Tisdag

Inga ridvantar, ingen ridjacka, Veris hade inget ländtäcke men långkalsongerna är fortfarande kvar! Snart är det "riktigt" vår!  Tänkt: vårskor,leggings,kjol,klänning... Allt blir mycket bättre! =)

Hellu =). Skolan var helt okej. Var rikigt trött i morse! Det är alltid lika tråkigt när väckarklockan ringer! Men upp kom jag. Jag började 8 i dag så ingen sovmorgon. Vi började med läsning vilket är väldigt skönt. Sen hade vi matte,SO,idrott,engelska och NO. Jag jobbade faktiskt bra på alla lektioner. Eller jag var inte med på idrotten för jag var på kören. Men jag kom tillbaka innan idrotten var slut och då övade jag och Sara på att stå på händer. Jaggör framsteg! =O =D.

Sen när vi slutade vi 20 över 2 så moppade jag hem =). Det är tur jag har en moppe! Men kan sova längre på morgonen, man kommer fortare till skolan, man kommer hem fortare från skolan, man kan köra till kompisar osv. =).

När jag kom hem så gick jag ut till min lille Sötnöt =). Veris var mycket söt och glad i dag =). Vi red ut. Vi red först runt berget och sen så kopplade vi på ätran så vi red ner där =). När jag kom till ätran så hade jag travat och små galopperat men när jag kommer ner till ätran så fullständigt exploderar hon och bara springer i väg! Och för att göra det ännu lättare så körde hon ner huvudet så jag fick inte stopp på henne! Men efter varit en sväng ute på den nya sodda åkern och lite små bockningar ås gick hon framåt =D. Hon är söt hon =). Hon verkar vara taggad inför helgen =).

Nu har jag preics ätit och sitter och skriver SO hem prov. Jag har faktiskt gjort 4 frågor! Det är duktigt av mig =D.

Nu måste jag fortsätta =)

//Kram


Måndag

Hellu. Förlåt för att jag inte blogga i går. Jag hann inte för jag har jätte mycket både denna och nästa vecka. Denna veckan har jag SO-hemprov och svenska prov. Också har jag massa läxor. Nästa vecka har vi tyska uppsats och engelska prov... Så det är fullt upp!.

I går hände inte så mycket.. tror jag. Det var fantastiskt fint väder! Riktigt vår väder!. På förmiddagen så gjorde jag inte så mycket. Det blir lite fel eftersom det är sommartid nu =). Men det är ljust en timme längre =D. Sen vid halv 2 så åkte jag,emelie,mamma,veris och CD på terräng träning =D. Och tro det eller ej men Veris kunde åka jämte CD =). Det är stort steg för lilla Veris =). Terräng träningen gick sjukt bra =). Hon vägrade inte en enda gång på något hinder=). Det kallar jag snäll häst =D. Cd var också jätte duktig =) Fast han ville rulla sig i vattnet med Emelie på och då blev Emelie väldigt glad.. men som tur var gjorde han aldrig det.

Sen när vi skulle åka hem så när jag strechade Veris bak ben.. så kom CD för nära och då blev Veris sur så hon drog upp benet när jag strechade det så jag fick hennes bakknä mitt på munnen.... japp det blödde!. Så sjukt ont. I dag har jag fläskläpp och sjukt ont i väsnter delen av underläppen. NICE!. Men men .. bitch som hon är så kunde hon inte hjälpa det =). Men sjukt ont gjorde det =(.



I dag så var det skola igen. Jag hade sovmorgon till 9 så det var skönt =). Jag tog min lille moppe och körde till skolan =). Vi hade klasstid,läsning,NO,engelska,svenska och tyska.  Helt okej.. men det var en lång dag så är mycket trött nu =). När jag kom hem så var jag trött och orkade inte göra någonting! Jag har pluggat nu också! Gjort färdigt matte deadlinen så sk ajag börja på SO-hemprovet i morgon!! MYCKET!!.

Nu ska jag gå ut och ge hästarna hö och sen titta på Spårlöst=)

God natt =) 


På förmiddagen i går så tog jag lite vårbilder =D


Toffi loff =D <3


Tussi luss var riktigt busig! =O =D





Emelie och Tussi hade vårkänslor =)



Veris & Jag =)



Emelie & CD =)


Veris i vattnet =D

Söndag

Hellu. Jag hinner kinte blogga i dag så det blir ett långt inlägg i morgon =)

//God Natt =)

Lördag

Hellu. Förlåt för dålig uppdetaring men jag har mycket att göra nu på helgerna =)

Okej vi börjar med går dagen,Fredag. Vi började kl 8 så jag tog moppen till skolan =) Det hade snöat under natten så det var lite läskigt att köra men jag kör ju så bra så det gick galant =D. Vi hade läsning,matte,idrott,engelska,so och bild =). Jag missade matten för jag var på kör och efter kören sprang jag till idrotten. Vi fick antingen spela innebandy eller typ stå på händer. Jag,sara,elin och Sofia stod på händer. När vi började så kunde bara Sara stå på händer, men när lektionen slutade så kunde jag också stå på händer!! Helt sjukt! Jag är as stolt! =D. I början av lektionen så vågade jag inte ens gå fram och stäla mig men i slutet så stod jag själv!! =D.

Sen så hade vi engelska. Vi hade vikarie så vi jobbade bara i grammtik häftet. Sen hade vi lunch =) Soppa =D. Sen hade vi SO. Jag började på eget arbete =) Också tog jag även Historia provet så nu har jag att göra i veckan.

Efter SO så hade vi bild. Vi fortsatte med våra lerfigurer. OJ vad vacker den blir. Eller inte! =(.

Sen så körde jag hem. Jag gick ut och red ut en sväng med Veris =D. Hon var pigg och glad =).

Sen sprang jag in och duschade. Jag skulle till Sofia. Hon fyllde år den 23:e så vi åt tacopaj =). Sjukt gott !! =D. Sen hade vi lite paketöppning så tittade vi på Let´s dance! Lailas shownummer var ju det bästa någonsin!!! Sen vid 12 så körde jag hem =D.


Här sitter vi och äter för fullt =)



 Idag så ringde klockan 06:30. I dag har jag och Veris varit och tävlat i Laholm =D. Jag gick ut och fixade i stallet vid 8. Så körde vi hemifrån kl 9 =). När vi kom dit så gick jag banan med en gång =). Sen så red jag fram. Jag hoppade 60 & 70 cm =). I 60 cm å fick jag ett stopp på första hindret. Men det var mitt fel för jag hade för dålig galopp. Men förrutom första hindret så hoppade hon fantastiskt bra! Jag var också fruktansvärt nervös! Helt sjukt! Har nog aldrig varit så nervös. Så det berodde säkert lite på det med. Sen i 70 så var jag inte nervös alls! Jag fattar ingenting!. Egentligen så skulle jag bara hoppat 70 för jag ville ha en felfri runda innan DIV III nästa helg, men vi bestämde oss för att hoppa både 60 och 70 när vi var ute och åkte. Och i 70 så hoppade hon helt sjukt bra! Jag red mycket bättre då med för jag var inte så nervös!. Hon hoppde ifrån bra på nästan alla hinder. Och det kunde ju inte bli bättre än att vi gick 0:a! Jag är så sjukt stolt och nöjd med henne!. Hon var så fantastisk som hjälper mig i fall det blir fel. I fall hon kommer för nära så hoppar hon, i fall hon kommer för långt i från så bara tar hon i så hon kommer över. Kan begära mer av henne. Jag är så glad. Jag var å glad och nöjd med henne att jag började gråta. För detta var den första gången jag klarade en 70-bana med henne.

