Söndag =)

Hej Hej =).

Nu åker jag på konfirmartionsläger =D Hörs på torsdag =D

//Kram

Torsdag

Hellu =D.

Har inte bloggat på ett tag =). Men har fullt upp. Det är ju konfirmation snart så har fullt upp =).  I går var det Liseberg med Sara,Sofia & Elin =D. Så sjukt jävla kul!! =D. Jag och Sara var
på konfan till kvart över 10 och sen  körde jag hem och fixade i ordning mig. Sen så hämtade jag och mamma elin,sara och sofia hos elin så körde mamma oss till tågstationen =D. Tåget kom 11:19. Så var i Göteborg vid 20 över 12. Då tog vi spårvagnen till Lisberg.Sen stod vi där utanför och väntade i 20 minuter innan de öppnade =D. Sen när vi kom in så var kl 20 över 1, innan vi hade köpt åkband och sånt. Så börjae vi med att äta. För vi var as hungri9ga. Vi åt på Burger in =). Sen började de! =D =D. Vi började med Juke box! Älskar den =D. Sen gick det utför, Balder,Kanonen,uppsvinget,Sagoslottet,Parisehjulet,radiobilarna,Bergbanan,Virvelvinden,Hanghai,Farfars bilar ( ett måste ♥ ), Kolorado,Flumrid,Höjdskräcken och massa annat =D =D. Den roliagste dagen på länge =D. Voi tog tåget hem 22:40. Så var inte hemma förrän vid 00:00. så var rätt trött i morse när jag var tvungen att masa mig upp till kyrkan. 5 juli kom!! Då är det över =D 
 
I dag var det allttså kyrkan. Sen hem åt middag sen vid 12 så åkte jag och Sofia till stranden. Så kom jag hem nyss. Var mkt skönt =D. Nu ska jag åka och handla lite saker för jag ska laga kvällsmat i kväll =D =D.

//Kram

Nu åker vi =D

På tågstationen =)

Jag & Elin på tåget =)

JAAAA =D
'
Vi började med att äta =)

Så här glada var jag och Elin när vi åkte vårat första åk =D I Jukebox =D

Jag & Sofia i sagoslottet =D

Sofia,Elin ,Jag och halv Sara påväg upp i Flumride =D

Jag och Elin i Parisehjulet =D

Sofia & Sara i Parisehjulet =)

Sofia,Sara och Elin i uppskjutet.(Jag åker inte den för den är inte bra för min nacke )

Jag & Sofia i Bergbanan =D

Jag körde Farfars bilar (ett måste enligt mig ♥)

Det var en stolt Frida som åkte hem för jag spelade på Paradis/Alladin hjul EN  gång och jag vann =D =D. Synd bara att jag inte tål någon av dom. Men mamma,pappa och emelie kan äta upp dom =D


Måndag

Hej. =).

Kyrkan på förmiddagen. Vi var först i kyrkan och sen gjorde vi färdigt våra stentavlor och sen såg vi på jesus film. Det var faktiskt rikigt trevligt =). Sen när jag kom hem så åt jag och mamma middag =). Det blev potatisplättar med falukorv =D. Gott =). Sen vid 1 så kom våran hovlslagare så fick Veris och Laza nya fossingar =). Sen vid 14 så gick jag in och duschade så åkte jag och mamma ner till stan och tog konfirmationskort =D. Det blev mkt najs =D Sen åkte vi till Kullens och lämna in mina skor som gått sönder och jag har haft dom i mindre än en månad... Dåligt!

Nu ska jag äta om en stund och sen ska jag nog rida ut på Veris en sväng =). As skönt väder i dag! Tyvärr har jag inte vart på stranden.. men men.. Det finns fler dagar =).Om en vecka så kommer Kikki,Paul och Axel !!! =D =D. Ska bli världens bästa sommar!! =D.

//Kram

Söndag

Hej =)

Gårdagen hos Sara var rolig =) Vi plannerade Liseberg som vi ska till  på Onsdag =D =D Sjukt roligt ska det bli!! TAGGAD!!! Var inte hemma förrän vid ¨kvart i 12 så det blev sent.

I morse så ringde klockan halv 9. Åt frukost och sen har jag gjort lite olika. Hjälpt mamma lite inför fälttävlan, sågat ner grenar till Toffi =D, valt kläder inför morgondagens konfirmations fotografering =). Ska till bildmakarn kl 16 i morgon och ta enskilt kort som jag kan dela ut till släkt och vänner =). Som sgat har valt kläder =). En vit klänning och ska nog ha vita jeans under =) Den är nästan genomskinlig ;).

