Tisdag

Hellu =).

I dag har det varit en väldig flumm dag! Redan när jag och Sofia körde till skolan var jag flummig! =). Vi hade läsning,matte,so,idrott,NO och engelska. På matten fick vi tillbaka matteprovet. Jag fick VG =) Så jag är nöjd =). Sen efter matten så gick vi ner till stadsbion och såg världens tråkigaste teater!. Den var verkligen urkas!!. 4 personer som bara spleade. Ingen rekvisita eller någonting! Sjukt dåligt. Och den höll på i 70 minuter också och det gjorde inte saken bättre!,. När den var slut så gick vi tillbaka upp till sklan. Vi hade missat både SO och idrotten så vi hade lååång rast =). Men det är skönt för annars har vi 20 minuter att äta på, på tisdagar. Eftersom vi hade lång rast så ville vi göra något. Och eftersom vi inte har några gungor eller någonting så gick vi till småttingarnas "lekgård". Vi gungade kinesgungan. Oj det var fruktansvärt roligt! Skratta så mkt så jag grät(nästan) =D

Efter lunch så hade vi engelska. Vi hade vikarie för maria var tydligen i italien. Hon har inte sagt ett ljud om det.. Men vi jobbade med planneringen sen på NO så fick vi plugga inför provet. Som vi har nästa vecka.. Inte kul.

Efter skolan så följde jag med Sofia för hon bytade 2 st linnen på JC sen så körde vi ut till Hjortberg till Sko Don. Hon skulle titta på konfirmations skor. =).

Sen körde jag hem och gick ut en runda med Veris =). Hon är söt. Sen fixade jag i stallet och nu har jag precis ätit och ska görs tyska och So.

//Kram Kram

I morgon blir det seeent inlägg för jag,Mamma,Maria och Elin ska i väg =). HEEEMLIS =D



Oj vad vi gungade =D

Oj så vackert kort =D

Måndag

Hellu =).

Veckans sämsta dag blev bra i alla fall =). Vi hade sovmorgon till 9 och började med klasstid,läsning,engelska,NO och svenska. Helen var inte i skolan så vi hade ingen tyska så vi slutade 1 timme tidigare =). Lektionern avar okej. Det hände inget speciellt. Vi har inte mkit läxor. Fast nästa vecka har vi NO prov och det blir spännade och ser hur det går. Men det är bara till att plugga så går det säkert bra =). Efter skolan så körde jag och sofia (sara cyklade) ner till kullens. Och nu har jag även köpt mina bröllops skor =D. Sjukt fina tycker jag =D. Gillar dom jätte mkt. Så nu får jag gå mkt så jag lär mig att gå i klackar =). Men det blir säkert bra =).

När jag hade shoppat skor så körde jag hem =). Nu har jag precis kommit in från stallet. Har fixat hos Veris och varit ute och gått med henne =). Hon är mysig hon =).

Nu ska jag nog göra tyskan(eftersom vi inte hade lektion). Sen ska jag skriva SO. Måste ta tag i det nu. Vet ni vad?? Världens bästa kusin,Lille Axel kan gå =D =D =D Jag och mamma skypade med honom i går morse. Så söt =). Längtar som bara den tills sommaren! =D.

Kram Kram ♥

Här kommer lite bilder från helgen:



I lördags så var jag i stan med dom här =). Vi shoppade =). Eller köpte bara ett vit linne. Det var dansens dag på torget så vi kollade lite där emd. Sen åt vi middag på Burger in =).


Vad tycker ni om mina bröllops/konfirmations skor? =D


I lördags var jag även och tog kort på Hanna & Danio =)


=D ♥

Nu ska jag skriva SO och tyska =).

Söndag

Hej Hej.