Älskar dig <3


Miss Vera <3

Jag och lilla Veris =) <3

När vi kom hem så var det så varmt och skönt så släppte jag ut Veris utan täcke i hagen för första gången =). Som hon rullade sig <3


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi till Hallgrens =)

//Kram

Torsdag

Det är helt sjukt vad veckorna går fort! I morgon är det redan helg!! Visst det är skönt att skolan går fort men sommarlovet får inte gå fort!! Det kan hålla på i evigheter!

Torsdagen har varit bra =). Vi hade sovmorgon till halv 10 vilket gör hela dagen bra =D. Vi började med tyska. Vi fortsatte skriva på våran uppsats som vi ska ha prov på v 15. Allting är då! tyska uppskrivning,engelska prov, kanske svenska prov!! Allting kommer veckan innan lovet! =( Men men. Jag ska nog ta SO provet i morgon!. Så då kommer jag inte hinna blogga jätte mycket =(.

Sen hade vi matte =). Vi ska ha prov på det veckan efter lovet.. Så det är mycket nu! Sen hade vi lunch och sen från 12 till 20 över 2 hade vi lagtid. Jag gjorde svenska på lagtiden =). Vi ska sriv en nyhets artikel så ska göra färdigt den strax. Och sen ska jag plugga på engelska glosor.

När jagh kom hem så gick jag ut och red =). Jag red dressyr i paddocken =). Det blåste jätte mycket så hon var lite stirrig också är hon stel i vänster varv. Men i högervarv gick det jätte bra =).

Nu ska jag skriv svenska =)

//Kram




Vad är det här för väder?? Det SKA vara vår nu!!! =O

Onsdag

God kväll =)

Varje morgon är det lika spännande när mamma har hämtat tidningen.... men än så länge har inte repoteget om mig och Sofia kommit. Han sa att det skulle ta 1-2 veckor. och det är 2 veckor på fredag så det måste ju komma snart!

Dagen i dag har varit bra. Fast var väldigt trött i morse!! Helt sjukt! Som tur är har vi sov morgon i morgon vilket är väldigt skönt!

Vi började dagen med läsning =). Mycket skönt =). Inte helt fel att börja med läsning 3/5 i veckan =). Sen hade vi tyska. Vi hade vikarie. Hon bara satt och sa ingenting och hjälpte inte oss någonting så hon var ingen bra vikarie. Sen hade vi idrott. Vi gjorde barr och handvolter och sånt i dag. Jag klarade att snurra runt på barr!! =D. Det var sjukt roligt. Så nu ska jag bara våga stå på händer vilket är väldigt läskigt!

Sen hade vi svenska. Jag läste ut "Före och efter Bella". Vi ska ha prov på den nästa eler nästa vecka igen så det är skönt att jag är färdig. Dock har jag inte skrivit min nyhets artikel så ska göra det i kväll eller i morgon.

Sen hade vi lunch. Det var thaibuffe. Det var mycket gott =)Sen hade vi syslöjd från 20 över 12 till 13. Då gick vi till Aulan för det var någon konsert där. Den var väl bra =). Lite annorlunda. Sen gick vi tillbaka och jobbade 1 timme. Sen slutade vi =)

När jag kom hem så gick jag ut och red =). Jag red ut barbacka runt bygdegården =). Veris var pigg även i fall vi hopptränade i går =D.

Nu har jag precis ätit och ska göra tyka läxa och svenska.. Kul kul!

//Kram


Bättre sent än aldrig ;) . Här kommer bilden från Ritz när vi firade Sofia =D <3


Tisdag

Hello.

Skolan i dag var inte roligt. Jag vet inte varför men var inte roligt. Vi hade läsning,matte,SO,idrott,engelska och NO. Fast nu när jag ser ämnerna blir jag rikigt glad =). På läsningen så läste vi. Ganska logiskt. Sen på matten så jpbbade vi som vanligt. Sen på SO så fick jag tillbaka mitt Religion hemprov. Gick VG+ så är jätte nöjd. Det var svårt tycker jag. Så ska jag ta Historia provet på fredag.

Sen hade vi idrott. Vi spelade fotboll med någon kille som kom från någon klubb. Det var faktiskt roligt =).

Sen hade vi luncg och sen engelska. Maria var dum i dag. Alla 8:or på skolan ska ha Hälsosamtal. Och jag gade i dag kl 13:00. Och då hde vi engelska. Och så kommer maria och säger att vi ska ha oförberätt hörförsåelse prov. Så säger jag att jag måste gå strax för att jag ska på sånt hälsosamtal. Och hon bara skiter i mig. Hon "låsas" att hon inte hör mig. Så fårgar jag vad jag ska gföra. Så sa jag att Marianna(skolsköterskan) hade sagt att man skulle säga till henne i fall man inte kunde, i fall man hade något prov eller något. Men eftersom det var oförberätt så fick jatg inte gå och säga till henne. Så Hade Marianna sagt att hon inte hade så mycket tid så det vore bra om man kom på sin tid. Så sa jag det till henne så sa hon med världens argast röst att hon inte hade tid att hitta en ny tid för mig att göra provet! Och sen så svarade hon inte mer på vad jag fårgade!!! Hon var helt *****!!!! Så då var dagen förstod. Eller skoldagen.

Sen på NO så gick vi i genom ett häfte vi har jobbat med och sen slutade vi =D.

Jag körde hem och tittade på ett avsnitt av O.C och åt en macka och sen gick jag ut i stallet. Jag har precis kommit hem fårn hoppträningen. Det gick sjukt bra =D. Hon hoppar som en gud =D. Så det känns rikigt bra nu inför Div III coh clearrounden nästa helg i Laholm =D.

Nu ska jag in och äta =)

//Kram


Veris är duktig =D. Dock är bilden från när jag hoppade här hemma =)

Måndag

GRATTIS SOFIA PÅ FÖDELSEDAGEN!! =D

Hello. Måndag igen . Veckorna går sjukt fort!! =O

Sov morgon i morse! Mycket skönt. Vi började dage med klasstif och ,läsning. Det är väldigt skönt att börja med läsning varje morgon. Sen hade vi engelska. Sen skulle vi haft NO men det hade vi inte så vi hade håltimma. Så
eftersom Sofia fyller år i dag så gick vi till stan och fikade på Ritz. Det är helt sjukt vad dyrt det är att fika! Sen så gick vi till JC för Sara skulle köpa en tröja och då hitade jag en vit / beige tjocktröja. Och den kostade egentligen 299 men det var halva priset så den kostade 150 kr! Ersen billigt!. Sen så körde/cyklade vi tillbak till skolan. Så hade vi svenska och tyska.

