Torsdag

Hellu =D.

Nu har jag haft sista skoldagen för denna veckan =D: För i morgon 05:40 så går tåget mot Stockholm =D =D. Jag och Mamma är nog framme i stockholm vid 10 så ska vi spendera förmiddagen tillsammans och ha det mysigt =D. Sen vid 14:45 så ska jag träffa bästa på stationen =D =D . Ska bli så sjukligt roligt att träffa henne =D. KAJSA: Jag lovar.. vi kommer skicka sms till dig.. även ett mms kanske dyker upp =D =D, men nästa gång ska du också med!!!

Skolan i dag var okej =). Vi hade läsning,svenska,musik,NO,idrott och engelska tror jag =). Trevligt =). Nu ska jag packa färdigt, äta, ge hästarna mat ochs en sova så går tiden fortare!! Jags ka upp om 7½ timme =D =D JAG LÄNGTAR!! Orkar antagligen inte blogga i morgon så vi hörs på söndag kväll eller på måndag =D: Bombadera med kommenterar så blir jag glad =D =D

//Kram

I morgon bär det av till bästa ♥

Torsdag

God Morgon =) Hoppas ni har sovit gott =).

I dag är det skola till 14:20 spom står på schemat. Sen efter skolan ska jag köra och låna 2 böcker på biblioteket som jag kan läsa på tåget =). Blir nog "Allt för min syster" och "Tillsammans-andra boken" =). Sen ska jag köra min lilla moppe till Hertingscykel för den ska på service =). Denm skulle va på service när man hade kört 100 mil men jag har kört 250 mil =D BRA!. Nu ska jag göra mig färdig och sen köra till skoldan =)l. I dag har vi läsning,idrott,musik,engelska,svenska,NO och någon till men kommer inte i håg =)

Men vi hörs senare =)

Onsdag

Hellu =)

Ännu en skoldag avklarad och bara 1 kvar eftersom jag och mamma åker till huvudstaden från fredag-söndag =D. Jag längtar as mkt =D Skoldagen var bra =). Vi hade läsning,tyska,engelska,idrott,so och bild =). På idrotten gjorde vi tresteg och häck.. och när jag hoppade häck så sträckte jag både höger fram lår och vänster bak lår så har lite ont =(. Men men det går över =).

När jag kom hem från skolan så åt jag lite flinger och tittade på "skruva den som beckham". Den är faktiskt bra =D. Sen gick jag ut och red =). Veris har på ngt konstigt sätt fått något skav igen så det blev barbacka =D. red bort mot bygdegården ochc lite ruint där =).

Nu ska jag gå ut och ge hästarna mat innan det blir mörkt och sen hämta min resväska och börja packa =D

//Kram

Tisdag

Hellu =).

Nu har jag tid att skriva igen.. Jag har haft fullt upp dom senaste dagar så har inte hunnit blogga =). Men nu är jag "back on track" =). I skolan är det full rulle. Jag har varit duktig och gjort hela veckan läxor nu i kväll =). 2 engelska läxor och en NO läxa =D. Så det känns skönt =D. Jag och mamma har även slagit in mina böcker med papper. Hon har slagit in dom och jag har skrivit med egna bokstäver så det blir lite personligt =D. Det blir rikigt fint =D. Kan lägga upp en bild i morgon =). Nu ska jag hoppa i säng snart. Börjar 8 i morgon så det är ingen vila ingen ro =). Men det är faktiskt lite roligt att gå i 9:an =).

Ses i morgon =D

Söndag

God dag =).

Jag hinner inte blogga just nu =). Ska jag följa med Mamma och Maria för dom ska sitta hindervakt på Forf så jag ska följa med och titta lite =)

Hörs senare =)

Lördag del 2

Lite bilder =)



Var hos Farfar i går och satte...

dessa blommorna ♥♥♥

Tror jag glömde berätta att vi hade Cykel rally i onsdags =D. Hela laget urom 6:orna cyklade typ 2 mil så var det olika ställen man skulle leta efter med hjälp av en vägbeskrivning, och på varje ställe så skulle man lista ut en bokstav, och man fick sammanlagt 22 bokstäver tror jag.. och med dom skulle man bilda så långt ord som möjligt och jag,Sofia,Elin och Sara VANN!!!! =D. Vi vann av alla!! Vilket är ungefär 30x4=120 personer =). Ungefär 30 personer i varje klass och vi har 2 8:or så vi vann över 10 pers!! =D. Så sjukt roligt =D. och vi vann en .....

spann med frukt och godis =D =D VI ÄR BÄST =D

Sen på kvällen gick jag ut med Veris ♥♥♥♥♥♥♥

Here I come ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Lördag

Hellu =).