Jag har även ridit i dag =D. Uppsväld var hon! Måste sätta fart på ridnigngen nu så hon inte bir så tjock =) Men nu har svullnanden gått ner så ska nog börja rida igen =).

Nu ska jag ge hästrna mat och sen hoppa i säng =). Ska till kyrkan i morgn från 9-12 så blir nog sen blodding i morgon för ska till stan efter kyrkan tror jag och köpa tågbiljetter =D. Och lämna tillbaka min skor som har gått sönder !! Har haft dom mindre än en månad!! Dålig kvalite! Boken som sara fick i går hade hon redan så vi ska kanske byta den med =).

//God Natt =D

PS: Axel kommer om en vecka!!!!!!!!!!!!!!! =D =D =D =D ♥


Denna låten går på repeat nu ! =D

Bilder

Hej. Här kommer bilder från midsommarafton =)

Middag kl 12 hos Lars & Ella

Jag och Mamma =)









Det får avsluta midsommarfton =)

Bloggar sen igen =)

Lördag

Hellu =)..

Kvällen på scoughes loge var helt okej. Sjukt god mat och trevligt folk men var trött så var inte på hugget. Men det var trevligt.

I går var det midsommarafton =D. Jag vaknade vid 9 tror jag. Åt en snabb frukost med mamma och pappa =) Sen så var jag tvungen att åka ner till stan och köpa present till Sara för vi ska fira henne i dag. Och jag fick reda på det i typ torsdags så det blev as bråttom.. plannering. Jag var även och köpte pålägg tilll mamma och popcord till Emelie. Sen skulle jag köra och köpa blommor till min midsommarkrans men när jag kom till Faurås så hade dom stängt =(. Men mamma skulle ändå till Blomsterlandet så hon köpte dom där =D.

Vid 12 så åkte vi till Lindells och åt lunch. Mycket trevligt. Nypotatis och kassler (även gräddfil). Till efterrätt blev det jordgubbar och grädde =).

Sen vid 14 så körde vi hem. Vi började fixa inför kvällen för allt folk skulle komma till oss då. Jag och Nenne släppte över Veris och Cd på andra sidan vägen så vi stod och tog kort på dom =D. Sen plcokade jag blommor och hjälpte mamma =). Sen vid 4-5 så kom alla gästerna. Vi pratade och lekte en lek =D. As kul =).

Sen vid 8 så åt vi. Vi grillade och åt potatis sallad och vanlig sallad =). Jätte gott =D Sen så åt vi jordgubbstårta som jag och mamma hade gjort =D. Sjukt gott!! =D.

I dag så ska jag inte göra så mkt. I kväll ska ju jag till Sara. Men annars jag jag väl städa efter i går Emelie hade fest bakom kontoret så detb är lite stökigt nu =D. Men roligt var det =D. Jag ska även rida lilla Veris =).

Bilder kommer lite senare för Emelie har sladen och hon sover ;)

//Kram

Torsdag

Hellu =)

Som ni hatr märkt så har jag fullt upp!! Hinner knappt blogga.
  Men det är mkt nu med konfirmation,fälttävlan och midsommar... Men. I dag var det i alla fall kyrkan från 9-12. Vi tittade på film, fikade och gjorde någon fin tavla ;). Sen åkte jag hem. Åt middag med mamma och pappa. Sen åkte jag och pappa till gårdsbutiken i vinberb och köpte potatis,dill,ägg och jordgubbar. Vi köpte de sista jordgubbarna =D =D. GOTT!! Sen gjorde jag och mama 3 tårtor som vi ska ha in morgon. Jordgubbstårtor! Sjukt goda =D.

Nu ska jag gå ut i stallet och fixa i ording hos Veris. Sen ska jag hoppa in i duschen och duscha och i kväll ska vi till Schoughes loge =D. Sjukt roligt =D. Vi var ju där i typ 10 år på rad. Men så blev det uppehåll  för några år sen och i kväll ska vi dit igen =D. Jätte roligt =D.

I morgon så är det MIDSOMMARAFTON =D. På lunch ska vi till Lindell och på kvällen ska vi vara hemma här så kommer det massa folk =D.

