Onsdag

Hellu :)

Nu ar vi SIngapore darfor jag inte har nagra riktiga bokstaver :). Resan har gatt bra an sa lange :) ska vara i singapore i 2 timmar till sen sa lyfter vi infor den langa resan, den tar ca 13 timmar :O. Sa ska vi vara i kopenhamn i 2 timmar sen sa aker vi tilln Goteborg :). Landar i Goteborg vid 10 over 9 pa torsdag :).

Farvalet av Kikki, Paul och Axel gick val so det gick... Hatar verkligen avsked!! :O :( Kommer sakna dom massor  :(

Nu ar mina gratis minuster snart slut sa ska logga ut och dricka upp min varma choklad :). Hors nar vi kommer hme! :)

Kram Kram

Onsdag

♥Hellu Gott folk.

Detta är antagligen det sista blogginlägget som jag skriver här i Melbourne =(. Vi packar för fullt! Får se om jag får ihop min resväska!.... Det återstår att se! I går var det strålande sol från kl 12 till hela kvällen!!. Så vi sollllla hela dagen! På förmiddagen i går så var jag,Pappa och Axel i Mushroom parken! =D Vi gunga, åkte linbana och hade det roligt! =).

I morse gick jag upp vid 7!. Då lekte jag med Axel och sen åt vi frukost ihop =). Sen gick bara vi 2 till Stranden och lekte. =) Vi badade även fötterna =). Nu packar vi. Ska skynda mig för i dag är det sol och då ska det solas så länge det går!!!!!! Ska packa ner allt förutom det jag ska åka i!! =D

Måste skynda mig nu men vi hörs i kalla tråkiga dåliga sverige! Vi åker här o från vid halv 14 så landar vi på torsdag vi 11 tror jag! =)

Ha det så bra =D

//Kram


Kommer sakna dig ♥♥♥♥♥♥

Måndag

Åhh vad jag är mät! =O. Vi har precis ätit kvällsmat = thaimat! Sjukligt gott men man äter alltid för mycket!. Kyckling, biff, massa goda såser =D gott!

I dag har det varit en väldigt lugn dag! =). Gick upp vid halv 9. Det regna och blåste så det blev ingen promenad i dag =). Förhoppningsvis blir det i morgon =). Till frukost i dag blev det en smothie med bär, müsli + en crampet till efterrätt =) Gott =). Sen så har vi inte gjort någonting vettigt känns det som =). Så tråkigt när det är dåligt väder!. Sista dagen här i morgon =( Åker ju hem på onsdag vid lunch.... Fy, detta är hemma ♥

Alleyne var även här i dag och hälsade på Axel =). Vi dansa,sjöng och lekte med alla hans leksaker =).  Jag har även pluggat en hel del i dag! Passar på när det är dåligt väder =).

Nu i eftermiddag så var jag,mamma och Kikki och gjorde manikyr och pedikyr!. En sista gång!. Valde en fin rosa,röd färg till fötterna och en väldigt ljus och skimrande färg till händerna =). Mkt fint =)

Sen så åkte vi hem och nu har vi ätit =).

I morgon hoppas vi på jättejätte fint väder så vi får sola!!!!!!!!!! Vi ska även börja packa =(. Hade övervikt när vi åker hit... undra hur det går när vi åker hem då!! =O. Får sprida ut mina saker i de andra väskorna! ;)

Nu ska jag plugga lite till och sen bara slappa! =)

//Kram


Surfing i Torquay!! =D

Söndag

FARMOR: JAG KOLLAR MED MAMMA OCH PAPPA SÅ FIXAR VI DET!! =D. INGA PROBLEM! =) SES SNART! SKNAR DIG ♥♥♥♥♥

Lördag

Hejsan Svejsan =)