I morse hade vi "Good Bye" frukost för Tino =). Dom kom hit så åt vi frukost och hade trevligt =). Sen vid 12 så kom orfar och hämtade mig så åkte vi till carlsberg för det var typ familjedag där =). Så körde vi häst och vagn och dom samlade in pengar till cancer forskningen och dom fick gissa vad hästarna vägde tillsammans så kostade varje gissning 20 kr så tog jag betalt och så =). Kom hem vid 17 och sen gick jag ut i stallet till lilla Veris =).

Nu har jag ätit kvälls mat och tittar ut genom fönstret och ser att klockan är 9 och det är mörkt???!!! =O Vad händer??! =(.

Vet ni vad?? Jag håller även på att plannera min Stockholms trip till bästa ♥ Åker förmodligen på fredag morgon( tar ledigt från skolan!!! =D ) och är där till söndag kväll =D =D. Så sjukt roligt!! Vi har kommit på massor med saker vi ska hinna med på 2½ dag =D. Gröna Lund,SHOPPA!!!, gå på bio, gå vilse i stan, och MYSA <3<3<3<3<3 =D

Nu ska jag hoppa in i duschen tror jag =). Har inte bestämmt mig ;)

//God natt =)

Fredag

Hellu =).

Nu är det helg =). Visst är det underbart =). I dag hade vi också riktiga lektioner =). Vi hade läsning,Hemkunskap,matte,SO,NO,idrott och tyska =). Man hinner med många lektioner även i fall man slutar vid 20 över 2. =). Aa jagh slutade vid 20 över 2 som ni nog fattade =). Då körde jag till Faurås trädgårdsmästeri och köpte blommor som jag körde och satte hos Farfar =). Va där en stund och rensade bort löv,tog bort fula blommor =) Mysigt....

I kväll ska jag Tette och Emelie ha myskväll =). Mamma,Pappa,Eva,Johnny,Kai,Tina,Inger och Gustav ska fira Tina för hon har fyllt år =). Så dom åker om ngn halv timme så kommer dom hit vid halv 8 =). Jag,tette och Emelie ska titta på film och mysa =). Tror vi ska Marley and me.Tette har inte sett den.. så det blir bara att ta fram näsdukar =`). Bloggar sen iegn ska gå ut till Veris =).

//Kram

Torsdag

Hellu =).

I dag hade vi den första riktigt skoldagen, vilket betyder att vi hade rikigta lektioner. Vi hade läsning,svenska,engelska,idrott,NO och musik =). Vi har 2 st nya lärare i år. Johanna i svenska och Eva i engelska. Båda verkar faktiskt bra =). Dom får tyst på klassen i alla fall =D. Vi slutade vid 20 över 2 i dag så då körde jag hem och vid kvart i 3 så kom Engla så passade jag henne i 2 timmar =). Det var mysigt=). Vi gungade och hade roligt =).

Nu ska jag springa ut och göra mat till Veris och sen ska jag köra ner till Harry´s för jag ska äta där med Mamma,Pappa,Hans och Marita =). Emelie är inte hemma så jag följer med dom och äter och sen kör jag hem för dom ska göra Pop Quizen =).

Måste skynda =)

//Kram

Tisdag

Hellu =).

Första skoldagen efter sommarlovet var väl inte så farligt som jag trodde. Jag är ju trots allt äldst på skolan nu :) änner mig lika liten som när vi började 6:an :O. Aa vi har typ inte gjort ett piss i dag.. Fått massa lappar coh inte gjort något..

Efter skolan så åkte jag hem och gjorde en kladdkaka för Sofia kom hit så fikade vi och sen satt vi och hade trevligt.

