Torsdag

Hej hej

Det blev ännu ett inlägg =). Nu har vi varit och köpt crampet,lite godis till resan,grönsaker till Kikki och en stor bukett blommor till Kikki,Paul & Axel från oss som tack för att vi har fått bo hos dom och för alla fina saker vi har fått =´D Vi är snälla =D.

Nu ska vi packa och sen ska vi passa Axel lite och sen duscha och gå ut och äta =D.

//Kram Kram

Stor söt bukett till en söt och snäll familj

Kommentarer
Postat av: Mats Pappa Carlsson

Snygga blommor.

Hälsa Kikk o Paul o Axel.

Vi ringer innan ni lägger er.



Kram



Papp

2009-03-05 @ 10:05:31
Postat av: Stefan,Pernilla ,Sandra & Skrållan

Välkomna hem till kalla Sverige hoppas att resan går bra:D. Jätte fin blombukett ni har verkligen smak era små spagetti blondiner:D. Bloggen har varit jätte rolig att läsa:D:D, med en massa fina bilder. kramar P S S S

2009-03-05 @ 18:31:04
URL: http://friiiidacarlson.blogg.se/
Postat av: Gunbritt

ja välkomna hem båda två, ni har verkligen gjort ett bra jobb. Jag saknar redan bloggen det har varit kvällarnas höjdpunkt innan sängdags.

Vi ses snart Gunbritt och Lasse.

2009-03-05 @ 21:42:50
Postat av: Moster Kikki

Hej Tjejer! TUSEN TUSEN TACK for de super fina blommorna, de luktar jatte gott, Axel har luktat pa dem flera ganger idag! :) Det ar sa tomt har utan Er. Idag nar Axel vaknade skulle han snabbt ur sangen och med rask takt krop han in till Ert rum. Han va jatte excited och skulle upp isangen for att han inte sag Er :( Stacakrs Axel, han saknar Er och sager nu fff for Frida :)



Hoppas resan gar bra. Det har varit jattekul att ha Er har, ni har varit sa duktiga pa jobbet och har hemma med att hjalpa till, laga mat och leka med Axel. TACK! Hoppas Ni kommer tillbaka snart igen. Vi ses till sommaren, jag tar med mej svar bossan sa vi kan ga ut och ata en god middag!! :)



1000 kramar Kikki, Paul & Lille Axel :)

2009-03-06 @ 00:43:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0