Efter skolan ås gick jag ut och red. Jag red ut. Det var mycket trevligt. Veris var galen!!! Sjukt pigg!! Hoppas hon är så pigg i morgon med när jag ska hoppträna!! =D

Jag träffade även Elin och Sofia när dom cyklade hem från Konfirmationen =)

Nu ska jag titta på spårlöst!m =)

//God natt

Förlåt för dålig bild uppdatering! Kommer en bild i morgon från fikan i dag =D

Söndag

Hellu =)

Skola i morgon =( Helgen har gått mycket fort! I dag så gick jag upp vid kvart i 7 och gick ut och gav hästarna mat. Sen så gick jag till Lille Toffi loff ochy gav henne mat och myste lite. Sen gick jag in och åt frukost och gjorde mig i ordning. Vid 8 så körde jag till Stum. ag stod i insläppet till ridhuset från halv 9 till halv 11. Sen så körde jag hem igen. Fast jag körde via blomsterlandet och köpte en liten blomma till Mamma och Pappa. =). Sen körde jag hem och in fort,sätta blommorna i vatten,säga hej och hejdå till Emelie ut i stallet direkt så följde jag med Caroline på hennes tävlig i Varber. Han är ju för söt =D. Det gick bra för dom. I 1,10m så fick hon nedlag på de 2 sista hinderna och i 1,20 rev hon första. Men det var kaos på framridningen så WG var lite stirrig. Men han var jätte dukitg =)

Sen så vid 7 så körde vi hem och nu sitter jag här och väntar på att klockan blir tillräckligt mycket så jag ska ge hästrana hö och gå och lägga mig. Är fruktansvärt trött!!

Men men..

//Kram Kram

Lördag

Hellu. Sen uppdatering, jag vet. Men jag har faktiskt ett liv =D

Dagen har varit överförväntan =D Jag gick först upp vid kvart i 7 och gav hästarna mat. Sen gick jag in och sov och sen upp igen vid 9. Så släppte jag ut hästarna och gav Toffi loff mat =). Sen tillbringade jag och Emelie hela förmiddagen i soffan och tittade på O.C. Det är sjukt bra!!! =O =D.

Sen vid 13 så smsade jag Carro och frågade i fall hon ville rida ut och det ville hon =). Vi red jätte långt och länge i dag =). Först red vi till motorvägen.  eller den bron som går över motorvägen. Sen direkt efter bron så finns det en grusväg till vänster den red vi in på. Så efter en stund så kom vi ut vid Hällinge. Så red vi på Tröingberg. Vi red in på Enebackevägen(där jag träffade Sandra =D ). Också kom vi ut vid guppen nedanför utsiktvägen =). Så red vi hem =). Mycket roligt ritt med både skritt,trav och galopp =D. Förreste.. Veris är sjukt kär i WG =D =) <3

Sen när jag kom tillbaka så hade Emelie fixat middag =). Ärtsoppa.. mycket gott =). Så åt vi och titade på O.C.

Sen ni i kväll har jag inte gjort så mycket. Emelie har kompisar på kontoret så jag är ensamm inne. Men det är rätt skönt. Ska gå och lägga mig nu för jag ska upp kl 7 i morgon för det är hemma tävling på Stum så ska hjälpa till och sen på eftermiddagen så ska jag följa med Carro på hennes tävling =D=D.

Så det blir nog sen uppdatering i morgon med =)

//God natt =)

Fredag =)

Trevlig helg =)

Veckans mest efterlängtade dag =O =). Lika skönt varje fredag när skolan slutar =)

Dagen har varit bra. Vi hade läsning,matte,idrott,engelska,SO och bild. På matten så hade Nina genomgång på vinklar. coh sen jobbade vi fram tils deadlinen men det var en lång deadline så ingen blev typ färdig. Jag har 3 tal kvar så det är inte så farligt. Sen så hade vi idrott. Vi gjorde innebandy. Vi var typ 2 lag så hade vi  4 mål ohc 6 bollar. Det låter sjukt emn det var sjukt roligt =D. Sen spelade vi vanlig innebandy. Det gick ju som det gick.

Sen hade vi engelska och det var ju inte så roligt. Alltid lika tråkiga lektioner! Bara jobba i böcker eller på lösblad!! Sen efter lunchen så hade vi SO. Det var en kort lektion. Jag lämnade in SO provet.. hoppas det går bra. Får ut det på tisdag så det går fort =). Sen resten av lektionen så gjorde vi inte så mycket. Jag och Sofia läste baklänges ur böcker vilket var väldigt roligt =D

Sen så hade vi bild. Vi gjorde med lera i dag med =) Jag blev nästan färdig. Oj vad vackert det blir. Jag gör ett ansikte.

Sen efter skolan så följde jag med Sofia och Sara till stan. Sofia fyller år på måndag så hon skulle ha en ny tröja =). Hon hittade en jätte fin tunika som var grå också var det ett rosa linne under. Också köpte hon ett par rosa leggings till som kommer bli as snyggt =).

Jag shoppade även också lite =D. Jag hittade 2 st tröjor på Vero moda =). Mycket söta. Självklart var dom röda =D. Sen så körde jag hem men när jag kom in på gården så kom jag på att jag glömde köpa naturgodis som jag och Emelie skulle ha nu i kväll så det var bara att köra till Willys.

I dag i skolan så dom dumma killarna i klassen spelade fotboll inomhus och då sitter jag och pratar med sofia och sara och då får jag en boll i ryggen och det gör sjukt ont. Så Veris fick vila i dag. I morgon vet jag inte vad  jag ska göra. På söndag så ska hag hjälpa till på hemma tävlingen från 08:30-11:30 sen på eftermiddagen ska jag med Caroline på hennes tävling =D

Nu titar jga och Emelie på Let´s dance. Fast nu är den långa pausen så vi tittar på O.C! Det är bra! =D
//Kram Kram

=D=D=D

YEAHHHHH!! SO PROVET ÄR FÄRDIGT OCH UTSKRIVET =D!! SJUKT SKÖNT ATT DET ÄR FÄRDIGT! JAG SKULLE EGENTLIGEN TAGIT HISTORIA PROVET I MORGON MEN JAG TAR DET PÅ TISDAG =D GÖDDE!!

Torsdag

aj aj aj!! I morse vakande jag med sveriges värsta träningsverk!! =O Jag kan inte böja armen helt och inte strecka ut den heller! Jag har även ont i magen! Usch Usch.

I dag började vi med hemkunskap =). Vi gjorde våfflor. Mycket gott =). Sen hade vi tyska och vi hade typ genomgång på vissa uppgifter som vi gjort. Sen hade vi matte och jag var jätte duktig även i dag =). Matte är väldigt roligt i fall man fattar =O =D. Fast gjorde inte färdigt deadlinenh för Nina ska ha genomgång på vinklar i morgon så v'ntar tills då.

Sen hade vi lunch. I dag var det cevacippi. Ingen aning hur det stavas men det s´makade väl bra =)

Sen hade vi lagtid =). Jag gjord SO och jag är nästan klar =) 1 fr¨åga kvar =D.

Sen efter skolan så körde jag till Farmor. Mamma och Pappa var där också. Vi fikade =) Gott Gott. Ska nog även köra till Farmor i helgen för mamma och pappa åker till Ishotellet i morgon bitti så jag och Emelie är ensmma hela helgen.

Sen så åkte vi hem vid 3 och då så gick jag ut i stallet. Eller vid halv 4 gick jag ut. I dag red jag dressyr lektion för första gången efter resan. Det var 5 veckor sen jag tränade lektion =O. Det gick hur bra som helst =D=D=D hon var jätte duktig =). Även i det svåra varvet så gick hon bra =).

Nu ska jag äta och sen ska jag göra lite SO. I morgon ska det lämnas in =O

//Kram



Du är min andra halva <3

Onsdag

Hej Hej =)

Redan halva skolveckan har gått!! Det går riktigt fort nu. Och det är bara 3 veckor kvar tills påsklovet. Eller kanske 4.. vet inte riktigt.

Dagen har varit bra. Sofia och Elin kom hem i dag så dom har inte varit i skolan ännu. Men dom kommer i morgon. I dag hade vi läsning,tyska,idrott,svenska och slöjd. Jag älskar min bok! Jag läser min bästa väns dotter. Den är sjukt bra! Läs den!

