har har precis kommit hem från moppe kursen =) Gick upp kl 6 för att duscha och göra mig i ordning.. Kl kvart i 8 körde pappa mig till Nya trafikskolan =) Det var jag och 4 andra så det var inte så mkt folk.. På förmiddagen skulle vi ha teori och på eftermiddagen skulle vi kört.. men eftersom det började snöa som ett as så kunde vi inte köra.. så han ska ringa när vi kan köra =) Han trodde det skulle bli på lördag.. När vi kom dit så gick han i genom massa saker.. det var från 8-12 men vi hade massa raster i mellan och sånt.. och så hade vi 1 timmas lunch och sen skulle vi komma tillbaka och göra övningsprov på datorerna =)
 
Sen kl12 så kom pappa och mamma och hämtade mig så åkte vi till polisen för jag skulle ha nytt pass inför Australien resan =) Det blev så sjukt fult!!! Jag kollade inte ens in i kameran!! usch! Sen åkte vi till Brasseriet och åt lunch. Jag åt någon pastagrattäng med bacon.. det var helt okej.. efter det åt vi pannkakor =D Jätte gott =)

Sen gick juag ner till trafikskolan igen och gjorde 2 st "övningsprov" =) Det gick faktiskt helt okej.. Men det är svårt med alla skyltar och massa svängar och konstiga saker ;) men det ska nog gå bra =)

Nu ska jag läsa på lite till på det vi lärde oss i dag =)

//Kram

PS: I morgon kommer Sofia hem =D =D <3

Onsdag kväll =)

Nu har jag tagit bort mitt tomteland =)



Mitt och Farmors tomteland =)



Tussi var också med... men hon var inte till så mkt hjälp.. hon la sig mitt i smeten ;)



Min lilla sötnöt <3 =)

Onsdag =)

Tjoo =)

Dagen har varit bra (än så länge). Har precis varit ute och ridit! Svin halt! Hela vägen är täkt med is! Hade tänkt rida runt kyran men när jag hade ridit 1 km så såg jag att hela vägen var helt blank så jag red en kortare runda.. Också grannarna sågade ner massa träd och det körde massa traktorer! (suck) det var en händelserik dag ;)

Nu ska jag rensa i garderoben och ta undan tomtarna =) skönt att bli av med skiten ;) jag har inte haft någon julkänsla alls! =(  Lite synd..

I morgon ska jag på moppe kurs =D Från 08:00-17:00. Så det blir en hel dag =) Mamma och pappa ska komma ner och äta lunch med mig =D.. Jag behöver även inhandla en present till mamma som fyller år på lördag! Tror jag vet vad jag ska köpa.. men jag får se =)

Nu ska jag rensa i garderoben =)

//Frida =)



Längtar till sommaren <3

Lekte lite i photoshop



Satt och lekte lite i photoshop =) Jag tycker det är as kul =)

Skriv gärna en kommentar om vad du tycker om bilden =) <3

Måndag & Tisdag

God Dag =)

Kvällen i går med Sara och Elin blev mkt lyckad. Fick paket av dom, en film och godis, Tack<3 =). Dom kom i går vid 6.. också satt vi och pratade lite. Sen åt vi lasange =) Mkt gott :P Sen åt vi efterrätt.. Mamma hade gjort choklad pannacotta till oss ,också la vi frusna hallon och blåbär på. Jätte gott =). Sen tittade vi på filmen som jag fick av dom =) Den hette definitely maybe. I början var den lite seg men i slutet var den rikigt bra =) Sen spelade vi twister!!! Sjukt kul!!! Asså vi sög XD det är as svårt! Man kan ju inte ha armar och ben överallt! Det finns bildbevis där nere på hur duktiga Elin och Sara var  =)

Dagen har jag spenderat med sötisen Frida =) Vi hade mkt mysigt.. det enda vi gjorde var sitta och prata, och titta på Pettson,Findus och kattonauten! Riktigt söt =) Vi tittade även lite på Saltkråkan...

Sen vid 4 så skulle Frida följa med mig och Veris till ridhuset. Tänkte rida lite dressyr. Men när vi tog in lilla veris så stod och och skakade och var allmänt konstig :S Jag blev as orolig!! För jag tog febern men hon hade bara 37,7 och hon åt och sånt men hela hon skakade! Jätte läskigt! Mamma ringde till Lotta och hon sa att det antingen kunde vara att hon frös  för att det hade varit så kallt i går och att det blåste så sjukt mkt i dag eller att hon hade korsförlammning!.. Som tur va var det inget farligt! Vi la på henne 2 fleecetäcken och gav henne massor med morötter... när vi gick in så hade hon nästan sluta skaka.. så det var inget farligt =O tur det<3

Smidigast i Sverige =O haha XD 



Vi flummade ut totalt en stund men vi fick en hyfsad bild tillslut =)



Frida och Tussiluss myser i soffan.. Mysandet höll inte på så länge! Tussi hög Frida tillslut  =D <3

Kram Kram


15 år =D

Hej =)

I dag är det sjukt kallt. I morse var det -14.. man vill inte gå ut! Veris fick vila i dag för i går när jag red ut var det -10 och hon tyckte det var lite jobbigt så hon fick gå i hagen och mysa med de andra hästarna i dag =) <3

Nu är man 15 år =)  (Eller fyllde det i förr går).Det är inte varje dag men är det  ;) Jag fick massa roliga saker av mamma och pappa. Bla en  EU moppe =D, (jag var ute och provkörde den kl 8 på morgonen :), en sjukt bra plattång(har redan testat den) och sånt medel som man ska ha i håret så det inte sliter.. Kikki,Paul och Lille Axel hade också skickat lite söta saker =) Tack<3 =)

Sen på kvällen var släkten här. Farmor,Mormor,Morfar,Linus,Nisse, Ann-magreth,Hans,Engla och Jenny. Av Farmor fick jag pengar, av mormor och morfar fick jag kopp och sånt som man samlar på, av Linus,Nisse och , Ann-magreth gick jag pengar och av Hans,Engla och Jenny fick jag ett jätte fint blått dressyr schabrak =D. Hans och Sanna kunde inte komma på kvällen så dom va här på eftermiddagen och då fick jag present kort på kicks och blommor av dom =) Tack så mkt för paketen =)

Nu är det bara 38 dagar kvar till Australien =) Det ska bli sjukt kul =) Börjar längta efter Emelie som är där nu med.. Det är lite ensamt att vara det enda barndet =( <3

I kväll ska mamma och pappa på revyn så jag har bjudit hit Sara och Elin så vi ska äta och ha det mysigt =)

Nu  ska jag gå in och fixa det sista sakerna inför i kväll =D

Kram


Så här ser min moppe ut =D Eller nästan i alla fall.. några små justeringar ;) Röd är den i alla fall =)

Så här ser min moppe ut =D Eller nästan i alla fall.. Den är röd i alla fall ;) Några små justeringar så är den lik ;)

RSS 2.0