Torsdag del 2

GOTT NYTT ÅR!!!! =D =D

Hörs i morgon, då är det 2010!!!!! =D

Torsdag

GOTT NYTT ÅR!!!!!

I dag är årets sista dag! Riktigt nice! 2010 är Fridas år! Ingen ska få förstöra 2010 bara göra mig glad! =)
Jag,Kikki och Paul var på South Melbourne Market och shoppade massa frukt, grönsaker, fisk och kött till i kväll =). Vi blir nog mellan 25-30 st så det blir mycket folk =).

Snart kommer städarna hit så ska de städa hela huset och under tiden så ska jag och kikki åka och fixa naglarna så vi är fina =). Sen blir det att fixa inför kvällen och sen vet jag inte :)

//Kram

Onsdag del 2

Hellu =)

Nu har hela familjen Carlsson och nästan hela familjen Karlsson-Lacy varit på stranden och paddlat paddle board i havet!. Paddle board är när man står upp på en srfingbräda så har man en paddel i handen så paddlar man runt =).

Tyvärr blir det inga bilder i dag för det tog 10000 år och lägga upp dem.. men ska försöka göra det i morgon bitte =)

I morgon ska vi nog till Super Market tror jag det heter och fixa lite grejer =)

Nu ska jag hoppa i säng men vi hörs i morgon =)

//Kram Kram


Lägger upp en bild på världens goaste Axel så får ni ngt att titta på tills i morgon =)

Onsdag

Hellu =)

Hoppas allt är bra hemma =). Här är allt underbart =) I Dag har det varit 37 grader,vindstilla och sooool =D =D Sjukt nice har det varit. Vi har solat och badat hela dagen =). Vid middag åkte jag och Kikki till en affär och köpte luftmadrasser som vi hade i poolen... Snacka om underbart!. Det är drickhållare och allt ;) Inte helt fel =): När vi ändå var ute och hälsade vi på Jennie =). Vi köpte Smootie som vi tog med hem och sen var jag och mamma på stranden med luftmadrasserna =). Till och med Kikki badade i poolen. Hon badar inte i fall det är för kallt och i dag var det 30 grader i poolen så då var det okej!. Helt underbart! =): Dock får man hålla såg undan för olen mellan 12-14 för då är solen jätte stark så den är farlig. Så passade på att läsa min braiga bok =). Läser första shopaholic boken =). Nice Nice!.

Sofia: Jag har läst färdigt "Sista sommaren(med dig)" nu och den var mkt bra! Mycket bra slut! =D =D Tack för lånet♥

Nu har vi precis ätit, vi grillade kyckling och räkor så åt vi grönsaker och risotto till.... Mums! =D

I morgon är det sista dagen på året, vilket känns helt sjukt! Tiden går så sjukt fort! =O. Fast det gör inget för jag fyller år om 4 dagar =D Wiiiiie =D 16 år blir jag i fall n inte visste det =D.

Nu ska jag nog inte göra så mkt =): Vi kanske skulle gå till stranden med Paul enorma surfingbräda som man står upp på =). Alla har testat utom jag, och de andra har ramlat i så vi får se hur det går =).

I morgon ska det komma folk hit så ska vi nog fira nyår på "taket". De har som en balkong uppe ovanför huset så ska vi vara där =).

Jag tänkte lägga upp lite kort nu i kväll =) Får se hur det blir med det =). Annars blir det dom närmaste dagarna =).

//Kram Kram

Olivia: Jag är mkt färväntansfull på mitt mail!! =D

Tisdag

Hej.

Frida har tappat rösten,rinnade näsa och mår skit så orkar inte blogga i dag. Hoppar i säng nu =)

//Kram

Måndag

Hejsan gått folk =)

Hoppas allt är bra med er =) Det är en sjuk liten Frida som skriver.. eller sjuk och sjuk, jag är förskyld. Näsan rinner och det låter som om jag är i målbrottet ;). Men men hoppas det är bättre i morgon =)

I dag gick jag upp vid 9 tror jag den var :) Så åt jag frukost och sen plockade jag i ordning i köket så det blev fint :). Sen följde jag med Axel och Paul till Stranden så byggde vi sandslott som Axel tog sönder lika fort som vi byggde upp det =) SÖT unge <3. Sen gick jag in och tittade på Sunes jul avsnitt som jag är lite smått beroende av ;) Ska titta färdigt på de 2 sista i kväll =).

