Torsdag

Hellu =)

Förr "några" timmar sen kom vihem från våran lilla semester =). V har haft det jätte bra(tycker jag). Mysigt att ha ite semetser och ha roligt med familjen =).

I tisdags så åkte vi här i från vid 1 kanske. Och det var jag,Nisse,Emelie och Linus i en bil =). Kikki & Paul hade gjort en tävling som vi gjorde påvägen ner =). Man skulle ta kort på:
*Hela laget med en smålänning(vi körde till Hans och Sanna =D!! )
*3 saker som börjar på B(Brevlåda,Buske,Barn tog vi)
*Något typiskt svenskt och ngt typsikt utländskt(vi tog kort på GB glass och en tysk nummerplåt )
*Ta kort på de andra 3 lagen utan att de märker det( Fy sjuton var roligt vi hade!! Vi körde in på en liten skogsstig precis innan vi var framme,(vi var före dom andra) så sprang vi in i skogen och tog kort på dom när dom körde förbi!! Så frukstanvärt roligt!!)
*Pris till den som tar det bästa "Digger"kortet. Digger=Grävmaskin(Det ordet Axel använder mest just nu )
*Ett vilt djur(en spindel tog vi)

Tror det var dom. Så sjukt roligt =D.

Sen när vi kom fram till Herrestad så packade vi upp våra saker och så =). Sen skulle vi äta kvällsmat i en jordkällare. Det var en kock som hade gjort vildsvin och rådjur. Men jag kunde vara i jordkälaren i typ 3 minuter sen kliadde det ngt frukansvärt i min näsa och jag hade vsårt att andas (=kvalster). Så jag fick gå och ta medicin. Sen åt vi där. Jag åt varken vildsvin eller rådjur.. Inte gott. Servicen sög och kvällen var allmänt dålig men vi hade sjukt roligt! =).

På onsdagen så gick vi upp vid 8 och åt frukost. Sen körde vi till Astrid Lindgrenvärld =) Det är ju så sjukt mysigt där! Axel oxh Engla sprang ju in och ut i dom små husen hela tiden! Efter som det var jag som "lekte" med dom mest så var ju jag tvungen att krypa in i dom små husen också!! ONT i ryggen! ;). På Astrid Lindgrens värld var vi tills 5 och sen körde vi tillbaka till Värnamo så åt vi kvällsmat på Harrys =). Sen körde vi till Herretsad igen.

I morse så åt vi frukost vid halv 9. Sen så började vi städa och plocka i ordning. Sen lämnade vi stället så körde vi mot High Caparral. Det var väl inte överdrivet roligt. Dessa småbarn som springer runt och skjuter hela tiden med deras fula hatar.. Nej inget för mig =). Fast tåget vi åkte var roligt =D.

Sen så åt vi middag på en restaurang och sen körde vi hem =).

Trevlig helg =D

Tisdag

Hej hej =)

Jag hinner slänga in ett inlägg fort. Nu har jag nästan packat färdigt och nyduschad. Hans,Engla och Jenny har kommit så nu ska bara de andra också komma så ska vi äta lunch här, sen kör vi mot Herrestad =D. Kommer hem på torsdagkväll så vi hörs då =D

//Kram

Måndag

Hej igen =),

Rätt sent inlägg men jag och mama har varit och hämtat hö till hästarn =). Dagen på jobbet var bra =). Jag började 08:30 och lsutade lite senare (18:30) men det har varit en rolig dag =). Vi har busat och lekt mycket =D.


I morgon kommer Axel till mig vid kvart över 8 så ska han vara gär till 12 för Kikki & Pauk ska ha ett möte så Axel kommer hit =). Jag ska även försöka packa.. Sen vid 12 så kommer Linus och Nisse hit och äter lunch sen åker vi tillsammans med dom till Herrestad =). Pappa ska åka ner och lämna den "nya" bilen så han kommer senare =)

Nu ska jag hoppa i säng =)

Ha det så bra i fall jag inte hinner blogga i morgon men ska försöka hinna =)

//Kram

Kommer sakna dig <3

Månag

God Morgon.

Det är en trött Fria som skriver i dag. Jag ska köra till "jobbet" om en stund så därför tidigt inlägg. Jag ska bara sättapå mig lite mascara så är jag färdig =).


I dag ska jag som sagt jobba från 08:30-17:30 så får se om det blir et inlägg i kväll. Men i morgon efter lunch så åker vi ju till Herrestad så då blir det inga inlägg på 3-4 dagar =).  Men nu ska jag köra =)

//Hejdå

Söndag

Hellu =).