Veris väntar <3 =D

//Glad Midsommar =D



I går var det fälttävlans möte och jag fick i uppdrag att göra programbladets framsida =D. Visst blev den gullig?! =D

Jag & Jonas förra året på Midsommarafton =D

Måndag

Hellu =)

07:00 ringde klockan i dag. Upp och duscha och sen fixade mig i ording och åt. Sen bar det av till kyrkan. Konfirmationen började i dag =). Först hade Jörgen upprop som typ tog en kvart eller något! Inte snabb i alla fall =O. Sen så fick vi göra ett armband som såg ut som frälsarkransen. Mkt varckert blev det =D. Sen fick vi ett ljus osm vi målade några tecken på.. Det blev ju inte lika fint... Sen såg vi på någon film om Moses! Hemsk! =O. Sen fikade vi och sen gjorde vi några frågor eller något =). Trevligt =) Sen så slutade vi vid 12 =).

Körde hem och åt lunch med mamma,pappa och Emelie =).  Sen nu i eftermiddag så har jag solat 2 timmar och ridit =D. Veris kändes mkt fin =). Svullnaden på benet har gått ner nu så kan börja rida igen =D.

Nu ska jag gå ut och ge hästarna mat och sen ska jag duscha och sen nana =). Ska upp med tuppen i morgon med =).

//God natt =)

Söndag

Hellu =).

Filmen i går var sjukt rolig!! Har nog aldrig i hela mitt liv sett en sån rolig film!  Jag har träningsvärk i magen i dag för jag skrattade så mkt! =O Ni borde se den! Baksmällan heter den. Kolla trailen nedan =). Efter filmen så gick vi 4 och åt sallad på Akrobolis tror jag det hette :S. Sen körde vi hem =) Sjukt rolig kväll!! =D.

I dag vaknade jag vid 8 tror jag. Då tog jag min dator och lade mig i sängen och tittade på film =D. Sen vid 11 så körde jag och mamma till stum för det var fixar dag där =). Vi körde med röjsågen runt hoppbanan och sen målade vi terräng hinder =).

Nu har jag precis kommit in från stallet =) Veris ben blir bara bättre och bättre =). Så kan nog rida i morgon igen. Gick en runda med henne så hon fick röra lite på sig =)

I kväll ska jag inte göra så mkt. Mamma och Pappa ska på middag med Rotary. Så jag och Emelie är nog ensamna hemma =).

Lägger även in lite bilder från i fredags när Jag,Sofia och Elin var ute och åt =)

//Kram




Sofia och Elin på restaurangen =)

Jag åt något med kyckling.kokosmjöl,bambuskott,morötteroch annans =) Jätte gott =D

Lördag

BRÅTTTOM!! För om typ en kvart kommer Jenny och Lotta och hämtar mig och Emelie så ska vi åka på bio i varberg =D =D. Vet inte vilken film men roligt ska det bli =D. Mamma och pappa ska i väg med grannarna för dom ska fira pappa.. Dagen har varit bra.. Vaknade vid halv 10 gick upp. Åt frukost och sen har jag inte gjort så mkt. Vart i stan och shopat =). en tjocktröja,jeans,ett par halv korta byxor och en bikini =D.

Måste skynda =D =D

Fredag

SOMMARLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAAAA =D =D. SJukt skönt! Har inte fattat det ännu?!

I alla fall. Gick upp vid 6 och började göra mig i ordning. Sen vid kvart i 8 så körde mamma mig till skolan så sjöng vi i kören upp och sånt. Sen vid kvart över 8 så kom de första klasserna. =D. Kören suger.. Det låter as falskt!. Sen på sista föreställningen, 9:ornas så började ALLA gråta!. Det var bara nästan jag som jöng för de flesta grät ;). Efter min klass föreställning så sprang jag till klassrummet och sa hejdå till folk. Jag fick VG i alla ämnen förutom i idrott =D. Är mkt nöjd =D.

I kväll ska jag, Sofia och Elin köra till stan och äta och sen ska vi hem till Sofia och tiitta på Twilight =). Jag försökte se den på flygplanet till Autsrlien. Men det gick inte så bra. Jag hade finsktext och jag somna hela tiden ;) Så får ge den ett nytt försök =). Ska ut i stallet nu och fixa och sen fixa i ording mig =D =D.