I morgon så ska vi ut och cykla. Så ska cykla till skolan så det blir skönt att börja med frisk luft :) Då slipper jag gå upp tidigt och gå ut och springa :)

Just nu sitter jag och chattar med Tette på msn :). Hon kommer ner på fredag och på kvällen ska vi titta på Marley and me tillsammans =D. ROLIGT =D.

Nu ska jag hoppa i säng snart torr jag... Börjar bli =). Måste vara utvilad i morgon när vi ska cykla 1,2 mil =)

//Kram

Måndag

Orkar inte blogga. Hörs i morgon efter SKOLAN! =O Känns sjukt att säga det...

Söndag del 2

Hej igen =).

Nu har jag:
*Ridit
*Cyklat till Stafsinge med mamma och hämtat bilen.
*Ätit kvällsmat

Och nu håller jag på att lägga in korten på datorn så jag kan visa er hur fint det blev i går när jag städade =).


Jag putsade skålen som jag fick av Farmor & Farfar i dop present =). Före....

Efter =D. Det är mkt större skillnad än vad det ser ut =). Den blev jätte fin =)

Jag putsade även min skylt som jag gjorde för många år sen =). Den blev också mkt blankare =)

Mitt skåp före...

Skåpet efter =) Lite skillnad =)

Skrivbordet före...

Också så här fint blev det =)

Visst blev det fint?! =)

Som ni kanske ser så till höger -----> så har jag lagt in en ny iPod. Så där kan ni spela lite olika låtar.Jag har även lagt ut min musikvideo där och några filmer också =) Kom gärna med önskemål så kan jag lägga till fler låtar =). Jag även fixa en egen header. Tänkte fråga min snälla SYSTER Emelie om hon kan hjälpa mig??! =). Nu ska jag gå ut och ge hästarna mat =).

//Kram Kram

SKOLAN BÖRJAR I ÖVER MORGON!! =O

Söndag

God Dag gott folk =).

Hoppas ni har det bra =). I går vid 18 så körde jag till Sofia. Vi åt och sen kollade vi på film och släppte ut hennes kusins hundar och rstade dom =).

Än så länge har jag inte gjortb så mkt.. Emelie hade tjejkompisar här i går så vi åt rätt sen frukost och nu ska jag gå ut och rida Veris för första gången på länge =). Ska bli spännande =). Sen när jag kommer in så ska jag lägga upp bilderfrån i går och från när jag städade =)

Vi hörs om en stund =).

/Kram

Lördag

Hellu =).

Hoppas ni hade en bra fredag kväll?! =). Det hade jag. Jag spenderade mina kvällstimmar hos lilla Veris. =). Vi gosade åt äpple och hade det mysigt =).

I morse gick jag upp vid 7 och sprang en runda =). Sen när jag kom tillbaka så åt jag frukost och la mig i soffan och kollade på Barnen i Bullerbyn. Jag har blivit beroende av typ Emil i Lönnerberga,Barnen i Bullerbyn och sånnna sta filmer =). Dock blir man inte lika glad när man tittar ut genom fönsret och ser att det regnar. I dag är det verkligen höst väder! Det är kallt,regnigt,grått och tråkigt.

I dag fortsatte jag min städning. Har städat mitt skrivbord och mitt stora skåp =) Nice! =). Det blev mkt fint =)

Nu har jag precis duschat och ska börja göra mig i ording. Ska till Sofia i kväll =D. Mycket trevligt =D

Bilder kommer i morgon =).

//Trevlig Helg =)


Fredag

Nu har jag kommit in från lilla Veris. Vi har gosat jätte mkt <3. Även Tussi Luss var med =). Ska sova snart =)

//God Natt =)


Jag och Veris åt äpple♥

Tussi Luss gosade också med Veris ♥

Fredag

Nu har jag ätit =). Fixade i hop till en tomatsoppa och la i lite championjoner! Jag älskar champinjoner!! =D

Nu ska jag ut till lilla Veris och gå en sväng med henne =).

Hörs i morgon =).