Sen hade vi tyska. Vi hade Antonia. Hon är snäll hon =D.
Alltid lika glad och mysig. Sen hade vi idrott. Vi hade typ handvolter och barr. Det var roligt. Fast jag har fruktansvärt ont i högerarmen sen i går. Vi gjorde badminton då så jag har sjukt ont!! Men men.

Sen hae vi svenska. Maria gick i genom typ lite om artikel,repotage och notis. Sen fick vi läsa "före och efter Bella". Mycket trevligt. Sen hade vi lunch och efter det slöjd. Jag fick jätte mycket gjort på slöjden =). Jag har brodert i dag =) Efterstygn heter det =) Mycket roligt =D.

Sen slutade vi vid 20 över 2. Älskar att vi slutar så tidigt!!

Mär jag kom hem så skrev jag lite SO och sen gick jag ut och red. Jag red dressyr på åkern med inspänningstyglar. Veris var sjukt pigg så det gick väl inte överdrivet bra. Men sen så galopperade vi loss lite =D. Det var roligt =D.'
I morgon är det första träningen sen jag kom hem. Dressyr blir det, så det blir en lagom mjuk start.

Nu skriver jag SO. Eller jag är färdig för dagen och ska göra tyska läxa nu. 17 glosor =( . Väldigt skönt att jag gjorde Hemkunskapsläxan i går i stället för i dag!!

FARMOR!! ÄR DU HEMMA I MORGON VID HALV 3?? =D

//Kram Kram


Tisdag

Hellu

Förlåt för att det inte blev något inlägg i går. Jag var tvungen att göra SO prov. Det gör jag nu med men jag hinner skriva lite snabbt.

I dag så hade vi läsning,matte,NO,engelska,idrott och SO. På matten så jobbade vi på som vanligt och duktig som jag är så fick jag gjort riktigt mycket =). På idrotten så hade vi badminton. Det var 3 killar från falkenberg badminton klubb som var där och hade lektion. Sen hade vi SO. Jag gjorde jätte mycket!!! Jag gjorde från uppgift 7 till uppgift 15!!! =O och det är typ 3 frågor i varje fråga. Så jag var jätte dukitg.=) sen typ 20 minuter innan lektionen slutar så ringde min mobil telefon( jag har den ljudlöst, men den vibrerar). Så svarade jag och då var det från "The Studio" i Göteborg =O. Det är typ ett ställe som man kommer till så sminkar och fixar dom håret på en så tar dom "modelbilder". =). Och Hanna Svensson hade varit där så hade hon rekommenderat mig. Asså man rekommenderar typ kompisar som ska få komma dit och bli fotograferade. Också betsämde vi att jag+ en kompis(jag valde Emelie) ska komma på söndag men när jag pratade med mamma så kom jag på att dom inte är hemma!! Och man måste ha en målsman med sig! För man måste vara över 18 år. Så vi för söker komma på hur vi ska göra för nästa helg så är inte Emelie hemma.... så vi vet inte rikigt hur vi ska göra men vi löser det.

Sen så hade vi lunch. Sen engelska. Vi jobbade med grammatik. Det är inte roligt. Sen hade vi NO. Hände inte så mycket där heller. Sen så slutade vi vid 20 över 2 och då körde jag hem. Det var sjukt läskigt att köra hem för det blåste jätte mycket så hela moppen lutade!! Sjukt läskigt! Och jag har även tankat för första gången!! Gjorde det i morse.. det tog 20 minuter för pumpen startade inte! Och det var pumpens fel och inte mitt! Jag fattade väl inte att man var tvungen att välja i fall man ville ha 96 eller 98 oktan! Tummen upp för det.

Sen när jag kom hem så gick jag ut i stallet. Jag red ut med Hannas skötare. Vi red runt kyrkan. Det var mycket trevligt. Veris var pigg och glad =).

Nu har jag precis ätit och sitter och skriver SO. Det tar aldrig slut känns det som och jag måste göra tyska och hemkunskap också. Fast gör det i morgon. Nu måste jag fortsätta med SO:n =)

//Kram Kram

Så här ser det ut på mitt skrivbord!  SO böcker överallt! =O =(

Måndag

Tjoo.

I dag blir det inget vad-jag-har-gjort-under-dagen inlägg. JAG MÅSTE PLUGGA. Jag gör SO prpvet nu och jag är på fråga ett och jag har skrivit 1 datorskriven sida och jag är inte färdig!! Och det är 11 frågor!! Döda mig! Måste plugga...

skriver mycket i morgon =)

Kram

Förresten! Jag fick VG + på NO provet vi hade innan vi åkte =D =D

Söndag

Helgen är redan slut! Det är synd! Det borde vara helg hela veckan!

VÅR?!! är våren på väg? I dag red jag utan jacka för första gången(förutom när jag tränar). Och det var varmt!! Så skönt!!

I dag ringde klockan vid 8. Jag gick ut och släppte ut hästarna och mockade och gjorde mat till Veris. Sen gick jag in och åt frukost med min familj =). Sen s¨å började jag plugga. Skrev lite NO,lite engelska också gjorde jag färdigt svenskan. Sen gick jag ut och red. Jag hoppade med Veris i paddocken. Det gick jätte bra! Jag har inte hoppat på över 3 veckor så är jätte nöjd. I början var avstånd lite svårt men i slutet kom hon perfekt! =D Min lilla sötnos =)

Sen fixade jag i ordning henne och släppte ut henne i hagen också gick jag jag in och hämtade kameran för jag tog kort på Emelie när hon red CD =). Han är för söt =)

Sen åt vi och efter lunch till nu har jag pluggat. NO är färdig strax och engelskan är färdig =) Så i kväll eller i morgon ska jag börja på SO provet =).

I morgon så ska jag till skolan. Har sovmorgon till 9. =) Mycket skönt. Men sen slutar jag  timme senare så det jämnar ut sig ;). Sen när jagb kommer hem ka jag väl rida och plugga. Så ser typ dagarna ut. Sova,äta,rida,plugga,sova,äta,rida,plugga osv!!

//Kram Kram


Lilla Veris och jag =)


Emelie & CD =D


Lördag

Hellu.

Dagen har varit bra =). Gick upp vid 8 tror jag. Åt frukost med familjen och sen släppte jag ut hästarna. När jag kom in började jag städa mitt rum. Oj vad fint det blev =). Vid 14 så kom Jenny,Jennie och Pontus hit. Jenny är Kikkis kompis och Jennie och Pontus är Jennys kompisar. Dom var i Australien sammtidigt som Emelie och Hanna så dom var här och hälsade på =). Mamma hade bakat bröd och Hanna och Maria hade bakat kladdkaka också hade Jenny köpt någon kaka så det var rikkigt trevligt =D

Dom åkte hem vid halv 5 och då gick jag ut i stallet till lille Vera. I dag red jag på fältet =D . Oj vad duktig hon var =D Vi galoppade och hon var jätte pigg och glad =). Längtar tills nästa vecka när vi ska träna =) Känns så skönt att vara i gång igen =).

Sen när jag hade ridit så tog jag in alla hästarså kom in från stallet vid 7. Då duschade jag och åt smörgåstårta =D. Nu sitter jag här och tittar på Melodifestivalen. Jag älskar Sarah Dawn finer låt! Den är så bra!! =O Hoppas hon vinner! =) Molly sandens låt är också söt =)

I morgon så ska jag plugga mesta delen av dagen. Ska även rida =).