//KRAM =D


GLAD SOMMAR =D


Torsdag

JAAAAAAAAAAA =D =D Sista skoldagen är över! I morgon är det sommarlov =D =D Så jävla skönt!! =D Fast kommer sakna klassen lite ändå =`). Men sen när vi alla ses igen så är vi 9:or! Helt sjukt!.

Dagen har varit sjuktroligt! Vi träffades vid Strandbaden halv 10. Vi gick ner till stranden så spelade vi fotboll,bockia och sen spelade vi brännboll. Tjejerna mot killarna. Killarna vann med 128-78! Vi va lite dåliga.. även i fal Nina och Pär va med oss =). Sen så åkte vi hem till Pär också åt  vi glass =D. Sjukt roligt =D. Sen så slutade vi vid kvart över 12 =D. Inga långa skoldagar =).

I går så serverade ju jag på Grand. Sjukt roligt! Det var jag,Justina,Asse,Hampus,Michel,Stina,Emma,Linus,Alex, Emma,Agnes,ida  och Maria =). Vi kom dit vid 4. Och då hade han lite genomgång och sen vek jag,Justina,Asse och Maria servetter =). Sen dukade vi, fixade i ordning oss och massa sånt =). Sen vid halv 6 så åt vi 13 pers =). Kyckling med lite wookade grönsaker och klyftpotatis. Sen till efterrätt blev det pannacotta =D. Gott =). Sen vid halv 7 så kom alla 9:or =). Och sen serverade vi dom hela kvällen =). Kom hem vid halv 11 tror jag =D. Så sjukt rolig kväll =D =D

Nu ska jag slappa och fixa lite inför morgon dagen =D.

//Kram♥

Tisdag

Hellu.

Kort skoldag i dag. Från 9 till 11. Onödigare kan det inte bli. Vi hade fotbollstunering. Första matchen spelade vi kl 9 mot 8C. Vi vann med 5-0. Under den matchen bröt Osman benet/foten. 5 ambulanser på 2 veckor. Det är nog fan rekord. Sjukt äckligt!. Mådde illa resten av dagen!! Foten bara hängde.. Andra matchen spelade vi kl 10, mot 8M. 6-2 vann vi med =). Sen sista spelade vi halv 11. Och det var mot 8A och det blev 2-2 så vi vann hela skiten =D. Jag var med i första matchen och jag hindrade ett mål =D. Jag är stolt =D.

Sen så vid 11 så körde jag hem, åt middag med mamma och sen har jag inte gjoirt så mkt. Gick ut i stallet  vid 3. Skulle rida med Veris och CD hade nog sparkat mot varandra så hade hade ett sår som hon hade ont på så hon fick vila... Hon  blir aldrig frisk =/.

I morgon börjar vi kl 9:15. Vi ska cykla någonstans med hela laget. 1-2 mil sa nog pär... Sen vid 4 så ska jag till Grand för jag ska servera på 9:ornas avslutningsmiddag =D. Ska bli mkt roligt =).

//Kram Kram

Måndag

Hellu =).

i dag har vi haft en as onödig skoldag. Vi började 9, som vi gör varje måndag, men klasstid. Dom gick i genom lite om morgondagen då vi har fotbolls tunering, och någon idiot har sgat att alla i hela klassen måste vara med!! SKIT!!. Dom som inte kan spela fotboll förstör ju bara för dom som vill spela seriöst!. Aja vi slutar i alla fall 11:30 och börjar 9 så ingen lång dag =D. Sen på onsdag så ska vi ha lagdag. Vi ska cykla någonstans, en mil här i från så ska vi göra några lekar eller någon skit!.Lärarna tror det är as kul men det suger!. Sen på torsdag har vi klassdag och då ska vi ockå i väg någonstans sen på fredag slutar vi =D=D.

Efter klasstiden så hade vi läsning men jag hade kör kl 10 så jag var tvungen att städa ut mitt skåp, för efter sommarlovet så ska vi få nya skåp så alla har tömt sina skåp nu. Och sen var jag på kör =). Det låter sjukt falskt!

Sen åt jag och sen var det kör igen. Men från kl 12 till 13:45 så hade vi inget så vi körde hem till Sofia =). Vi va ute och gick med Skrållan och sen fikade =) Sen så körde vi tillbaka och så var det 9:ornas klädparad =). Jonas8kusin) och Hoffe var Ronny och Ragge, så pappa körde dom i cadillacen hela vägen in på skolgården! Fattar ni hur pinsamt det var!. Och jonas slänger sig ur bilen medbyxorna i kväveckan och skriker "nemen tjena kusin"!!! =O. PINSAMT!!