Slänger in ett snabbt blogg inlägg innan jag hoppar i säng =) I dag gick jag nog upp vid 8 =). Så lekte jag lite med Axel och sen cyklade jag och köpte yoghurt i en liten affär för man kan inte äta müsli utan yoghurt! Så cyklade och köpte det =). Sen åt jag müsli med yoghurt och färska blåbär! Mkt gott =). Sen så cyklade jag till Sand parken där Axel och mamma var =) Så lekte vi där i över 1 timme! =). Vi "körde" båtar, gungade och åkte rushkana(stavning?) =). Sen så cyklade jag hem så satt jag och prata med Paul och Kikki lite och hade det skönt =). Sen åkte jag,mamma och Axel till en marknad där de bara sålde färska saker. Marknaden heter Farmers market, vilket är typ "Bönder" som säljer färska grönsaker, frukt, bröd och sånt gott =). Lyssnade även på Axels musik grupp som hade en liten konsert =) Sen så åkte vi hem =). Axel hoppade i säng och sov middag. Så då åkte jag,mamma,kikki och Emelie till Kikki.k´s lager och plockade ihop lite saker som vi ville ha =). Men de hade inte alla saker så då åkte vi till en Kikki.k butik som ligger i South Melbourne, så hämtade vi det och vi passade även på att handla lite mat på coles när vi ändå var där =)

Sen så åkte vi hem =). så kom Martina hit så åt vi kvällsmat och lekte med Axel =)

I morgon så kommer David, Kelly, Jackie och David hit på brunch (sen frukost) =). Och ska nog skypa med Sofia i morgon bitte så får se om jag går ut och går innan vi skypar eller efter =). Det återstår att se =).

Men annars har vi nog inget planerat i morgon =).Om det är fint väder så solar vi nog har tar det lugnt =).

Ha det så bra =)

//Kram ♥

Lördag

Haha usch vad pinsamt!! =O =D



Fredag

God Kväll =)

Hoppas allt är bra med er =). Här är allt bra! =). Nu har vi kommit hem från Torquay =). Vi hade det jättebra! =). I går så surfade jag och Emelie! =). Det var jätte roligt! I början var vågorna jätte låga och tråkiga men de sista 45 minuterna var det stora och bra vågor!. Och jag har träningsvärk i armarna! TRÖTT! =). I morse så gick vi upp och åt hotellfrukost. Fruktsallad,rostat bröd, yoghurt, varm choklad, muffins, bacon, champinjoner!! GOTT! =). Sen så började vi packa ihop och lämnade hotellet vid 10 =). Så åkte vi till stranden och gick en lång och skön promenad längs med vattnet =). Sen så åkte jag och mamma in till Torquays lilla "stan" och shoppade och emelie och pappa la sig på stranden. Det var molnigt så jag tänkte att då kan man shoppa först och sen lilla på stranden! =). Jag köpte ett par jeans shorts och mamma köpte ett par jeans shorts och en tröja! =). Sen så köpte vi med oss milkshakes till stranden och sen så låg vi och solade till kvart över 3 =). Så körde vi tillbaka "hem" för kikki och Paul skulle i väg så vi har passat Axel =). Vi har dansat och sjungit och sprungit runt!. Sen så badade jag honom och så läste jag god natt saga så somna han! Han är helt underbar!! Kommer sakna honom massor =( ♥.

Nu ska jag packa om mina kläder som jag hade med till Torquay och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra =). I dag har det varit 28 grader så det har varit skönt! =). Hoppas på fint väder sista veckan!!! =D.

I morgon så ska vi till Kikki.k lager och plocka i hop lite saker som vi ska ta med oss hem =). Lite presenter och så =). Sen har vi nog inget bestämt! Vill åka in till stan ngn dag men vet inte vilken ännu =). En sista shopping runda =)

Hörs i morgon =)

//Kram

Onsdag

Hellu =)

Nu är vi på hotellet och jag tog med mig datorn i alla fall för mamma sa att det fanns internet! =). Så nu har vi betalt så jag kan vara ute på internet! =).

Vi åkte hemifrån vid halv 12 =). Så körde vi mot Torquay =). Vi körde till outleten och kollade men jag köpte ingenting =). Men Emelie hittade lite saker =).