//Kram Kram

Fredag

Helg,Helg underbara helg =)

Dagen har varit bra =). Jag åkte bil till skolan eftersom jag och Sofia blev intervjuade i eftermiddages =) I dag hade vi läsning,matte,engelska,idrott,so och bild =). På matten så hände inget speciellt..lika tråkigt som vanligt =), på engelskan så hade vi Velizar, haha han är roligt han, på idrotten så hade4 vi hand volt.. sjukt ont i handlederna nu!!!! =O, på SO så redovisade jag och Sofia våran power point presentation =D. Det gick mycket bra. Dom verkade tycka det var roligt! =). Sen på bilden så höll vi på med lera. Vin skulle göra någon figur =).Sen slutade vi och jag tog farväl av Elin för hon och Sofia åker till Hemsedal med konfimationen på söndag så dom är inte i skolan måndag,tisdag och onsdag. Så då är det jag och Sara =D

Sen efter skolan så gick jag och Sofia ner till HN. Men vi varv 20 minuter tidiga så vi gick in på JC och tittade lite =). Sen vi 20 i 3 så gick vi dit =). Det gick jätte bra och roligt var det =D. Han frågade vad vi hade gjort där,hur det kommer säg att vi åkte dit,varför Sofia följde med,hur länge kikki hade bott där och massa annat =). Dock visste han inte när det kommer i tidningen men håll utsick!! =D.

Efter HN så sprang vi in på Intersport en snabbis för jag behöver/behövde en vinterjacka. Det är lite kallt att köra i en regnjacka men alla var slut.. sen så hämtade Pernilla oss så följde jag med dom och handlade =).

När jag kom hem så skulle jag gå ut och rida men när jag tar in lilla Veris så skakar hon mycket så det böev ingen ridning. På med dubbla fleecetäcken och massa morötter =)..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag städa mitt rum. Sen ska jag nog sätta in mina recpet i min nya Kikki.k recept bok =D

//Kram Kram


Min nya receptbok ska inredas =D

Torsdag

Hej Hej.

I dag hade jag sovmorgon till halv 10 vilket var väldigt skönt! Men jag gick upp vid 7 och skrev lite svenska. Jag vaknade ändå då så det var lika bra att gå upp. Sen vid kvart över 9 körde jag till skolan. Svin kallt!! Inte roligt. I dag hade vi tyska,matte och lagtid. Jag fick tillbaka tyska provet i dag som vi hade innan lovet. Jag fick VG så jag är nöjd =D. Det var väldigt svårt!! Sen på matten så gjorde vi inte så mycket. Vi fortsatte att jobba på. Jag blev klar med deadlinen så jag behöver inte ta hem och jobba vilketb är skltn =D =D. Skönt att görav så mcyket som möjligt i skolan så jag slipper ta hem! Sen hade vi lunch. I dag var det Flygande Jakob utan jordnötter  så jag kunde äta det. Det var faktiskt riktigt gott =). Sen hade vi lagtid. Jag skrev svenska även då. Jag blev nästan färdig. Ska nog skriva färdigt det i kväll för i morgon ska jag ta hem SO provet och göra det i helgen. Jag tycker om hemprov. Då kan man ju söka på internet,läsa i böcker =) mycket bra =).

Sen vid 20 över 2 då vi slutade så började det snöa sjukt mycket!!!! =O. När jag körd ehem så såg jag nästan ingenting!! Jag fick ta handen som vindrutstorkare hela tiden! =( det var inte rokigt att köra hem! svinkallt också!

Nu ska jag gå ut i stallet. Veris får vila i dag eftersom det snöar så mycket och är halt.

I morgon så går jag i skolan till 14 sen direkt efter skolan så ska jag och Sofia gå till HN och bli intervjuade =D =D Vi är nervösa!! =D

//Kram Kram


Så här ser det ut utanför min dörr nu!! =O Inte roligt! =(

Onsdag

Hej Hej =)

I DAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA KUSIN ÅR!! LILLE AXEL FYLLER 1 ÅR =D GRATTIS TILL HAN =D

Onsdag i dag.. veckan går fort fast ändå sakta ;). Dagarna går fort men skolan sakta! Det är lite svårt att förklara men skit i det =).Skolan var okej. Vi hade läsning,tyska,svenska,idrott och slöjd. På tyskan så gjorde vi inget speciellt, på idrotten så hade vi vikare så vi gjorde lekar, och på svenskan så skrev vi prao rapport. Men ingen blev färdig så vi ska skriva färdigt det hemma tills på måndag =). Sen hade vi lunch och sen slöjd. På slöjden hade vi Monica för Lena var sjuk. Vi fortsatte bara med våra kuddar =).

När jag kom hem så gick jag ut och red Veris. I förr går kändes det inte som om hon gick rent så jag red i paddocken så kollade mamma men hon var inte halt =). Så jag red lite i paddocken och sen på åkern =D. Hon var as duktig =)..

Sen vid halv 6 så körde jag till Sofia. Vi ska till HN på fredag efter skolan och bli intervjuade så vi bestämde vilka kort vi ska ta med oss.

Nu har jag kommit hem och lagat lite pytt i panna. Jag är ensam hemma men jag ska hämta Emelie vid bussen om 15 minuter =). Jag ska skjutsa för första gången =D =D.

//Kram Kram


Tisdag

Hej =)

I dag var första skoldagen efter 1 veckas lov och 2 veckors prao. Det var faktiskt helt okej. Inga av klassföreståndarna var där vilket var lite tråkigt men dom kommer väl i morgon... I dag hade vi läsning,matte,so,idrott,engelska och NO. På matten så var jag jätte duktig och är bara 3 tal kvar till deadlinen =D Så det är skönt. Sen på SO så jobbade jag också bra=). Men eftersom Per inte var där så kunde jga inte ta mitt hemmrov så får ta det på fredag. På idrotten var jag inte med för det var kör sammtidigt.. vilket var väldigt roligt. Vi sjunger "Heavens on fire"!! Älskar den =D =D. Dock tror Erik att han kan den vilket han inte kan! =O. Sen på engelskan så fick vi ett häfte vi skulle jobba med om typ grammatik. Vi har faktiskt varit duktiga hela dagen! =P. Jag fick även tillbaka mitt engelska prov!!  Och tro det eller ej men jag fick MVG!!!! =O =D Jag är as stolt!(1 dollar). Det trodde jag faktiskt inte! Maria brukar vara snål med att sätta poäng och hon har inte sättit MVG på proven inna men nu gjorde hon det =D =D. Sen hade vi NO. Det är inte roligt!  Vi skulle skriva om hur våra drömkillar ser ut!! Allt för att fördriva tiden!!

Sen när jag kom hem så red jag lille Veris =). I dag red vi dressyr. Hon är rätt stel eftersom hon har vilat i 3 veckor men hon ska nog bli mjuk igen =)..

Nu ska jag följa med Emelie för hon ska hoppträna med CD =D.

//Kram

Mamma tog lite kort innan jag red =D


Jag och lilla Veris =)

Miss Vera <3

Måndag

Hellu =)

Nu har jag precis kommit hem från Sofia. Vi har träffat Elin & Sara så fick dom lite paket =). Vi åt också en väldigt god äppelpaj. Vi hade stora diskusioner i fall det hette äppelpaj eller äpplepaj. Själv tycker jag att det heter äppelpaj! =D. Sen satt vi mest och pratade och hade trevligt. Sen körde jag hem och nu har jag tagit in hästarna.

I dag när jag red Veris så var hon jätte pigg och söt =D.Vi red runt kyrkan. Jag red och Mamma höll oss sällskap. Vi travade och galopperade lite smått på grusvägen. Oj vad skoj det var =).