Nu i efter så åkte vi in till stan =): Emelie och pappa gick på en AC/DC utställning medans jag och mamma shoppade :) Jag hittade ett linne i går som jag tyckte om men tyckte det var för dyrt så köpte inte det =) Så köpte mamma det åt ig i dag så får jag det i födelsedags present :) Nice =).. På tal om födelsdag så fyller jag år om en vecka =D =D =D 16 år blir jag då =) Time för övningsköra =D

Sen så körde vi till Brighton som ligger en bit utanför St. Kilda. Så åt vi och sen gick vi  på bio =). Vi såg Did you hear about the Morgans?. Den var sjukt bra! =) Se Trailer Här . Den är verkligen sevärd =)


Nu har vi precis kommit hem och börjar bli trött! =) Ska kolla runt lite mer på datorn och sen gå ner och va lite social ;).
I går var jag och Emelie förövrigt i stan =). Jag köpte en kjol och 2 linnen =). NICE =)
i morgon blir det nog sola och bada =)
//Hörs =)

Lördag

Hej världens bästa Sofia =D
Hoppas allt är bra med dig och att du har sovit gott?! =).
I dag efter jag hade skypat med dig så åt vi frukost och sen åkte jag,Martina och Jenny in till stan för i dag är det Boxingday och då är det rea i varenda jävla affärer =O Helt sjukt är det. Folk köar från kl 6 på morgonen, men vi var sega och kom inte dit förrän vid halv 11. Vi gick runt och kollade i olika klädaffärer men jag får lite små trög i dag och ORKADE inte prova om jag hittade ngt... Vilket inte jag brukar vara ;) Efter några små titter i olika affärer så gick vi till en pannkaks-restaurang. Alla deras rätter är av pannkakor. Jag såg pannkakor med hallon, rabarber och glass. Det var en sorts rabarber och hallon röra i mellan pannkakorna så låg det glass och lite mer bär på sidorna.... Så sjukt gott var det! Det kommer besökas många gånger och jag hoppas jag får ta med dig på det någon gång??! =D
Sen när jag skulle åka hem så precis innan jag hoppade på Tramen så gick jag förbi Cotton On, så tänkte jag att jag kunde gå in och kolla. Fatta du hur shopping sugen jag blev då? Helt sjukt....Jag prova,prova och prova =) Hittade massa roliga saker, jag hittade en kjol, ett baslinne, ett par jeans shorts, ett vit linne och ett svart linne =D. Jag hann inte gå in på Supré i dag, men det var nog lika bra =) Hinner nog gå in där några gånger till =). Så det var en glad Frida som åkte hem med Tram 109 hem =)
Sen har jag inte gjort så mycket i eftermiddag, jag solade 2 timmar men badade inte för det blåste en hel del, men jag hoppas på att få bada i morgon =)
Nu har vi precis ätit kvällsmat och jag och Axel har dansat en sista gång till Krokodil sånghen( en gång träffa jag en krokodil som körde runt, i en bil...). Så tänkte jag att jag kunde maila dig =) Gjorde aldrig det i morse för vi skulle äta frukost och sen åkte vi så jag hann aldrig =).
I morgon så har vi inget bestämt som vi ska göra. Om det är fint väder så solar vi antaligen =) Får se om det blir en shopping runda i morgon med kanske =).
Men du får ha det SUPER bra så hörs vi i morgon om vilken tid vi ska Skypa =).
Saknar dig massor <3
Kram Frida
Hej =)

Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en bra jul?! =). Det har vi =)