Nu har vi precis kommit till hotellet och jag älskar att bo på hotell! Det är så mysigt! =D.

Vi ska nog spela kort nu och sen ska vi äta =).

Bilder kanske kommer sen =)

//Kram

Tisdag

God Kväll gott folk =)

Förlåt för dålig uppdatering men har inte orkat, och nu ska jag hoppa i säng för är jätte trött =)

I morgon på förmiddagen så åker vi till Torquey tills på fredag =). Vi ska sola,bada och kanske surfa =). Men tar inte med datorn dit så vi hörs på fredag! =)

//Kram



Måndag

God Morgon Gott folk =).

I dag ska det bli 40-43 grader vilket är väldigt varmt! Men ska sola så länge det går att vara ute!. I morse gick jag upp vid halv 8 =). Jag säger till mig själv innan jag somnar att jag ska vakna halv 8 och då gör jag det! Slipper man sätta någon klocka! =) Jag var ute och gick i ca 1h och 15 minuter! =). Och jag sprang även sista biten hem! =). Nu har jag precis ätit frukost =).Åt en skål med müsli,blåbär och yoghurt och sen gjorde jag en smothie =) Gott!.

I dag börjar folket hemma i Falkenberg skolan!. Vill bara säga att ni får ha det så roligt!. Själv började jag kolla på mina läxor i går =). Valde vilka engelska glosor jag ska lära mig och började läsa på svenskan =).

På onsdag till fredag så ska vi till Tourkey. Pappa fick det också i födelsedags present av Kikki,Paul & Axel =). Så vi ska åka ner dit på onsdag morgon så ska vi hyra surfbrädor och surfa och sola och bada =). Så har dom hyrt en lägenhet som vi ska bo i tills fredag! =) NICE! =D.

I julklapp så fick hela våran familj Gold Clas biljetter av Alleyne. Det är som guld biljetter på en bio salong. Så det är typ bara 15 st som ser på bion så får man sköna stora fotöljer så innan bion börjar så beställer man och säger att jag vill ha en glass när halva filmen har gott och en vatten efter 10 minuter. Så kommer dom in med det och serverar en det! =D. Sjukt häftigt! =). Vi ska nog gå på "It's complicated" =). Det är den nya filmen med Meryl streep =). Kul! =) Se trailen nedan =)


Nu ska jag gå ut och lägga mig i solen =). Hörs senare! =D

//Kram

Söndag

Hellu =)

Hoppas allt är bra =). I dag är det helt underbart! ca 33 grader och nästan vindstilla! =D. I morse gick vi upp vid 8 och sjöng för mamma =). Hon öppnade sin paket =). Av mig fick hon 1 musk body lotion och en body butter från body shop =).

Sen så gjorde vi i ordning oss så gick vi ut och åt frukost =). Jag åt pannkakor med banan och ngn choklad. Så sjukt gott! =D.

Sen var vi på parken som var jämte och sen åkte vi och köpte sim grejer till Axel så han kan flyta själv i poolen =).

Sen körde vi hem och sen hela eftermiddagen har vi solat och solat =). Mamma och Kikki har varit på Auroa spa och haft det skönt! =).

I kväll ska vi nog ut och äta så ska nog hoppa in i duschen snart =).

Men ha det så bra så hörs vi senare =)

//Kram

Lördag

God Kväll gott folk =)

I dag har vi haft riktigt nice väder! =). Var 38 grader i morse men sen började det blåste kall luft så det blev ca 24 vilket var mer lagom! =). I Dag har vi inte gjort ngt vettigt känns det som =). Vi har solat hela dagen =). I eftermiddags så bakade jag och Axel äppelmuffins =). Dom kunde inte bli mer misslyckade!. Formarna var alldeles för svaga så hälften rann ur :) Men ätbara var dom i alla fall =). I morgon fyller världens bästa mamma år =D. Så det blir att vi sjunger för henne på morgonen och sen frukost och sen vet jag inte vad vi ska göra =).