Gårdagen hände rätt mkt tillslut. Jag klippte gräset vilket tar en stund... sen så på kvällen så åkte vi till Kikki och Paul och åt med dom och Jennifer & Andrew =). Mysigt.

I morse vaknade jag vid halv 10. Så åt jag frukost och sen åkte jag och mamma till mormor och morfar. Jag tog kort på världens sötaste föl! Ska lägga ut kort =). Kom precis hem i från dom så nu ska jag,Elin och Helena städa stallet =D.

Sen ska jag nog börja packa inför våran lilla resa =D

//Kram

Lördag

Hellu =).

Jag har inte hunnit blogga på några dagar för jag har jobbat och har fullt upp =). Men här kommer en liten uppdatering=)

I går var jag,mamma och pappa med Hans och Marita på Stålboms. Kalaisa Var där så vi lysnade på dom =) Det var mysigt =D


I dag gick jag upp vid halv 10 så åt jag frukost och nu ska jag rensa i min garderob =D Så jag kan köpa ny höst kläder =D. I dag ska jag nog inte göra så mkt =). Senare ska vi till Kikki och Paul för Jennifer,Hanna och Andrew är där så vi ska träffa dom =).

På tisdag så åker våran familj, Kikkis,Paul,Axel,Hans,Jenny,Engla,Nisse,Linus och mormor och morfar till Herrestad =). Vi ska bo där i 3 dagar och ha trevligt. För pappa fyllde ju 50 år, Nisse fyllde 40, och jenny 30 så i stället för att köpa presneter så åker vi i väg några dagar tillsammans =) Och på hemvägen så ska vi nog åka via Astrid Lindgrens värld =D. Älskar det =D

I förr går var jag på Gekås =D. Jag sälar det =D. Jag köpte inte jätte mkt till mig SJÄLV. Men köpt ett tält till pappa, en spikmatta till Maria,kajal till Emelie, en bok till Axel =), soppåsar,svampar och schampo och sånt till mamma. Till mig själv köpte jag en grimma till Veris, pälsglans,en väska =D, lite underkläder, och tugggummi och sånt =)

Förresten vet ni vad?? Jag har fått ett nytt objektiv till min kamera =D =D Jag älskar det =D =D Så nu kommer jag kunna ta jätte bra  bilder =D JAAAAAAAA =D

Nu ska jag rensa =D

//Kram


Puss på dig ♥

<3



=)

Axel kör bil =D


På Kalaisa i går =)

=)

ÄLSKAR MITT NYA OBJEKTIV =D TACK PAPPA & MAMMA =D ♥

I onsdags var jag på utomhus bio med Olivia & Kajsa. Här är en av 100 misslyckade kort på oss ;)

Tisdag

God Kväll =)

Det har varit jobb hellla dagen. Började kl 08:30 var där typ 08:15 för kikki & paul´s möte började halv så kom lite tidigare =). Jag och Axel hade en mysig dag =) På eftermiddagen så gick jag,Axel,Johanna,Vincent,Hanna och Filippa först till Vallarna och sen till det lilla tåget som är efter tullbron =). Sen gick vi lite i stan för Hanna skulle köpa lite saker så vi följde med =). Var hemma vid halv 6 då var vi helt slut. Vi har typ gått hela dagen så har lite ont i fötterna. =). I morgon hade jag tänkt att åka till Ge-kås med ska jobba i morgon så får ta det en annan dag =).

Nu ska jag hoppa i säng.. Ska upp tidigt i morogn =)

//kram

Måndag

Hellu =).

Det blev sent i går! Konfirmationsåterträffen blev inte alls som tänkt. Vi träffades alla vid 20:30 vid peggens och kl 22:00 så hade alla åkt hem.. Så sjukt tråkigt!! Men det var vissa som var snällare än andra. Men jag Kajsa och Olivia gick hem till Olivia¨så satt vi och pratade i deras lilla söta hus och hade trevlig... Det blev rätt sent .....

I morse var jag trög när jag skulle upp. Axel kom vid 9 så då började jag jobba =). Vi har gjort massa saker i dag =). Jag har fått löm för första gången!! =D =D. Dom går in på kontot så jag kan shoppa!! =D.