Skolan börjar om 3 dagar


Mkt god och lättlagad tomatsoppa =) Dock utan champinjoner här =)


Fredag

Hellu =)

Gissa vad jag har varit duktig! Jag har städat min garderob(inte den med kläder utan den med saker) städat mitt skrivbord,städat både lådor och skåp på skrivbord.. så nu är det jätte fint =D. För att få ännu mindre saker på mitt skrivbord ska jag sätta upp telefonen på väggen =). Kanske även ska sätta upp högatalarna =) Det kommer bli så mkt plats sen =).

Jag är ensam hemma, Emelie är på kräftskiva och mamma och pappa är på ngn resturang och lyssnar på ngt band, så ska ta ngt enkelt att äta och sen gå ut och gå med världens bästa Veris ♥

Fattar ni hur lång tid det tar at flytta över alla min kort? nu är det 10 282 kort kvar och det tar typ 8 timar =(. Men förhopningsvis så tar det inte så lång tid =).

Nu ska jag fixa ngt att äta =)..

//Trevlig Helg =)

Hellu =)

Sorry för att jag inte bloggade i går. Jag började skriva 2 menigar men sen dog datorn och jag orkade inte ladda den så skriver i dag i stället =). I går var jag,Elin och Sofia i Varberg och shoppade =). Jag hittade en hel del roliga saker =D. ett par jeans på gina tricot,lång armad tunika på gina tricot,vitt bas linne på hm,tröja på hm,linne på MQ och en liten kofta/bollero på MQ =). Massa roligt =). Vi körde moppe dit så körde hemifrån 10 i 10 och var där halv 11 så det tog inte så lång tid =). Det vart en mkt rolig dag =D.

I morse gick jag upp halv 7. För kl 8 så tog jag Och Emelie bussen till gekås =). Hon skulle dit och köpa nödvändiga saker så då följde jag med som sällskap och jag fick med mig lika mkt hem :). Fast det var saker som mamma skulle ha såsom, diskmaskinmedel,schampo,balsam,tvål och sånt. Till mig själv köpte jag,ett nattlinne(blommigt!) as gulligt, en träningsjacka,stift(till pennor i skolan),en tävlingsväska till min ridsaker,gott gott till kaninen,toffsar,hårspännen,anika gel till Veris =). Lite små roliga saker =) Att klara av gekås på 2 timmar är nog rekord =D.


När vi kom hem så åt vi lunch =). Vi åt ugnspannkaka =). Det är mkt gott =). Sen leverade posten ett paket från Dustin home. Tycker det är lika spännande varje gång det kommer ett "stort" paket =) Det var en ny hårddisk. Våra 2 andra hårdiskar är fulla med kort så nu har pappa köpt en ny som rymmer hur mkt som helst :) I bara min mapp så är det 12 325 kort så jag ska nog rensa lite =).

Om en stund ska jag gå ut i stalet och mya med min lille häst =).

Hörs senare =)

Våra moppar i varberg =D Har ni sätt P-skivorna på styret! Grymt gjort av oss =D Tejp är alltid bra =)

Elin & Sofia när vi åt lunch på Café Mignon.

Vi åt alla 3 taco panini =). Det var mkt gott =).

♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Onsdag

Hej igen =)

Nu har jag fått tillbaka min dator =). Så nu är den hel och mer minne är insatt =D. I morse gick jag upp vid kvart över 3 för jag och mamma körde Kikki,Paul och Axel till flyplatsen. Hatar att ta farväl varje år. Är lika ledsen varje gång =/. Vi kom hem för några timmar sen så är lite trött nu... Det är så tomt nu när dom har åkt, jag jobbar inte längre, ingen som står i dörrahållet och skriker "Hej" 78 gånger, inga stora mysiga kramar... det är tomt utan lille Axel.
 
I går så var vi hos mormor och morfar på lite *"bye bye" middag. Alla sa ju hejdå till dom i går förutom jag och mamma =). Som tack för denna sommaren så fick jag ett tomas sabo halsband och en berlock av Axel. VÄRLDENS BÄSTA ♥ Kommer sakna hnom massor <3.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra i dag.. Pyssla om min lilla häst,åka ner till stan en sväng coh fixa lite saker, panta burkar med mamma =D PENGAR!! , skicka mina timmar till kikki =). Och lite annat =).