Kikki,Paul och Axel var inte i Sverige förre året när pappa fyllde år så för vi firade honom i går =). På förmiddagen så log vi och solade ( förutom pappa som var as nervös för hon visste inget).Det var 37 grader! =) Varmt! Sen vid halv 1 så åkte vi hemifrån =). Vi åkte till en racerbana =). Pappa fick köra en racerbil sån som går fort fort!. Så han och Paul och 5000000 andra( vet inte antalet) fick information om hur man kör och säkerthet =). Sen fick dom kläder och så blev dom fotograferade i bilen och jämte bilen =). Sen så fick dom köra 8 varv i på den stora racerbanan =). Det är helt sjukt de kör i nästan 200 km/h =O. Sjukt fort! Så frågade jag pappa hur sakta dom körde i svängarna för det såg as sakta ut, så sa han 120 km/h... I svängarna???! Sjukt!.

Sen så på kvällen så skulle vi ut och åka så vid halv 7 så fick jag en chock. Då stod det en limousin utanför dörren! =O. Så vi åkte limousin från deras hus så körde han en runda. Genom St kilda, stan och massa ställen!. Så helt plötsligt så sätter dom i gång " My heart will go on" (Titanic låten) och jag fick en mikrofon i handen så då jag och pappa karaoke! =D. Jag fick 98/100 poäng! =D Det var jätte roligt! =) Sen så sjöng vi flera andra låtar! Så sjukt roligt!!!!! =D =D. Så drack vi champagne och hade trevligt! Jag var duktig och drack läsk! =D Det var riktigt roligt! =D

Men här kommer lite bilder från min födelsedag,limousinen och från min och Axel bakstund =)


Lockigt =)
Små bollar på huvudet =)

Sminkning =)

Fint ska det va! =)

=)

Axel och jag när vi bakar =).

Axels egna blandning =) Socker, havregryn och grädde! =) Haha

Mina väldigt missbildade äppelmuffins! =)

Pappa & Paul i limousinen! =)

SMILLLLLLLE! =D

Mamma & Kikki =)

Min lilla favorit och jag =) ♥



Det är detta programmet som går på TV när Axel bestämmer! =D THE WIGGLES! =)

Nu hoppar jag i säng =)

//God Natt

<3


♥ Saknar dig ♥

Torsdag

Hellu =).

Hoppas allt är bra med er =). Har hört att det är -8 och 15 cm snö??!! Är det de?! =O.

I dag gick jag upp vid halv 8( vakande då så gick upp) så gick jag ut och gick en runda! =). Riktigt skönt! Gick vi vattnet och kollade och lyssnade på musik! =). Mysigt! =). Sen så åt jag frukost =). gott =). I dag har det inte varit jätte varmt =). Ca 25 grader tror jag =). Men vi har tillbringat dagen vi poolen i alla fall =). Badat har jag också gjort =). Ser dock fram emot helgen och nästa vecka då det ska bli 40 grader! =D NICE!

Snart ska vi äta kvällsmat =). Vet inte vad vi ska äta men det blir väl ngt gott som vanligt =)

Här kommer lite kort sen födelsedagen =)


Först så tvättade hon det =) Och masserade =)

Skönt på hög nivå! =)

Sen så torkade och lockade hon det =)

Lockigt =D

Håret färdigt! Ser ut som om jag är hur trött som helst men har inte blivit sminkad än! =)

Sminkad och färdig =) Nu saknas bara kläderna =)

Färdigt =). Sminkad, hairstylad och kläderna på =)

Mamma,Axel och Paul på restaurangen =)

Min lilla favorit Jennie =) ♥

Födelsedagen avslutades hemma hos Kikki & Paul med Jock´s ice cream =)

Onsdag

God Kväll =)

Förlåt för dålig uppdatering men jag har varken hunnit eller orkat =)

I morse gick jag upp vid 9 så åt jag frukost =) Åt en skål med frukostsallad och yoghurt! As gott! =). Sen så gjorde jag inte så mkt =). Det var molnigt på förmiddagen så kallade lite på O.C och latade mig=) Sen på eftermiddag så åkte jag,mamma och pappa in till stan =). Fixade födelsedagspaket till Mamma för hon fyller år på söndag =). Spännande =). Vi åt även lunch på pannkaksstället. Så fruktansvärt gott!!! =D. För ovanlighetens skull så shoppade jag inget i dag =). Var faktiskt inte inne i ngn klädaffär för i så fall hade jag garanterat köpt ngt men kollade bara på paket till mamma =). Köpte en varm choklad för att trösta mig =D.