Nu har jag mamma och pappa ätit kvällsmat =). Nu ska jag gå ut i stallet gosa med Veris <3 Och sen sova!!! Ska jobba i morgon med, sen kanske jag åker till Ge-kås på onsdag =D =D



Titta vilket fint schabrak Emelie köpte åt mig på Falsterbo =D




Söndag

Hellu =)

Gårdagen med Elin var as rolig =D. Hon kom hem till mig kl 9 så åt vi frukost och kollade lite på film. Sen började våran resa. Vi körde först och tankade min moppe på shell, sen körde vi mot varberg... När vi hade kommit till skogstorp så hade jag as ont i röevn och hade ingen känsel i den.. tänk då hur den var när vi kom fram.. 1½ timme senare parkerade vi utanför Wheels and Wings. Fy sjuton säger!  Hade varken händer eller någon rumpa kvar!! När vi kom in där så började det såklart att regna och det slutade inte heller.. Det regna,regna och det regna.

Så efter 1½ timme så körde vi hem igen. Och såklart slutade det regna när vi körde hem. Men vi frös och hade ont i ryggen och röven så vi körde till Videomix och hyrde 3 filmer. Så körde vi hem och kollade på den första "I taket lyser stjärnoerna". Vi såg nästan hela den för sen skulle jag börja jobba. Jag jobbade natt för lille Axel =). Kikki var på tjejmiddag och Paul var och cruisade med Mamma & Pappa. Så jag tog med mig Elin så satt vi och åt Naturgodis och kollade på film. Kl halv 2 så kom Paul hem och då kunde jag åka hem =)

I dag hade jag sättit klockan på halv 10 för jag ville inte sova bort dagen. Jag åt frukost med mamma och pappa och sen körde jag och hämtade Olivia för i kväll ska vi ha konfirmationsåterträff och det är jag & Olivia som har fixat den så vi skulle fixa lite dricka och sånt gott =). Så körde och hämtade henne också körde vi till Coop =). Vi köpte 2xmarshmellows(hade 4 innan), 2 drickor(hade 3 innan), 2 chips påsar och 2 popcorns påsar =D. Så vi ska nog ha en mysig kväll =D. Vi ska spela kubb och brännboll och grilla marshmellows =D.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen köra till Olivia så ska vi fixa inför kvällen
 
//kram=D

Lördag

God Morgon =D.

Jag är uppe med tuppen i dag =D.
  Hade sättit klockan på halv 7 för jag skulle gå upp och rida men när jag vaknar så småregnar det och jag har ingen röst! Så jag stängde av klockan och sov en timme ch vakande halv 8 inget regn och en röst =D. Elin kommer til mig om en halvtimme och då ska vi äta frukost tillsammans och sen  köra moppe till Wheels and Wings. Elin har inget lokalsinne och jag har fått en dålg vägbeskrivning så vi får se hur det går ;). Vi ska vara där ett tag för mamma och pappa är ju där och så ska vi väl gå runt och titta lite =).

Hörs senare =)
//Kram =D

Fredag

Minne för livet <3 =´)






Fredag

God Morgon Gott folk =D.

Har sovit länge i dag. Vaknde vid halv 10 så då gick jag ut och gav hästarna mat. Är ensam hemma hela dagen så smsa eller kom och säg hej. Emelie är på Falsterbo och Mamma och Pappa är på Wheels and Wings. Jag måste vara hemma för vårat köksbord och stolar ska komma i dag så... men men det är fint väder så då kan jag sola och ha det mysigt =).

Antagligen ska jag inte göra så mkt i dag. Sola, rida i kväll,kanske hälsa på Axel?! =).

Nu ska jag äta frukost =D.

Här kommer lite bilder från i går :


Först åkte han gräsklippare med Jonas...

Sen körde jag och Axel =)

Sen "körde" han moppe =) Alla knappar var tryckna på och backspeglarna stod åt alla håll =)

Torsdag

Hej =)

Gårdagen hos Strand/Carlsson var mkt trevlig =). Från 5-8 så hade de vuxna+Emelie och Hanna vinprovning. Men jag,Elin och lille Axel var nyktra så vi lekte med varandra =). Sen åt vi. Det var massa gott, kyckling,kassler,pasta- och potatis-sallad,frukt,bröd mm. Efter maten så tittade jag och Elin på Drömkåken!  Den är ju för söt! =D Sen vid halv 1 så åkte vi hem.

I morse kl 8 så kom Kikki,Paul,Axel och Jenny hit och åt frukost med oss. Jennie & Pontus sov hos oss så dom var redan här =). Sen så har jag passat Axel hela dagen. Och jag har också varit duktig och bytat min första bajs-blöja! ALDRIG mer säger jag!!!! Höll på att spy hela tiden!! Fick ingen luft!! Aldrig mer!!