Tänkte att jag kan lägga upp lite bilder nu =) Från Herrestad =)


Här är från den lilla tävlingen vi hade. 3 saker som började på B. Bil..

Buske..

Och brevlåda =)

Man skulle ta det bästa "digger" fotot =)

En i laget skulle stå på huvudet vid en sjö =) Sjön är i bakgrunden ;)

Alla i laget skulle vara med på kort med en smålänningen. Smart som jag är så kom jag på att sanna är fårn småland =D

Något typsikt svenskt så tog vi Vikingarna =). Hade även GB glass gubben :)

Något typsikt utländskt fick bli en nummerplåt :)

Så skulle vi ta kort på det andra lagen utan att det märkte det. Och vi hade kommit till Småland först så vi svänge in på en liten skogsstig och parkerade bilen där så sprang vi ut och ställde oss så vi inte syndes(hur stavas det?) så tog vi kort när dom korde förbi =D. As roligt hade vi =) Jag stod på en sida och ...

Nisse,Linus och Emelie stod på den andra sidan.. Nisse ligger ner och Emelie är vid granen ;)

Här kommer Kikki,Paul,Mormor,Morfar och lille Axel =)

Här kommer Hans,Jenny,Engla och mamma =)

Som vilddjur så tog vi en spindel =). Det var tävlingen. Och vi vann såklart =D

Här kommer lite mer bilder från Herrestad =)


Vi åt kvällsmat i en jordkällare.=)

Andra dagen var på Astrid Lindgrens värld. =)










Var var också på High Chaparral. =)





Denna bilden får avsluta allt från Herrestad =).

Nu ska jag nog äta snart och sen ska jag pyssla med Veris heeela eftermiddagen =)

//Kram Kram





Tisdag

Hellu =).

Ni undrar säkert varför jag inte har bloggat men min dator har gått sönder så den är inne på lagning. Så lånar mammas nu snabbt =). Snart kommer Axel. Sista jobbdagen =(. Dom åker hem i morgon vid 5 på morgonen. Jag ska med till flygplasten! =D. Nu ska hag ge hästarna mat och sen kommer Axel =)

//Kram

Torsdag

God Morgon =).

I dag hade jag tänkt att gå upp vid 6 och gå ut och gå men jag var jätte trött så somnade om till halv 8. Och nu sitter jag här i solen och har ätit frukost och snart kommer Axel. Skulle egentligen börjat kl 6 men det blev ändrat... Ska nog jobba till Lunch sen blir det nog en paus och sen kommer han i kväll igen =). Kikki & Paul har en fotograf här från New York som ska ta kort på Kikki.k produkter i svenknatur så dom ska nog ta i morgonljus och i kvällsljus =).

I kväll kommer hans som bygger pappas bil och hans familj hit och äter =). Ska försöka hinna klippa gräset och köra i paddocken också =). Fullt upp =).

Nu ska jag göra mig i ordning innan Axel kommer och sen ska jag och Axel ge hästrna mat =). Han älskar hästar =D och diggers.....

//Kram


Onsdag

God Dagens gott folk =D

Hoppas ni har det bra i värmen?! Till slut fick även Falkenberg lite sommar =D Väldigt skönt =). I morse gick jag upp vid 9. Åt frukost och sen har jag fixat hos hästarna,hos kaninen,solat,solat,solat,dammsugat våra utestolar som var dränkta i sånna fröer fgrån björken,pratat med Sofia i 20 min,lagat mina jenas,läst en bok,solat,solat,solat =D: En hyfsat bra dag =D. Jag skulle även kanska klippa gräset och köra i paddocken men får se i fall jag gör det i kväll =).

Snart ska jag och mamma köra och handla =). Han som bygger pappas nya bil,han och hans familj ska komma hit i morgon och äta kvällsmat =). Så det är därför jag har damsugat stolarna ;).

Jag SKA lägga ut både bilder från Herrestad,på Axel och från massa tillfällen men dom kommer ;) Jag ska bara .....

//Kram

Måndag

Hej igen.

Det blir jobb, så strax ska mamma köra mig till Kikki & Paul eftersom det regnar..