Vi har ätit massa god jul mat och ag har fått massa roliga julklappar =) Jag fick massa roliga Kikki.k prylar, väska,block,pennor, travel set, bio biljett, godis, böcker, kikki.k post it lappar, och massa mer =) Och jag fick en ny MOBIL =D =D =D En röd,vit sony ericsson =D Älskar den =) fast kommer inte kuna använda den förrän jag kommer hem eftersom den inte funkar här =(: Men men kommer ju om 4 veckor =)

I dag så gick jag upp vid 8 och skypade med Sofia =) efter jag hade skypat med henne så åt vi frukost och sen åkte jag,Martina och Jenny in till stan för i dag är det Boxingday och då är det rea i varenda affärer =O Helt sjukt är det. Folk köar från kl 6 på morgonen. Men vi hade inte så bråttom så vi segade lite och åkte inte in förrän vid halv 11. Vi gick runt och kollade i olika klädaffärer men jag först var jag inte alls shoping sugen, hur nu det skulle kunna hända. Efter vi hade tittat i olika affärer så gick vi till en pannkaks-restaurang. Alla deras rätter är av pannkakor. Jag åt pannkakor med hallon, rabarber och glass. Det var en sorts rabarber och hallon röra i mellan pannkakorna så låg det glass och lite mer bär på sidorna.... Så sjukt gott var det! Det kommer besökas många gånger =)

Sen när jag skulle åka hem så precis innan jag hoppade på spårvagnen så gick jag förbi Cotton On och gick in och kollade för jag hittade mkt fint när jag och Sofia var där i mars. Plötsligt blev jag jätte shopping sugen och hittade massa roliga saker =). Jag prova,prova och prova =) Jag köpte en kjol, ett baslinne, ett par jeans shorts, ett vit linne och ett svart linne =D. Min favorit affär Supré får jag gå till ngn annan dag =)

Sen har jag inte gjort så mycket i eftermiddag, jag solade 2 timmar men badade inte för det blåste en hel del, men jag hoppas på att få bada i morgon =)

Vi ngn timma sen åt vi kvällsmat och nu är det tyst i huset var Axel sover =) Han är helt underbar min lilla gosse =D. Om ni går in på min systers blogg ( www.emeliiecarlsson.blogg.se) så kan ni se lite filmer och bilder här if rån =) Jag är lite trög och har inte orkat lägga upp några än men jag har 4 veckor på mig =)

Ha det så bra så hörs vi =)

//Kram Kram

Onsdag

Hellu =)

Det är en blöt Frida som bloggar, jag,Jenny,Martina och Emelie har precis tagit ett kvällsdop i poolen =).

I dag på förmiddagen så åkte jag och Emelie in till stan vid 10 och så köpte vi våra sista julklappar =) Sen åkte vi hem så har vi solat heela dagen =) Riktigt nice =) Det har varit 36 grader tror jag =)

Sen så har vi slått in lite julklappar och fixat lite inför morgondagen =) Ska jag vara ärlig så har jag ingen julkänsla över huvudstaget.... Vilket är lite tråkigt fast tycker det är skönt här också =)

I morgon så kommer folket hit vid 3 så äter vi och så, så blir det julklappar =D.

Men ha en bra jul så hörs vi i morgon =)

//Kram

Tisdag del 2

Hellu =)

Nu är det kväll här och vi har precis ätit kvällsmat =) Vi år potatis, kyckling,korv,lax, sparris och bönor =) Mycket gott =).

I dag så har jag spenderat nästan hela dagen i solen=) Gick ut och sola vid 11 och sen vid 4 så cyklade jag och mamma och mötte jenny vid Fresh Nail and footspa, så gjorde vi manikyr och pedikyr =) Helt underbart!. Dom filar, klipper, putsar och masserar och massa mer saker och sen målar dom naglarna i den färg man vil ha =). Jag valde en väldigt stark och fin färg =) Typ rosa röd så den syns och jag älskar den =) Tog den både på fötter och händer för den var så fin =)

Sen åkte vi hem och så schtekte vi lite till =): Busade även med min lilla Axel =): Sen åkte jag,mamma,kikki och axel till bokaffären i Albert park, kikki köpte lite böcker och jag och axel busade runt =).