Det blev inte bättre sen när pappa hämtade dom mitt på skolgården heller! =O.

Sen när jag kom hem red jag och Elin ut =). Sen har jag inte gjort så mkt. Lagt ut filmer från klädparaden på youtube =D.

//Kram Kram

 
9m

9a1 =).
(Farmor i fall du trycker på bilden ovan så får du se Jonas och hans klass dans ! )


9a2 =)

 
Är kär i dena låten!! =D

Söndag

Hej igen =).

Nu har jag varit i stallet. Fast red inte. Jag och Veris hade "fixar dag". Jag har tvättat henne, masserat, fixat hovarna och bara mysigt ♥

Nu är det inte många skoldagar kvar!. Jag har fått reda på en hel del betyg som jag inte har skrivit, Jag fick VG i matte,NO, svenska,engelska,svenska,tyska,SO,bild.... Aa typ i alla ämnen förutom hemkunskap då någon hae kört att jag fått MVG =D. Men men är nöjd i fall jag får VG med =). Och jag fick G+ i idrott med ;). Men i det flesta ämnerna så fick jag inte VG utan VG+! Det är viktigt ;)

Nu ska jag duscha och sen slappa =)

Min lilla älskling ♥

Skillnad? =D


Söndag

Hej =).

Kvällen med Sofia i går var mycket roligt =). Hon kom vid 6 och då fixade vi taco och vi tittade på 9 månader! Älskar den filmen =D. Sen så tittade vi på Sällskapsresan... ingen slår Lasse Åhberg! Stört skön gubbe!! =D. Sen vid kvart över 10 så körde vi till Hambologen för vi skulle träffa Karla men när vi kom ditt så var det en helt anna DJ!! Karla hade blivit färdig med sin lärar examen så han hade blivit kidnappad så han var inte där!! Men vi väntade tills de vuxna kom och pratade lite med dom. Sen körde vi hem och nanade =).

I morse vaknade vi vid kvart över 9. Vi åt frukost med Mamma & Pappa och skypade med Axel! Han är så sjukt söt och han börjar skratta och klappa händer när han ser mig!! Saknar han! ♥

sen så körde Sofia hem. Nu i eftermidag har jag fixat och lagt ut kort från fälttävlan på Hkrk´s hemsida. ÄNSLIGEN färdig!! Tar ju sån tid att redigera alla kort! Men roligt är det =).

Nu ska jag gå ut och rida och sen ska jag nog hjälpa mamma kanske =) Och måla staketet =)

//Kram Kram


♥Saknar min bästa kompis♥

Lördag

Hellu .

Gårdagen med studenten var bra =). Jag slutade skule vid 13 så körde jag hem och dushcade och sen vid kvart i 3 så åkte jag och mama ner till gymnasieskolan =). Jenny,Jannike och Sarah tog studenten =). Vid 3 kom de utspringandes och sen vid 4 så åkte de genom stan med deras traktorer och lastbilar. 2013 så har jag bokat Karla för han ska dj:a när jag tar studenten!! Så sjukt roligt!! =D =D På tal om Karlsa så är det cykelfest i dag och han ska dj:a på Hambologen. Sofia ska sova hos mig så vi kanske kör dit och dj:a med han =D. Jag och Frida gjorde de förra året =D. Sjukt skön är han =). Nu ska jag strax äta och sen ska jag ut och rida och sen ska jag fixa inför i kväll då Sofia kommer. Om en vecka har jag sommarlov!!! Helt sjukt! Och om en månad kommer Kikki,Paul Och VÄRLDENS bästa kusin!! =D=D=D Ska sommarjobba för Kikki, ska ta hand om Axel hela somaren =). 3 dagar i veckan från halv 9 till halv 6 =D. Även helger i bland! Ska bli sjukt roligt =D ♥

Måste skynda ska äta och sen rida =)


Student 1, Jenny =D

Student 2, Jannike =)

Söta Sanna gick med flagga =)

Lätt att Karla ska Dj:a när jag tar studenten!! =D =D

Hanna & Maria =) ♥

Studenterna Pappa körde =). Jenny,Jannike och Patrik =)

På kvällen var vi hos Jenny =)

Lilla söta Elsa =D

Älskar denna låten!! Och filmen! =D

Torsdag

Hellu =)