Dagen har varit väldigt bra. Jag och mamma gick upp kl 6 och släppte ut och fixade hos hästarna. Sen gick vi in men jag var inte trött längre så jag lade mig i min säng och tittade på "Helenas små underverk" =D. Den är mkt bra =). Sen åt vi frukost och så vid 10 så körde jag till kyrkan. Jag har bara 2 gånger kvar så det känns skönt. Mixklubben och pusselbitarna sjöng och spelade en musikal. Så söta =). Dock kunde man inte sjunga mer i otakt ;). Sen körde jag hem och jag och mamma körde till varberg och shoppade =D =D =D. Jag hittade både bröllopsklänning och konfirmationsklänning =D. Och jag ska nog köra ner och köpa mina skor i morgon. Hittade ett par as fina på kullen. Vita med klack! =D. Och billga va dom med =D Jag köpte även ett halsband,leggings,bollero(som jag har över bröllopsklänningen),en blus på veromoda och en blus på Wilma. =D. Jag älskar och shoppa. =D.

Sen vid 4 körde vi hem(eftersom äfferna stängde). När vi kom hem så gick jag ut till Veris. Vi gick ut och gick en runda eftersom jag får skritta henne för hand nu =). Hon är en söt PÄLSBOLL!. Som hon fäller. =).

Nu har jag spelat badmintion med Emelie,Emma och adam. Mina fötter är kolsvarta så jag måste gå in och duscha nu =).

Skola i morgon igen =(. Inte roligt. Dock tror jag att det är 30 skoldagar kvar eller något =D=D=D. Det gillar vi =).

//Kram Kram

Lägger upp bilder i morgon(om jag hinner)=)

Fredag

Helg ljuva helg! =D Älskar helgen! Inga prov,inga läxor, inga jobbiga lärare! =D. Gödde! =D.

Jag ska skriva om både i dag och i går tänkte jag.

Torsdag:

Gick upp vid 6. Så körde jag och Sofia till skolan vid 20 i 8. ´Torsdagar och onsdagar är nog de roligaste dagarna. I dag hade vi Hemkunskap,tyska,matte,och lagtid. På hemkunskapen så gjorde vi asiatisk kyckling wok! Sjukt gott. =D. Sen hade vi tyska. Vi gjorde inget speciellt. Sen matte och vi hade maria. Hon är inte bra på matte och för en gång skull var hon trevlig!! Men det vara nog bara på den lektionen för det var andra klasser där för i dag var hon sur igen ;). Sen så hade vi lunch. Och efter lunch så körde jag hem. För jag och mamma skulle til djursjukhuset med Veris. Vi skulle vara där kl 13 och vi körde hemifrån kl 12:30. När vi kom dit så sprang jag först med henne på rakt spår. Och sen böjde dom och jag sprnag igen. Och sen på böjtspår. Och hon visade nästan ingenting!! =D=D=D. Men sen så körde dom med ultraljud och hon hade blödningar på ringbandet. Men hon fick en spruta så hon fick vila i dag och i morgon(fredag). Och sen ska jag skritta henne 20-30 minuter för hand i 2 vecker, tills återbesöket. Så det var inte så farligt som vi trodde. Det var tur att det inte var något med senskidan för då hade hon fått vila mkt längre! Och det var tur vi åkte med henne till djursjukhuset för det hade inte läkt sig själv =).


Hon gör allt för att få äta gräs =D


Veris i ultraljudsrummet =)



Fredag:

Dagen har varit bra =). Vi hade läsning,matte,idrott,engelska,SO och bild. På engelskan hade vi oförberett hörförståelseprov(igen!). Hon ger os prov eftr prov men vi får aldrig tillbaka dom!. Vi har inte fått ut  vissa saker fårn 6:an! Och inte hälften av sakerna från 7:an heller!! Men ändå forsätter hon att ge oss prov efter prov! =(. På SO så fortsatte vi men vårat TV program. Det blir bra =). Vi håller på att sriva nyheter =). Sen på bilden så håller vi på med våra serier. Min blir allt annat än fin. JAG KAN INTE MÅLA!! ;).

Sen efetr skolan så körde jag till Farmor och hälsade på. Och efter en stund så kom även Jonas. Vi fikade och sen så hjälpte vi henne med gräsklipparenj ;).

Sen så körde jag hem och nu ska jag dammsuga av mitt rum och sen göra mig i ordning för mamma ska ha gäster i kväll. Maria,Lotta,Ulrika och Petra kommer =).