Sen åkte vi hem och nu har vi ätit kvällsmat =)

I morgon så ska jag och Emelie åka in till stan och möta upp jenny kvart över 10 vid den stora fula granen =). Så ska vi köpa våra sista julklappar och även en klänning för Frida?? =D

I övrigt ska det bli 37 grader i morgon så då blir det sollla =D Mycket =)

//Kram Kram

PS: FARMOR, JAG SAKNAR DIG!!!!!! ♥♥♥♥

Tisdag

God Morgon på er =)

Hoppas ni har det bra hemma =). Har hört att det är allt och snö?! Stämmer det?.

I dag väkte mamma mig vid kvart över 8 så skypade jag och Axel med Sofia och hennes familj =D Rikigt roligt =) Börjar sakna alla =) Men jag överlever nog =)

Nu har jag ätit frukost och ska nog gå ut och sola lite =). Mamma och pappa ska i väg och handla mat och emelie ska fixa håret så det blir nog bara jag hemma =) Niccce =).

I eftermiddag ska vi till Nail Safari och fixa naglarna =) Ska bli rikigt nice =).

Tänkte även lägga upp lite kort i eftermiddag om jag hinner =)

Om ni har ngn fråga eller undrar något så kommentera gärna i kommentar fältet eller skicka ett mail till [email protected]

//Kram Kram

Måndag

Hellu =)

I dag har vi tillbringat ännu en dag vid poolen  =) I dag blev det mkt bad och sol=) Älskar det =) På förmiddagen så var jag med Axel och Jenny i en park med en stor trädlekplats, Axel tyckte det var as roligt =D tog lite kort som jag ska lägga ut =)

När vi kom tillbaka så åt vi lite middag och sen blev det solning och badning =)

Vid 6 så hade Kikki lite gäster så då blev det champange och snittar =) Dock struntade jag i champangen och åt snittar =) Trevligt =)

Nu ska jag precis hoppa i säng och i morgon ska det bli VARMT så då blir det sola, bada, manikyr,pedikyr och även en shopping runda kanske =D =D WIIIEE =)

//Kram Kram

Söndag del 2

God Kväll ( Morgon för er)

Hoppas ni har det bra =) Vi har det mkt bra i alla fall =)

I dag vaknade jag kl 7 av att Axel kom med en hel låda med leksaker som han tyckte skulle vara i min säng så det var bara att tacka och buda och ta emot dom =) SÖT unge! =)

Innan vi åt frukost så gick jag ut en promenad i ca 1 timme =) Det var jätte varmt och skönt och fläktade även =) När jag kom hem så åt vi frukost och sen åkte jag,paul och pappa till Kikki.´s warehouse =) ÄLSKAR att gå runt på lagret och bara kolla på massa produkter =) Sjukt roligt! =) Sen åkte vi och köpte lite andra saker =)

Sen så kom David, Kelly och Alleyne =). Dom har varit här hela eftermiddagen och åkte precis hem =) Axel fick lite julklappar och så =)

Vi har typ solat  helat eftermiddagen för det har varit jätte skönt i dag =). Ni senare har vi bakat pepparkakor =) De blev så söta så =). Ängar,granar, hästar, hjärtan,massa olika motiv =)

I morgon så ska vi nog åka in till stan en sväng, eller jag vill det =). Och om det är fint väder så ska vi nog sola lite också =) NICE! =)

Bilder kommer snart =)

//Kram

Söndag

Frida är väldigt glad för hon har precis slängt i Emelie i poolen med kläderna på! Nu är hon inte så kaxig längre =D =D

Man säger väl att dom som är yngre är svagare... haha inte längre!!! =D

Lördag

Hellu =)

Här i Australien är allt helt underbart!!! =D =D: Vi solar och badar( fast har inte badat än men snart! Kallt i vattnet!) =)

I dag så vaknade jag av att en liten söt Axel som in och sa " Frida wake up wake up ". Hur glad blir man inte då! =D.