Sen så åkte vi hem och när jag kom hem så körde pappa mig,tino och axel till Melbourne Akvarium så var vi där i några timmar och tittade på pingviner, fiskar och massa hajar =) Riktigt spännande =).

Sen så följde Martina med hem och Jenny kom också så åt Vi allihopa kvällsmat ihop förutom kikki och paul för dom var på bio =)

I morgon ska det bli 28 grader så ska nog gå en promenad på morgonen och sen hoppas jag på att vi ska sola =). Behöver bättra på brännan lite =). Ska se om jag även hinner slänga in lite bilder från min födelsedag =). =)

//Kram Kram


Jag & Jenny på Aussie julafton =) ♥

Tisdag

God Morgon!

I dag gick jag upp vid 9 så gick jag ut och gick en hyfsat lång runda i solskenet! Jätte skönt var det! =). Sen när jag kom hem så åt jag frukost =). Åt en tallrik med flingor,mjölk och banan =) Och en crampet som "dessert"  =). Nu ska jag snart ta på mig bikini och gå ut och lägga mig i solen =) Jätte skönt väder i dag så i dag blir det sol och bad =).

Jag kom på att jag nog glömt att berätta om min födelsedag? :S Här kommer lite kortfattat =)

På morgonen så sjöng alla för mig mig och jag öppnade alla mina underbara paket! =) Sen åt vi frukost =) Sen så tog vi det lugnt på förmiddagen och bara slappade =). Sen åt vi en snabb lunch och sen vid kvart i 2 så kom Jennie och hämtade mig,mamma och Emelie =). Kikki,Paul och Axel var i väg och åt lunch med någon och pappa på ngn bildutställning snabbt =). Så körde Jennie oss till hairstylingen =). Så började hon med att tvätta mitt hår och hon masserade och pillade i håret =) Helt underbart =). Sen så torka hon det och satte 3 st spolar mitt på huvudet och sen började hon locka resten av håret =). Sen så fixade hon så det blev lite volym mitt huvudet och sen satte hon lite spännen och så =). Jätte fint! =)

Sen gick jag,mamma och emelie och fikade =). Varm choklad och en choklad muffins♥ GOTT!! =)

Sen vid 4 så gick vi dit där dom skulle sminka mig! =). Först så la hon på någon kräm som gjorde att huden blev ren. Och sen la hon på en kräm som gjorde att sminket skulle hålla kvällen. Sen så la hon på lite foundation och mineral puder =). Och sen la hon ögonskuggan =). Det var en brun,beige nyans. och sen rouge. =) Jätte fin! =). Sen lite mascara och eyeliner =) Och sist läppglans =). Kände mig jättefin! Sen hade jag 60 dollar( ta det gånger 7 så får ni det i svenska) att välja vad jag ville!! =D KUL!. Jag valde en litet fodral där det var en spegel överst, sen på första lagret var det 3 st ögonskuggor, och på andra lagret var det 3 st läppglans och på 3 lagret var det 2 st borstar som man skulle använda =). Men sen hade jag dollar kvar som jag skulle använda så då tog jag en ask med 7 st olika borstar tror jag det var =). Rouge borste, foundation borste, läppglans borste, eyeliner borste, ögonskugga borste och massa mer =D As fint!