Nu måste jag plugga. Jag ligger väldigt mycket efter annars! Men jag ska bli färdig i dag!! Jag går inte och lägger mig innan jag är färdig!!

I morgon börjar skolan! Inte roligt! Vi ska ta hem SO provet redan i morgon tror jag.Vi ska ha hemprov så vi har en vecka på oss men jag kommer inte i håg någonting! Som tur är får man ha anteckningar och söka på internet!! =D

//Kram Kram

Måndag - Grattis syster =)

Grattis till min syster som fyller 17 år i dag =D <3

Hellu =)

I dag har vi studiedag så vi är lediga! Älskar studiedagar! Oftast brukar man inte studera men det behöver jag!! Måste bli färdig med SO:n! =(

Sitter här och väntar på att Hn ska svara på mitt mail =). Om dom inte svarat innnan halv 10 så ringer jag =D Spännande =). Jag hatar jetlag!! I morse vaknade jag kl 6 och var klarvaken!! Jag hämtade min dator och tittade på Livet är en schlager =D Älskar den! Sen vid halv 8 så sjöng vi för Emelie =). Hon fick massa roliga saker =)

I dag är dagen full med saker! Rida,plugga,träffa Elin & Sara(kanske), kanske bli intervjuade..... mycket!!

I går var släkten här på kvällen också firade vi Emelie. Hon fick en kamera,pengar,presentkort och massa sånt =D

Jag är väldigt glad för jag har också fått en kamera =D Jag fick den av Farmor =D Därför är hon världens bästa Farmor =). Även i fall jag inte hade fått den så är hon bäst men jag är jätte glad =D =D

Nu ska jag ringa HN strax =D

Kram

Engla hittade ett par lite för stora skor i går =)

Söndag Morgon =)

Hej Hej =)

I dag fyller min lille Kisse 6 år =D Grattis till henne =D Hon börjar ju bli till åren =). Eller förhoppnigsvis så har hon halva livet kvar <3

I dag ska jag nog inte göra så mycket roligt. Nu ska jag göra mig i ordning och sen ska jag plugga!!! Det är jätte mycket i SO! Inte roligt. Och sen har vi matte deadline, så det är ingen vila när man kommer hem!! Men men..

Sen ska hag rida ut med lille Veris. I går va hon jätte söt och mysig! Och var pigg och jätte glad över att få komma ut. Jag har skanat henne<3 Och DIV III första omgång har flyttats till den 5/4 så då kanske jag kan vara med =D Hoppas =D

I kväll kommer även släkten för Emelie fyller år i morgon =). Ska bli roligt att få träffa alla igen =)

Jag är väldiugt glad i dag =D Varför vet jag inte men jag ser faktiskt fram emot at plugga lite! Jag vet inte varför men det är rätt skönt att komma tillbaka till alla rutiner!

Nej nu måste jag plugga. Skriver ett inlägg senare =)

//Kram

 
Grattis på födelsedagen min lilla tiger =D =D

Lördag

Hej Hej =)

Nu är vi hemma. Eller vi kom hem i går kväl men jag orkade inte starta datorn då så det fick vänta. Vill börja med att tacka för alla kommentarer vi har fått under resan! Fortsätt gärna med det nu efter vi har kommit hem också =D. Resan hem gick bra. Sista kvällen så gick vi ut och åt middag på Don Diddos och sen så åkte vi hem en snabbis och hämtade våra väskor. Min väska vägde 30 kg och Sofias 18 så vi var tvungna att packa över lite saker i hennes så hennes vägde 20 och min 28 =D Sen åkte vi till flygplatsen.Avskedd kan jag ju säga att det inte är min bästa sida. Det blev i alla fall ett tårfyllt avskedd vilket är väldigt jobbigt. Men dom kommer ju om 4 månader så det är inte så himla länge =´). Vi åkte från Melbourne 23:59. Också tog det ungefär 7 ½ timme till Hong Kong. Vi var väldigt trötta så vi sov hela vägen. Förrutom när det var mat för då vaknade vi men så somnade vi så fort vi hade ätit. Sen var vi i Hong Kong i 3 ½ timme. Vilket vaer väldigt tråkigt för man gör ju ingenting. Men vi gick runt och tittade i lite affärer men det är svin dyrt på flygplatser!! Så ingen shopping blev det =). Sen bar det av till Finland. Dit tog det 10 timmar. Så det var inte så farligt. Men denna gången sp sov vi inte så himla mycket. Det böev mest att man slumra till lite då och då. När vi kom till Finland så var det väldigt skönt. Då var det bara 1 ½ timme kvar till Köpenhamn. I finland så var vi bara i 1 timme så det gick fort. När vi kom fram till Köpenhamn så skulle vi hämta våra väskor på bandet. Och vi vänta,vänta och vänta.Men dom kom aldrig. Och bandet standade lite då och då. Så vi blev nervösa!! Men efter typ 20 minuter så kom dom fina och söta =D. Sen gick vi ut och där stod våra snälla familjer med Svenska flaggor och flaggade =D. Det var rätt skönt att komma hem. Man har hyfsat ont i rumpan efter så  lång resa!!

När vi kom hem så lagade vi mat ocgh sen så kollade vi på Så ska det låta och Let´s dance. Jag somnade i soffan vid 9 så jag gick och la mig då! Jag var jätte trött!

I morse vaknade jag först vid 4 men jag somnade om och sov till halv 7. Men då var jag klarvaken och gick upp och kollade klart på Let´s dance. Sen vid kvart över 11 så körde jag till Farmor och hälsade på henne. Jag lämnade även lite paket. Har jag sagt att jag har världens bästa Farmor??!! =D Vid 12 så körde jag till Sofia. Vi fixade lite med korten som vi har tagit under resan. Jag har inte fattat riktigt än att vi har varit där.  De 3 veckorna gick jätte fort!! Vilket var väldigt synd. Hade gärnat stannat kvar där i en vecka till. 

När jag kom hem så gick jag ut i stallet till Lille Veris. Hon är väl för söt <3. Vi red ut barbacka i dag eftersom ingen har ridit henne på 3 veckor. Hon var pigg =D Det gillar vi =). Hon tycker nog det är roligt att komma i gång igen.

I kväll händer inte så mycket.Jag är ensam hemma. Emelie är nog hos kompisar och mamma och pappa är oss grannen så det är bara jag. Men jag ska titta på Andra chansen och packa upp min resväska =D. Måste även plugga! SO suger!!

Nu ska jag duscha och sen titta på andra chansen =)

Här kommer lite bilder från hemresan =).

//Kram

Vi sitter och äter sista kvällen =)

Det var inte lätt att få ihop väskan!! =D

Jag älskar Kikki & Pauls nya bil!! =D =D Love it,Love it,Love it! =D

Flygplans maten var faktiskt för en gångs skull rikigt god :O. Det var makaroner med kassler och någon sås =D


Torsdag

Hej hej

Det blev ännu ett inlägg =). Nu har vi varit och köpt crampet,lite godis till resan,grönsaker till Kikki och en stor bukett blommor till Kikki,Paul & Axel från oss som tack för att vi har fått bo hos dom och för alla fina saker vi har fått =´D Vi är snälla =D.

Nu ska vi packa och sen ska vi passa Axel lite och sen duscha och gå ut och äta =D.

//Kram Kram

Stor söt bukett till en söt och snäll familj

Torsdag

Hej hej.

Detta är antagligen det sista inlägget från Melbourne. I dag bär det av hem. Eller i natt 23:59.