I dag så gick jag upp vid 8 =) Då åt vi frukost och hade det mysigt =). Sen åkte jag,kikki,Axel,mamma,pappa och emelie spårvagn in till stan och träffade Tomten =). Axel tyckte det var lite läskigt men han och Kikki satt jämte honom och jag tog kort =) Ska lägga ut lite kort i veckan =)

Sen gick vi runt och tittade i lite affärer och köpte lite nödvändiga saker =)

Sen åkte vi hem så solade vi lite och jag och Emelie spelade jag och emelie pingis i källaren och hade ett väldigt långt diskutions ämne iom hur mycket våra julklappar till varandra skulle kosta, Och vi har fortfarande inte fått ett svar på det ;)

Nu i kväll så har vi ätit och nu chattar jag med världen bästa Olivia som jag saknar massor och om typ 10 minuter ska jag skypa med Sofia, sara och elin som jag saknar väldigt mkt! =D Ska bli mkt kul =)

Men vi hörs i morgon så ska jag försöka fixa lite bilder på hur vi bor och så =)

//Kram Kram

Fredag

Hellu gott folk =)

Hoppas allt är bra med er =). Här i Melbourne är allt super! Bor i världens finaste hus, myser med min lilla Axel, träffat kusin Martina igen efter ett bra tag och solen skiner!! =D

Vi landade kl 7 i morse (Australiensisk tid). Då fixade vi så vi fick våra väskor och allt sånt =): Sen så fick jag äntligen träffa min lill Axel som blev överlycklig när han såg oss =D: Han är helt underbar! Skattar och busar hela tiden =D.

I dag har vi inte gjort jätte mycket eftersom man är så borta. Jag har varit yr hela dagen så har tagit det lugnt. Lekt med Axel och även solat =D. Här är mkt fint väder =D =D

Vi har inte tagit några kort ännu men lär ju göra det så kan lägga ut kort på hur här ser ut och så =).

Ikväll ska vi inte göra så mkt, vi ska äta strax och sen ska vi nog sova eftersom vi har sån jetlag... sjukt jobbigt.

Men i morgon kommer jag nog vakna av att en liten Axel gossar med mig =D

Hörs i morgon =)

//Frida


En bild på min lilla goding från i somras =D♥

Tisdag

Hellu gott folk! =D

Nu rä det 14 timmar tills vi åker till Landvetter!!! Inte helt fel! Kommer såklart blogga när vi är i Australien så ni inte missar ngt =).

I dag tog jag farväl av mina små kompisar =) Som vanligt blev det tårfyllt =(. Men vi ska skypa på lördag så då får jag "träffa" dom igen =)

Nu packar jag för fullt =) Ska plcoak bort allt från min säng och sen sova =) i morgon blir det att fixa i stallet, säga hejdå till min Pålle,katter och kanin =). Sen duscha och sen packa de sista =D. WIIIE Sen åker vi =D =D

Men om jag inte hinner blogga innan så hörs vi när jag är i Melbourne hos världens bästa Axel =D

Ha det bäst=D

//Kram Frida

Måndag

Sär här kan det se ut näs Frida packar... KAOS i HELA rummet!!!
(Bild kvalitén är sämst! Taget med en mobil )

Kan inte bestämma mig!! =O

Söndag

Hellu =)

Märker ni hur duktig jag har blivit på att blogga?! Kommer nog att blogga när jag är i Australien så jag håller min Älskade Farmor uppdaterad =D♥

I dag har jag inte gjort så mkt. Har fortfarande inte börjat packa.. Börjar bli lite små stressad ;).

I morgon kommer Farmor och Mormor på frukost =) morfar kunde inte komma så får säga hejdå ngn annan dag =) Sen vid 9 är det skola till 15. Och sen MÅSTE jag packa!