Sen så kom Kikki,Paul och Axel så åkte vi hem igen =) Och då var kl nog kvart över 5 =). Så då tog vi på oss kläder och fixade hos ( jag var  färdig fixad!! )Så gick vi till en restaurang som inte ligger så långt i från där dom bor =). Så åt vi gott och hade trevligt =). Sen så gick vi hem och åt dessert för vi började frysa så åt det hemma =). Sen så ringde mormor och sa grattis och jag ringde farmor och sofia =D Alltid kul att prata =D

Bilder kommer snart på födelsedagen! =)

//Kram

Måndag

Hej igen =)

Här kommer fortsättningen på mina paket =)

Mitt "presentkort" på en gitarr =D

Mitt hårband =)
Mina små älsklingar =D ♥

Fick en bok som Paul har gjort om mig och Axel som heter " Why I love my Frida" =D

Ett rött kikki.k pennfack som......

.... man kan vränga så det blir blått =)

Mitt lilla present kort på en dag som en "prinsessa" =D

Så fint kuvert! =D

Och min Twilight bok =)

Nu ska jag ta på mig bikini och gå ut och sola =) I dag ska det bli 27 grader! =) Nice =)

//Kram

Söndag del 4

Looks Like a Princess, Feels Like a Princess!
Liten smygtitt på hur jag ser ut =). Kommer mer sen =)'

Nu ska vi ut och äta! =)



Söndag del 3

Hej igen =) Detta är mitt 3:de inlägg på samma dag och bara halva dagen har gått =)

Här kommer bilder på vad jag fick =)


Ett nytt Kikki.k pennfack som är rött =D.

Första Twilight boken på engelska =)

Ska i väg till hairstylningen nu och sen make up artisten så hinner inte lägga in fler bilder nu men gör det sen!!

//Kram

Söndag del 2

Min syster gjorde en film på hur vi bodde =) Kolla in =)

Söndag

Hipp Hipp Hurra för i dag är det min födelsedag =D =D

Tro det eller ej men i dag fyller jag 16 år =D =D Det ni! I morse vid halv 9 tror jag det var så stämde hela familjen Karlsson-Lacy och mamma,pappa och Emelie in och sjöng för mig =). Fick frukost på sängen fast åt den i köket för det är så bökigt! =D. Jag fick världens bästa paket! =D Jag fick första twilight boken och Marley and me boken på engelska, ett pannband, ett kikki.k pennfack, och ett par vita converse =D. Och det bästa jag fick av mamma och pappa var en gitarr som jag får när jag kommer hem =D Och av Kikki och Paul fick jag vara en "prinsessa" för en dag så i dag kl halv 3 så ska jag till en hairstyling som ska tvätta och fixa mitt hår och sen kl 4 ska jag till en make up artist som ska sminka och fixa mig =D Sen i i kväll ska vi ut och äta på restaurang =D =D LOVE IT =D =D

Sen efter dom hade sjungit så åt vi frukost och pappa åkte på ngn bilträff som han ville på så han kommer i eftermiddag =). Nu har vi precis varit på Kikki.k lagret! Älskar och gå runt där och bara titta och plocka! =D. Plockade till mig lite saker som mina söta små kompisar ska få när jag kommer hem! =D.

I dag är det lite molnigt, fast det gör inget för då behöver man inte ha ångest över att man måste sola :). Nu ska jag titta på ett avsnitt av Pip-Larssons som jag har blivit beroende av! Satt uppe till 1 i natt för det var så bra =D.

Men nu ska jag gå så uppdaterar jag i eftermiddag eller i kväll men bilder också! =D

Förresten så blev Frida Carlsson 3 1/2 klänning + en kofta rikare i går!!!!  ÄLSKAR DET!!! =D

//Kram från 16-åringen! =D



Fredag

Gott Nytt År allihopa ! Hoppas ni hade ett bra nyår =) Det hade jag!