Dagen har varit bra. Vi började halv 10 vilket int är helt fel. Vi började med tyska där vi tittade på komisri Rex. Älskar den!! =D. Vi lämnade även in våra tyska böcker så ingen mer tyska!! =D. Sen hadfe vi matte. Vi jobbade lite. Vi fick även reda på våra slutbetyg i matte och No. Fick VG i båda =D. Trodde faktiskt inte att jag skulle få behålla mit VG i matte. Usch hatar det! Sen hade vi lunch. De var fisk så jag fick köttbullar. Sen hade vi lagtid och eftersom vi inte har något att göra så gick vi upp till stafsinge kyrka och sen fick vi sluta. Men jag var kvar i skolan för vi skulle äta glass med elevrådet. Gott Gott. Så har ätit glass 2 dagar på raken nu i skolan =D. Sen så körde jag hem. Och i efetrmiddag har jag redigerat bilder som jag ska lägga ut på Hkrks hemsida. Och jag har även ridit.  Red runt kyrkan. När man rider hemifrån så går det jätte sakta men på vägen hem så travar hon!! =D. Helt störd! PIGG!! =). Nu ska jag fortsätta redigera bilder =)..


//Kram

Tisdag

Hellu.

Vi har haft 3 fantastiska dagar i Ystad!! . I söndags morse så åkte vi hemifrån kl 8. Så körde vi och hämtade upp Farmor. Sen körde vi mot Malmö. Vi tog tåget från svågertorp över till Köpenhamn. Där vi var över dagen. Gick och tittade lite, åt, och hade trevligt. Sen vid 3 så tog vi tåget tillbaka till Sverige och vi körde mot Yssad saltsjöbad. Den dagen gjorde vi inte så mkt. Jag,mamma,pappa och tette gick till SPA  anläggnigen och badade lite. Farmor tog en tupplur och Emelie med för hon mådde inte bra. Sen på kvällen så åt vi på Hotellets restaurang som kryllade av bögar!! =O. Varenda en!. Och under den kvällens så spelade dom även in ett TV program som ska gå på SVT. Sommarkväll heter det. Så vi hade första parkett =). Anne Lundberg var prgram ledare så var Sanne Salomonssen där, "Sally", och några andra =).

Sen morgonen efter så var det ju pappa födelsedag så kl halv 8 så gick vi in och sjöng för han =). Sen högg vi in på hotell frukosten! Älskar hotellfrukost! =D. Efter frukosten så bytade vi om till bikini och sen låg vi vid poolen hela dagen!! Från kl 09:30-18:00. I mellan åt åt vi såklart lunch och lite så =). Sen under dagen så fick vi alla göra varsin SPA behandling. Så fruktansvärt skönt! Jag gjorde en behandling som var bra för torr hud eftersom som jag har/haft eksem så var den jätte bra. Jag var så len!! =O =D. Fick en chock när jag kände på mig =D SÅ sjukt skönt var det!. Under behandlingen så vaknade jag av mina egna snarkningar XD. Som tur var så hade hon gått ut för jag var inpackade ;). Sen låg vi vid poolen resten av dagen och bara solade och njöt =). Sen på kvällen så åt vi på restarungen. Gott Gott Gott =). Jag försökte räkna hur många gånger den bögiga killen som serverade oss sa tack så mkt! Han sa det hela tiden! Vad man än sa =O =D.

Morgonen efter(i dag) så åt vi frukost och sen började vi packa ihop. Vi lämnade hotellet vid 10 och vi åkte in mot Ystad stad =). Vi gick runt och tittade lite. Det var en jätte mysig och söt stad =). Sen så körde vi hem och vi var hemma vi halv 14 =).

I dag har jag inte gjort så mkt. Jag har ridit lilla Veris som var störd=D Hon var fruktansvärt pigg!! =D.

Nu ska jag ta in hästarna och sen duscha =).

//Kram


Vi åt frukost i Snapparp =)

På kvällen när vi åt kvällsmat så spelade som samtidigt in ett avsnitt av sommarkväll =)

Drikpaus i köpenhamn =)

Mitt & Farmor hotellrum =)

Första kvällen =)

Systrarna Carlsson =D ♥

Paketöppning morgonen efter =)

Hotellet =D

Syskon =)

Sista kvällen(Pappas födelsedag) =)

SPA!! =D


När vi åkte hem åkte vi via Ystad stad =)

RSS 2.0