Nu har jag varit hos Strandquist och ätit tomtegröt =)

Nu lägger jag in massa nya låtar på iPoden och sen ska jahg hoppa i säng =)

//Frida

Söndag

Hellu =)

Hoppas ni har det bra =) Nu är kl 00:35 så nu är det den 13 december och lucia =D Jag har precis kommit hem från Sofia där vi åt gott och kollade på film =)

Nu ska jag hoppa i säng och i morgon ska jag börja packa =).

Kram Kram


Bild från kvällen =)

Torsdag

Hellu.

Hoppas allt är bra med er ?! =) Med mig är det sådär, det är Lucia i skolan i morgon och jag är en av kandidaterna så jag är fruktansvärt nervös... Den som blivit lucia får inte reda på ngt förren i morgon kl 8.... Så jag försöker fördriva tiden så mkt som möjligt =).

Men ska fixa lite saker inför i morgon och sen titta på lite tv  =).

VI ÅKER OM 5 DAGAR =D=D=D=D=D=D WIIEEEEEE =D

//Kram

Måndag

Hellu gott folk =)

Hoppas allt är bra med er?! Själv mår jag bra =) kör hårt sista spurten nu innan SEMESTER!! =D Åker om 1 vecka & 2 dagar =D =D OLIVIA HUR GÅR DET MED BANTNINGEN?? =D Vi har sjukt mkt denna veckan men det börjar tunna av eftersom andra världskriget är slut på onsdag. Redovisningen är över och grupprovet är gjort så nu har vi bara det individulla provet kvar bilket suger. Det individulla är om första världskriget vilket jag inte kan ett piss om. Så det är bara att börja plugga. Fast först har vi matteprov i morgon vilket jag inte heller fattar ngt av. Algebra och ekvationer och sån skit =(. Så har vi teknikrapport som också ska in i mon. Men men det är väl bara att sätta fart =). Jag måste börja packa snart också har jag kommit på =D. Jag kommer ha stora problem när jag ska välja vilka klänningar jag ska ha med mig =O. Men det får gå! Ska bli mega kul att träffa min lilla axel,kikki,paul,martina och jenny igen =D =D: WIIIIIIE =D

Nu måste jag fortsätta och plugga =)

//Puss och Kram - bananskal haha ;)



Titta på denna berg- och dalbanan =O Det är världens snabbaste och världens högsta =O. Det är 90 graders lutning =O Sjukt =O

Onsdag

Hellu =)
Jag är ju rikigt aktiv med min blogg nu =) Men det kommer antagligen bli mer när vi är i Australien =) . Om exakt 2 veckor så sitter vi på flygplanet =D Inte helt fel =).

Men min dator dör närsomhelst så måste skynda nu =)..

Kram

Tisdag

Hellu =)

Hoppas allt är bra med er =) Tänkte jag kunde slänga in ett inlägg när jag inte har så mkt och göra =). Denna veckan har vi elevens val, så jag och sara syr våra egna klädes plagg =). Jag syr en kjol =) Den är inte färdig än men jag har kommit en bit på vägen =).

I morgon är det 2 veckor tills vi åker till Australien =D. Längtar så mkt =D. Har mkt i skolan nu innan lovet men det är bara att jobba på!. Matteprov och so prov kvar, som är förberedda, men sen kommer väl de snälla lärarna slänga in 78000 oförberdda prov också... snällt..

Även min lilla veris mår toppen =). Vi galopperar och hoppar för fullt =): Hoppade för första gången igen efter lymfangiten i går =). Oj så pigg hon var men roligt var det =).

Ha det så bra så hörs vi =)

Kram


Denna bilden skickade Paul till mig. Det är i en Kikki.k butik i Wellington på Nya Zeeland. Där sitter jag och lilla Axel ♥. Ovanför står det " Axel & gorgeuos Lucia in the summer.... Inte varje dag man blir kallad Lucia.. Kanske lyckönskningar inför lucia valet i skolan?? =D

RSS 2.0