Förutom att jag har bytat blöja så har vi, suttit i alla våra bilar 4-5 gånger, suttit på mammas motorcykel, suttit på både min och Emelie moppe så när jag skulle köra så stod backspeglarna åt alla olika håll, blinkersen var i full gång och helljuset på! =) Vi har blåst såpbubblor,körtgräsklippare,hoppat studsmata och 100 saker mer!! Så jag är rätt trött nu! På köpet så har jag inte mått bra i dag och i går. Näsan rinner,lite ont i halsen och sjukt ont i nacken i fall jag vrider åt höger! Bra!

Nu har jag kollat på " Litle miss sunshine"! Den är väl för söt =D. Nu ska jag äta och sen ska jag ut och rida en svång =).

//Kram

Ps: Bilder kommer sen =)

Onsdag

Hej Hej =).

Regn,regn regn. trodde faktiskt jag skulle kunna sola lite på förmiddagen men då börjar det regna! =(. Hoppas det blir fint väder snart igen!

I går var vi hos Stona för hon konfirmerade sig på Öland i helgen så dom firade henne lite efter =). Det var trevligt.

I dag vaknade jag vid 9. Sen har jag inte gjort så mkt. Åt middag för en stund sen så ska jag gå ut i stalet nu och sen i kväll ska vi till Elin,Hanna,Magnus & Maria. Vi,Kikki,paul,axel,jennie,jenny och pontus ska dit. Det var dom som var i Australien sammtidigt som Emelie & Hanna var där så vi ska träffas så ska dom ha vinprovning och jag och Elin ska passa Axel =D.

Här kommer lite bilder från Rhapsody in Rock =)








Söndag

Hellu =).

I går var vi på Rhapsody in rock. Det var väl sådär.. Det var inte så mkt rock utan rätt mkt jazz och lite sån skit ;) men det var slut vid 11 och då åkte vi till Hans och Marita för där var lite folk så vi var där till typ kvart i 1. Den tiden gick väldigt fort eftersom jag somnade ;).

I morse blev det sovmorgon till 10 tror jag. Jätte skönt! Så åt vi frukost och sen började vi dra ner tapeterna i köket =). Det går framåt nu! Vid halv 12 tror jag kom Farmor =). Hon kom och tittade på köket och hjälpt oss att dra ner tapeterna =).

Sen åt jag,mamma och pappa lunch =). Sen så har jag inte gjort så mkt. Nu i kväll har jag ridit och så =).

I morgon bär det upp tidigt. Ska ju jobba =). Börjar halv 9 och slutar halv 6. =).

Nu ska jag hoppa i säng =)

//Kram

Lördag

Hej Hej =).

Jag har fullt upp som ni ser. Jag har jobbat hela veckan. Måndag till onsdag jobbade jag 08:30 - 17:30 och torsdag jabboade jag 08:30-12:30 och fredag 08:30-11:30.. Så jag har inte rikigt haft tid att blogga =). Men nu skriver jag i alla fall. Jag har världens bästa sommarjobb =D: Jag och Axel gör massa roliga saker, lekar med hans leksaker, cyklar till vallarna, går ner till straden osv.. Mysigt =D I början var han lite mammig och pappig men det börjar gå bort nu =D.

I går var vi och kikki,paul och axel hos Sofia och hennes familj =). Det var en liten återträff sen Australien =). Det var trevligt =). VI grillade också blev det cheesecake till efterätt =). Gott =).

I dag så satte jag ingen klocka... För jag har gått upp klockan 6 hela vedkan ( för jag rider innna jag kör till Axel) såjag lät mig ha sovmorgon! Har sovit så skönt!!! =D

I dag är jag ledig och ska nog inte göra så mkt. Vi kanske ska på "Rapsody in rock" i kväll. Men vet inte..

Nu ska jag äta frukost och sen ska jag fixa i ordinng mitt rum.

//Kram Kram


Bäst♥

Tisdag

Hellu.

I morse ringde kl 06:00. Jag går upp tidigt och rider på morgonen eftersom jag jobbar också är det så varmt på dagen så jag rider tidigt på morgonen =). Jag och Veris red ut en sväng =). Jätte mysigt!