I dag gick vi upp vid halv 9. Vi ville inte gå upp.
Sen kom Anna-Karin, hon är Axels nya Nanny =D. Så hon är här nu och leker med Axel. Vi packar,packar och packar för fullt. Övervikt?? oh yes! Fast hälften av Fridas saker när vi åkte hit var ju Kikkis saker så förhoppningsvis kanske vi klarar gränsen =D.

I dag ska vi nog inte göra så mycket. Vi ska gå en sväng sen och fixa lite saker =P. Inget fint väder i dag heller, jst nu spöregnar det och åskar!!! så ingen solning i dag heller. Vi ska gå till coles och köpa oss varsitt paket med crampet och ta hem =D =D Gott Gott =D  ska även gå till Jock´s en sista gång och ta farväl =(. Sen ska vi gå en liten "runda" och fixa en sak =D =D

Vi skulle egentligen följa med Axel på Gymbaroo,men han vill inte somna så vi ska nog inte gå dit.

I kväll ska vi gå ut och äta för våra svärpengar. Tyvärr blir det nog ingen fin middag för det är bara 40 dollar =D.

Alleyne kommer om en halv timme och säger hejdå. Hon ska leka med Axel också =D.

I kväll så åker vi till flýgplatsen vid 9. Också går flyget 23:59. Så flyger vi till Hong Kong. Sen via Finland till Köpenhamn. Vi har haft en fantastisk semester/prao. Vi är jätte nöjda. Vi kanske ska börja ha det som tradition och åka varannat år??!! =D =D 

Nu ska vi packa lite till och sen går vi till coles och Jock´s (om det slutar regna)!!!!!!!.

Ses hemma i Sverige!! =)

//Kram Frida & Sofia.

PS: ETT LITET "VÄLKOMMEN HEM" SMS ELLER EN  KOMMENTAR HADE JU INTE SKADAT!!! =D


Det var en söt och glad liten kille som kom och väckte oss i dag =D Och upp i sängen med bilen =D =D

Han satte sig i resväskan så han ville nog följa med hem =D

Här packar vi för fullt! =D

HEJDÅ SES I KALLA SVERIGE!


Onsdag

God Kväll =).

Det är två stycken nygrätna blonda flickor som skriver. Vi är både glada och ledsna! Vi hade våran sista kvällsmat här i detta huset i kväll eftersom vi ska gå ut och äta i morgon! Så det är ledsamt. Och vi grät nyss för vi både har sagt att vi skulle velat ha den nya Kikki.K väskan från den nya kollektionen "Jord", men vi har sagt att den är lite dyr och vi har redan köpt så mycket annat fint. Också precis när vi skulle börja blogga så kommer Kikki in med 2 st jordväskor,en mynt plånbok,ett kollegieblock,pennor,limstift,post it lappar och klämmor!!! =O. Och vi blev så glada så vi började gråta. Söta som vi är =). Frida började och sen kom Sofia.Kikki började lite smått också kanske?!! Oj vad glada vi är! =D VI HAR HAFT DEN BÄSTA PRAOPLATSEN NÅGONSIN!! Det kunde inte bli bättre!

I morse så åt vi frukost och sen så tog vi spårvagnen in till Melbourne Central för sista gången. Frida hämtade lite saker som inte fanns i den affären som dom hade skickat från Doncaster. Sen så gick vi och åt. Mycket gott även i dag. Efter lunchen så tog vi en runda i affärer och självklart blev det lite shopping =D.  Vid halv 3 så åkte vi hem och då köpte vi varsin varm choklad på icoco och drack den på vägen hem. När vi kom hem så fortsatte vi med våran Power Point presentation eftersom det var dåligt väder i dag med =(  Så vi är färdiga med den nu så det är skönt. Men vi lär ju ha att göra i skolan nu innan påsk så det är skönt att vi är färdiga med den.

Sen så har vi inte gjort så jätte mycket. Vi har lekt med Axel & Amanda och hjälpt Kikki när vi lagade mat och lite så. Vi ska nog börja små packa lite i kväll med. VI VILL INTE ÅKA HEM =( !! Några dagar till hade inte skadat!

God natt =)




Så här ser det ut där nere vid poolen =)

Det är här vi tillbringar mest tid.. i gymmet =D


Axel var väldigt söt i dag!! =D

SÅ SJUKT SÖT UNGE!!!!

Söt unge med bestämd min! =D


Förrätten =D Bruschetta =D

Till efterrätt blev det Jock´s ice cream fast hemma =D


TITTA VAD FINA SAKER VI FICK AV KIKKI!! =O (PAUL & AXEL OCKSÅ) =D =D


Tisdag

Hej Hej =)

Dagen har varit väldigt bra men också dålig.

Klockan ringde vid 7  och vi vaknar upp av att det är storm och regnar ute! Det blev en liten små chock".Men vi kom inte "upp" förrän vid 8. TRÖTTA! Men tillsist så kom vi upp. Vi åt frukost och vid 9 tog vi spårvagnen in till Melbourne central. I dag var det våran sista jobbardag så nu har vi ledigt =D. Fast det ska bli regn i morgon och på torsdag vilket är tråkigt för då kommer vi inte kunna sola =( Men men...

I dag gjorde vi ungefär samma som i går. Vi gjorde om skyltfönsterna från den förra kollektionen och satte in den nya. Och sen så fick vi välja ut Kikki.K produkter för X antal dollar. Oj vad roligt =D Love it =). Det var svårt att välja!
Sen vid halv 1 så gick vi och åt och sen gick vi snabbt till Little Collins street och hämtade lite saker som Melbourne central inte hade som vi ville ha. Sen gick vi tillbaka och sa hejdå också tog vi spårvagnen hem =). När vi kom hem så skrev vi vykort till lite folk där hemma =). Och sen så gick vi till seven-eleven och skulle posta dom och vi tog varken mobil eller nycklar med oss vilket är lite osmart och Kikkis barnvakt var hemma så vi struntade i det. Och sen när vi kom tillbaka så testade vi att ringa på dörrklockan(som är in till "höghuset") men den funkade inte!!! Och om man rycker i dörren så kommer man in men man måste ringa in till lägenheten för att kunna komma upp i hissen och vi fick ju inte tag på Amanda(nannyn).Så vi satt nere i foaljen och väntade i 1 ½ timme!!! Och under den tiden så hände mycket! Först så försökte vi ringa typ 130 gånger men det funkade ju inte! Sen så ställde vi oss utanför och ropade men det blåste jätte mycket så hon hörde inte oss! Amanda skulle sluta vid halv 8 då vi trodde att hon kanske skulle börja undra vart vi tog vägen men hon kom aldrig ner! Så eftersom det gick att komma in genom att rycka i dörren så gick vi in och ut typ hela tiden. Också en gång så gick Sofia ut också slog dörren igen också gick den över hennes häl så det blev ett jack in i hälen och det började blöda!! Mycket läskigt. Och eftersom vi inte kom in så sprang Frida till Jennifer(Kikki.k kompis/designer) som bor ungefär 500 m därifrån och skulle låna telefonen för att ringa till Amanda men dom var inte hemma så hon fick springa tillbaka och fortsatte att vänta. Efter en kvart så kom Kikki och Pauls enda granne(det bor bara 2 st på den våningen) så äntligen fick vi komma upp!!