Hörs i eftermiddag =)

Måndag

God Morgon =)

Jag vaknade kvart i 7 av att det ös regnar och åskar! Hatar åska!! Gick och tittade till hästarna och dom bara stod som om inget hade hänt?! Men nu har det både slutat regna och åska :).

I dag i fall det inte regnar så ska vi åka till Liseberg med Kikki,Paul och Axel. Så hoppas på att det inte regnar!! Annars ska Kikki åka själv till Göteborg så ska Paul jobba och då får jag passa Axel. Men det skulle vara roligt i fall det inte regna så vi kan åka ditt =)

Nu väntar jag på att Kikki ska ringa och säga i fall vi ska åka eller i fall jag ska jobba =). Spännande =)

//Kram

Söndag

Hellu =).

I morse vaknade jag hemma hos Kikki & Paul av att Axel stod i dörrahållet och skriker HEJ!! As högt! Så då var det bara att gå upp =). Vi åt frukost och hade mysigt. Låtsades att vi körde moppe,cyklade en runda med cyklen till parken,lekte med diggers.. Sen vid kvart i 1 så gick vi ner till Ocean så åt vi Brunch med Jenny,Jennie,och Pontus+Jennies bror =). As gott, det fanns,kyckling,pasta-och potatis sallad,pankakor,våfflor,korv,fisk,bulgursallad,marshmallows och massa annat. Tyvärr hann jag inte smaka på allt det för vid 20 över 1 så gick jag tillbaka till huset och tog mig lilla moppe och körde hem för vi skulle till Ann.margreth som fyllde ¨år i går. Så vi åkte dit och fikade och åt tårta =) Mycket trevligt =D.

Sen när jag kom hem så gick jag ut i stallet och pysslade om min lilla kompis vera =D. Henes sår på ryggen börjar bli bra så snart ska jag nog kunna börja rida =).

Nu ska jag gå ut och ge hästarna mat sen ska jag hoppa in i duschen och sen sova =)

//Kram


Lordag

Hellu :)

Ar hos Kikki och Paul nu och lanade kikkis dator lite snabt och hon har inte de 3 sista bokstaverna i alftabetet sa det ser lite dum ut men ni far forsoka. For en stund sen sa somnade Axel. La han i sangen och sjong "ekon satt i grannen" minst 40 ganger. men somnade gjorde han :). I dag har jag inte gjort sa mkt vettit. Jag gick upp vid halv 9 sa hoppade jag in i duschen snabbt och sen vid kvart i 10 sa akte vi till Jenny pa frukost. Hon fyller 20 i dag sa vi firade henne i morse for hon skulle i vag i kvall. Sen sa akte mamma och pappa pa ngn bil och mototcykel traff sa kikki och paul korde hem mig.Emelie var och jobbade och jag tyckte det var trakigt att vara hemma ensam sa jag korde ner till stan och var shopping sugen :) och shoppping blev det :). 2 linnen och ett par shorts pa vero moda, en blus pa JC och lite underklader :) ROLIGT!!Sen sa korde jag och letade efter en byggare bob film over ehal stan till Axel. Willys hade ingen,Coop hade ingen och Videomix hade ingen!! Vart kan man kopa den da?

Sen nar jag inte orkade leta langre sa korde jag hem till Farmor och halsade pa :). Vi hade en trevlig pratstund och jag fick fika :). Blir alltid lika bortskamd nar jag kommer dit :). Sen korde jag hem och packade lite saker och sen korde jag till Kikki & Paul :). Och nu sitter jag har och har precis atis lite :). Ska nog ga och lagga mig snart och lasa lite kanske?!

I gar tog jag och Olivia farval. Det blev ett tarfyllt avsked =/.Vi spelade minigolf och hon vann over mig med 1 poang sa sa vardelos ar jg inte =D. Men jag fick fler spikar an henne sa enigt mig vann jag =D. Kommer sakna henne massor <3. men snart ska jag aka upp och halsa pa henne <3. A true friendship is forever.

Bilder fran Herrestad och minigolfen kommer, Pappa har med kameran sa har inte bilderna :). Men ha det sa bra sa hors vi i morgon =D.

God Natt

RSS 2.0