I går var det första dagen på jobbet =) Det gick bra =). Ska ju passa Axel 3-4 dagar i vekcan och kvällar i bland =D. Det är lite svårt i början eftersom det är nytt och så men det ska nog gå bra =). I morse när jag kom så cyklade vi direkt till Vallarna för kikki & Paul skulle va i ett möte så vi cykla dit så vi inte skulle störa dom. Så vi cyklade till vallarna och lekte och tittade på djuren =D Sen cyklade vi till några andra lekplatser =D. Vi va ute och cyklade i nåstan 2 timmar =D. Det var mysigt. Sen cyklade vi hem och han åt lite och sen så sov han i 2 timmar och när han vaknade så åkte vi till mormor & Morfar och åt lunch. Köttbullar,potatis,lingon och sås =D GOTT! =D

Sen åkte vi hem och jag och Axel gick ut och gick en runda. =). Vi möte Olivia så vi pratade lite och så =D.

Nu ska jag ge hästarna mat och sen hoppa i säng =)

//Kram


Trött kille =)

Vi va ute och cyklade =)

Vi va på Vallarna :)



i går åkte Axel grävmaskin med Nisse =D

Söndag

Hej =)

Konfirmationen i går var jätte roligt! =D På förmiddagen så fixade vi ute i trädgården och dukade och så. Sen så gjorde jag mig i ording. Lockade håret och massa sånt. Sen vid kvart över 1 så körde mamma mig till församlingshemmet. Där fixade vi och tog på oss kåpor och sånt. Sen kl 14 så gick vi upp till kyrkan. Sen flöt allting på. Redovisningen var lite smått ledsamt.. Lite tårar här och var.. Men det var inte bara jag...

Sen nä det var slut så tog vi farväl av alla. Fast vi ses ju igen eftersom vi vi går ¨på sama skola ;) Men lite små sorgligt var det. Sen så körde vi hem så fick jag paket och så gick vi poäng promenad. Frågorna handlade om mig och bara jag visste svaren =D. Jag fick massa fina presenter! Jag fick 7 st tomas sabo berlocker, ett efva attling halsband, ett tiffany halsband, ett armband, farmors vigselring♥,en fotlänk. Tror det var det =). Sen när jag hade öppnat paket så åt vi. Vi hade betsällt en buffé från Ekholmen. =). Det var sjukt gott =D. Sen så åt vi tårta och jag gick i gnom svaren på poäng promenaden. Tette,Emelie,Farmor,Eva och Hanna kände mig mest. De fick 9/ 10 rätt =D.

Sen så gjorde vi inte så mkt. Bara hade trevligt =D.

Tack så jätte mycket alla för de fina presenterna =D












Hjärta=Linus,Ann-margreth & Nisse
Flip Flop = Magnus,Millis,Stina & annie
Pärlemokula & ett litet hjärta = Strandquist
Körsbär=Lotta & Jenny

Häst=Jonas,Martina,Hans & Sanna
Rosa droppe=Janny,Hans & Engla
Diamant droppe=Tette

Jätte fint armband från Mormor & Morfar♥

Världens finaste ring fick jag av Farmor =`) ♥

Jätte fint Efva Attling halsband från mamma,Pappa & Emelie.

Jätte fint halsband från Kikki,Paul & Axel =D

Också fick jag en fotlänk av Sofia,Sara & Elin =D

//Kram


Fredag

Hellu =).

Jag är trög på att blogga jag vet.. Men men. Konfirmationslägret i skara var så sjukt bra!! =D =D. Det roligaste lägret någonsin <3 Orkar inte skriva om allt så berättar med bilder =)


Påvägen ner mot skara så stannade vi på Medeltidens värld.

Allt folk =D

Sen åkte vi till stället vi bodde på =D Flämslätts stiftsgård hette det =)

Den lilla kyrkan vi va i =)

Matsalen =)

Här badade vi =D. Sjukt mysigt =D

=D

Vi paddlade =). Hur det gick kan vi ta en annan  gång ;)

=D

Vi var och tittade i Vanhems kloster =). Sjukt fin kyrka! =D

Vi fikade =)

Mitt & Saras rum =)

När vi körde hem så skulle vi köra via skara sommarloand och bada och spnt hela dagen men det blev sjukt katastrofväder! Det spöregnade, åska,blixtar! Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Det blixtrade så mkt så taket på jula ramlade ner! Så här mkt vatten blev det!

När vi kom tillbakla till vinbergs kyrka så ståd världens sötaste kusin och väntade på Mig!!!! =D Han är så sjukt söt!! =D

Nu ska jag ut och rida =D Konfirmation i morgon så blilr kanske inget inlägg =)


RSS 2.0