I går på morgonen vid halv 9 så cyklade jag och Emelie till Albert Park för vi tar hand om 2 st katter när Jenny & Martina är i sydney. Så vi ger dom mat,vatten och släpper ut oh in dom =). Och vi cyklade dit typ vid 8 och då var det 37 garder och det blåste rätt mkt.  Sen så cyklade vi hem igen =). Så det var svin varmt! Så följde jag med Kikki och Paul till South Melbourne Market och köpte frukt,kött och sådant inför kvällen =). Det är så mysigt tycker jag när man går runt och kollar och handlar lite som på en marknad fast bättre :). Sen körde vi hem och började fixa med salladerna och pajerna och skaldjuren och så =). Sen så vid 14 så kom städarna och då åkte jag och Kikki och gjorde manikyr och pedikyr =) På fötterna valde jag en rosa-röd-aprikos- orange färg :) Den är så färgglad och fin :) Och sen på händerna valde jag en nästan genomskinlig färg med glitter eftersom det är nyår =). Det blev också mkt fint :) Sen åkte vi hem och fixade oss =). Duschade och valde kläder och allt sådant :) Hade beslutångest i fall jag skulle välja min vita eller aprikosa klänning!!! Men valde den vita för den är så bekväm =).

Sen vid 6 så började folket smått ramla in =). Då drack vi champagne och åt chips, dip och små snittar :). Alla barnen badade i poolen och jag och Emelie gick runt och serverade lite små saker :) På kvällen var det fortfarande svin varmt och på nästan bara 5 minuter vände alltihop så det blev storm! Det storma,blåste,regna,åska och blixtrade!! Helt sjukt! =O. Hatar när det blixtrar så var lite små rädd!. Sen så åt vi! Det var jätte gott. Det fanns massa olika sallader, pajer, räkor, lax, hummer, (kyckling till mig eftersom jag är allergisk), gott bröd och massa annat gott =). Sen så när klockan närmade sig 00:00 så gick vi upp på taket och kollade på raketerna som var i stan =). Det regna rätt mkt så var inte där så länge =). Sen åt vi dessert som var glass,maränger, frukt och bär och choklad =) Gott Gott =).

Sen vid halv 2 tror jag den var då blev jag trött och gick och la mig!. Pratade även på Sofia och Elin den dagen vilket var väldigt roligt! =). Börjar sakna mina små kompisar =).

I dag har vi inte gjort så mkt =). Jag och mamma var och släppte ut katterna i morse och sen åkte vi hem och åt frukost =). Nu i eftermiddag vid 15 så åkte vi till Brighton och kollade på bio igen =) Denna gången kollade vi på Mao´s last dancer!. Jag tycker den var bra! Det handlar om en kille som var väldigt fattig som blir vald av Kinas partiledare och gå på en balettskola. Så får man följa hans liv till att bli jätte känd =). Det är en verklighets baserad film. Han som allt handlar om skrev en självbiografi och den var så populär så nu har dom gjort en film! Och det häftiga är att han bor här i Melbourne! Och Kikki har hört honom föreläsa! =). Spännande =).

I morgon ska vi nog in till stan en sväng för min familjs ska köpa paket till ett litet födelsedagsbarn som fyller år på söndag =D =D Vem kan det vara?? =D. Men jag funderar på att gå runt och kolla lite i klädaffärer =) Det är roligt! =).

Ha det så bra =)

//Kram ♥


2 av de 3 Systrarna Carlsson på nyårsaftons kväll när det började storma =)

Axel önskar God Jul =)♥

Bjuder på denna bilden men gör den liten! ;)
En bild hur mina naglar blev efter manikyren på nyårsafton =)

Paddle board =)

♥♥♥♥ Världens bästa kompis ♥♥♥♥

Jag & min lilla Kompis ♥♥

En väldigt Söt Axel och hans Peter rabbit som har likadana tröjor =) ♥

Årets julkort =)

Tomten,Kikki & Axel =)

Kikki & Jennie =)

" Hej, Jag är söt!! " =D ♥

Pepparkakor =) ♥♥

Lite för många nappar i munnen =)

Detta får bli den sista bilden på mig och lilla Axel =)

Nu ska jag hoppa i säng =)

Kram Kram =)♥

RSS 2.0