Så det blev en händelserik dag =O.  Jacket var inte så stort men det blir lite läskigt när det blöder så mycket!
Men nu är det plåstrat och vi är ny duschade =D

I morgon ska vi nog passa Axel på morgonen från halv 8 tills Amanda kommer. Och sen ska vi åka in till Melbourne central och fixa de sista sakerna =D

VILL NI HÖRA EN VÄLDIGT ROLIG SAK?!! GISSA VILKA 2 SOM KANSKE SKA VARA MED I ETT REPORTAGE I HN OM DERAS PRAO I AUSTRALIEN??!! DET KAN JU INTE VARA 2 BLONDINER SOM HETER FRIDA & SOFIA I ALLA FALL!!! =D

Nu ska vi sova =D

//God Natt =)

Här kommer även bilder från i går =)


På förmiddagen så var vi på Little Collins och gjorde om =) Här gör Frida om skrivbordet och Sofia gör om de 3 fönsterna i bakgrunden =) Sabina ville även vara med på kort =)

Vi var även snälla och köpte varsin blomma till Sabina & Rose som tack för att vi har fått vara så mycket med dom =D

Här gör vi om skyltfönstret från "Alla hjärtansdag temat" till Jord kollektionen =)

Så här fint blev det =)




Dagens bilder =D




Eftersom det regnade i morse så fick vi ta ett paraply med oss till spårvagnen. När vi fäller upp det så ser vi att den har blå himmel i innertyget! Då blev man glad =D =D


Vi gjorde om detta skrivbordet från så här till...

Så här =D

Så här ser tågstationen ut =) Flinder street station heter den =D

Måndag

God dag gott folk =)

Det börjar närma sig sitt slut på den här resan vilket är väldigt tråkigt. I kväll skulle det bli storm så vi hoppas på att den håller på i en vecka eller något så flyget blir inställt!! I morgon är våran sista jobbar dag och sen på onsdag,torsdag  är vi lediga. I dag sa vi hej då till Sabina som har lärt oss jätte mycket. Som tack så köpte vi en blomma till henne och Rose. Det är dom vi har varit mest med så då var vi lite snälla och köpte det =).

I dag gick vi upp vid 7 men vi var så sjukt trötta så vi kom väl inte upp förrän halv 8. Sjukt pömsiga var vi! Men upp kom vi tillsist och frukost åt vi. Fruktsallad i dag =). Sen vid 9 så tog vi spårvagnen in till Little Collins street. I dag har vi skyltat om skyltfönsterna. Från förra kollektionen till den nya kollektionen "Jord". Det var mycket roligt =). Det är så roligt  att få göra så många olika saker =). I början så var det väldigt mycket damma skyltfönster och städa hyllor men nu får vi göra mer avancerade uppgifter, och det är ju helt klart ett bra tecken =)

Sen när vi var färdiga med ett litet skyltfönster som är inne i butiken, så gick vi runt ovh funderade på vad vi ville ha själva =) Det är MYCKET man vill ha. Allting är ju fint!

Sen efter lunch så fortsatte vi en stund till på Little Collins, och sen vid 4 gick vi till Melbourne central och skulle göra samma sak där men vi blev inte färdiga så vi ska fortsätta i morgon. Vi har långa dagar! Från 9 till halv 6! Men roligt är det =)  Inte så mycket semester så förvänta er inte några negrar som kommer hem =O =D

Sen vid halv 6 så tog vi spårvagnen hem och hoppade av vid Jock´s ice cream(våran nya bästa kompis). Vi kanske hinner testa alla smaker inna vi kommer hem?!! I dag tog vi mangosorbet, grönaäpplen,choc ripple och choklad. VÄRLDENS GODASTE GLASS I FALL NI INTE HÖRT DET!!. Vi gick och små åt på den hela vägen till Coles för i dag var det våran sista matlagnings kväll. Självklart hjälper vi till dom andra kvällarna med men på måndagar bestämmer vi helt själva =). I dag gjorde vi pasta med kyckling,fetaost,oliver,paprika,squasch(stavning??). Och till efterrätt blev det glass med hemmagjord choklad sås =). Mycket gott =).

Nu sitter vi här och vi ska hoppa in i duschen och sen sova =). I morgon börjar vi halv 10 så det blir lite sent inlägg i morgon med.

Det blir inte så många bilder i dag för Sofia glömde sin kamera i Melbourne central så det är tur vi ska dit i morgon med =D. Så då kommer bilderna =).Men här kommer några =D

God natt =)



 Så här blev det nya skyltfönstret =) Fint va?! Duktiga vi är va =D

Dagens kvällsmat =)

Efterrätt =D Glass med chokladsås =P



Denna bilden är endast till Stefan =D Här ser du att dom lägger asfalt här också =D

Söndag =)

Hej Hej =D.

Klockan ringde vid 8 och då gick vi upp =) Vi var trötta i dag! Men upp kom vi. Vi började med att gå ut och äta frukost =). Vi åt toast med ost och skinka. Och till "efterätt" blev det pannkakor med jordgubbar & sylt =D Mums. Sen gick vi hem och slappade lite. Vädret var inte så bra så vi kunde inte gå till stranden. Frida skrev vykort och Sofia kollade lite på datorn. Sen tog vi tag i vårat liv och gick till Jock´s ice cream. Världens godaste glass blev det i dag med =D. Frida tog samma smaker(choklad & hallon) och Sofia tog mangosorbet och passionfrukt =D. Sjukt gott =).

Sen gick vi en runda och njöt av hur rättvist livet är =D När vi kom hem så kom vi på att vi hade missat några bra shopping affärer i stan så vi tog spårvagnen(en väldigt bra kompis) in till stan och vi var väldigt glada =D. In på supré gick vi. Och ut med en kasse kom vi. Frida är nu uppe i 30 klänningar+ett linne rikare =D =D =D. Tyvärr hittade Sofia inget men vi blev inte ledsna för det =). Vi älskar shopping =D

Sen vid kvart i 5 så tog vi spårvagn nummer 8 till st George road där svenska kyrkan ligger. Där fanns det gratis tårta  =D Gratis är gott =D. Vi köpte även varsin godis bit som är svenskt =D Vid 6 kom Kikki och hämtade oss också åkte vi och handlade lite på IGA(typ som ica). Vi handlade inför våran kvällsmat som blev hemma gjord pizza =D Gott Gott =D. Inne på IGA så var det VÄLDIGT roligt!! Axel var helt galen och gap flabbade hela tiden! Det fanns en skylt i taket som han ville röra. Och jag lyfter upp honom och han tar tag i den och ner kom den! Och han skrattar sjukt mycket! Sen så tog han allt han kom åt och var lika glad hela tiden =D Söt unge =)  Vi var också rätt flamsiga, men huvudsaken är att vi är glada =D =D

Nu har vi pratat med Elin & Sara på skype =). Alltid lika roligt =).

Vi ska nog hoppa i säng strax för vi ska jobba i morgon =). I morgon ska vi först till Little Collins street och sen på eftemiddagen ska vi till Melbourne central =D Det är planerat i alla fall. Och förhoppningsvis kanske vi hinner ta oss till stranden en snabbis på eftermiddagen =) Vilket vi inte har kunnat innan för vädret har varit tråkigt de senaste 2 dagarna =(

God Natt


Efterrätten på frukosten =D Sjukt gott =)


Titta vad vi hittade =D Coolt =D

Svenska kyrkan =)

 Liten söt kyrka =)

Väldigt fint hus! DRÖMHUS??!!

Självutlösare är en väldigt bra uppfinning =D En soptunna är också väldigt bra stativ =D =D

Mycket god pizza =)

En liten kommentar skadar ju inte =D =D

Kram Kram

RSS 2.0