//Kram Kram


Jag har kört 10 000 km =D Det ni =D

Onsdag

Hellu =)

Onsdagar är nog den bästa skoldagen. Vi börjar med läsning, sen tyska,idrott,svenska och lunch och sen syslöjd. Så vi har bara 3 "riktiga" lektioner. För hur mycket behöver man anstränga sig på läsningen och syslöjden?! =D

Som sagt vi hade läsning,tyska,idrott,svenska och syslöjd. På tyskan så gick Helen i genom dativ. Tysk grammatik är ju inte det roligaste!. Det tar sin tid innan det fastnar. Sen hade vi idrott. Vi hade redskap för sista gången. Och vi skulle visa upp vad man kunde. Och man fick visa upp vad man kunde så han satte betyg på hur mycket man kunde så det var inget "du måste lära dig detta". Utan man fick lära sig vad man ville. Jag fick G+ =D. Visst det är inte jätte bra men för att få VG så var man tvungen att göra handvolt och det kan inte jag så hejdå VG och hej G+ =D. Men är nödj ändå och det är väl huvudsaken?!. Sen hade vi svenska. Vi fick jobba med det TV programmet som vi ska göra. Det med massmedia. SO och svenska ska sammarbeta så vi ska få jobba med det på båda lektionerna =D. Vårat program ska heta TV nytt =D. Ersen snyggt!! =D. Sen hade vi lunch. Korv pyttipanna. Det var faktiskt riktigt gott =).

Sen hade vi syslöjd och nästa gång blir jag färdig med min kudde =). Jag har broderat färdigt, fixat framsidan och baksidan och jag håller på att sy en innerkudde. Så den ska stoppas nästa vekca och bara sys i hop =). Och om 2 veckor har vi prov på det och jag känner på mig att det kommer nog inte gå så bra. För jag kommer inte i håg skillnaden på typ sömsmån, trådrak och alla dom konstiga sakerna. Men men det är 2 veckor kvar ;).

Sen slutade vi 20 över 2 och jag körde och tanka =). Det är riktigt roligt =). Sen körde jag hem och nu i eftermiddag har jag inte gjort så mycket. Tittat på lite klänningar inför bröllopet med jag hittar ingen! =O. Måste åka och shoppa någon dag! =D.

Nu ska jag och mamma äta. Pappa har åkt till USA och Emelie är hos någon kompis =).

//Kram Kram


Vilka gymnaster vi är! =D

Tisdag

Hellu =D.

Tisdag... Veckan går fort! Och det är typ 30 skoldagar kvar tills sommarlovet och 51 rikitga dagar!!!! =D =D =D =D.
 Skolan var okej. Vi hade läsning och sen matte prov. Jag tror det gick hyfsat bra i alla fall. Jag gjorde de svåraste uppgifterna också men i fall jag fick rätt på dom återstår att se =D. Antgaligen inte ;). Men men jag försökte och mer kan jag inte göra.  Sen hade vi SO. Per hade genomgång hela lektionen ( 1½ timme) så vi jobbade inte så mkt. Men vi håller på med Massmedia och sånt. Vi ska göra tv program. Typ nyheter och sporten och sånt.

Sen gick jag på kör och de andra hade idrott. Vi hade gympa ute för första gången och det var svinkallt även i fall jag hade jeans och jacka!. Stackars dom som gick i shorts och t-shirt!. Fast dom sprang ju runt också. På kören har vi typ börjar öva på låtar till skolavslutningen... Vackert det låter... inte..

Sen hade vi engelska. Vi arbetade i arbetsboken och i grammatikhäftet. Inte så mycket variation!. Sen hade vi NO och vi hade Monika för Nina var ute med miljövagnen.

Sen så slutade vi och nu i eftermiddag har jag brodderat färdigt på min kudde så nu ska jag sy en innerkudde och sätta på det andra tyget så är den färdig =).

Mamma och Nenne tittade på Veris i dag(Nenne är veterinär) och det är antabligen värre än vad vi trodde så vi ska till djursjukhuset med henne på torsdag =/. Lilla Veris <3


Simpley the best <3

Måndag

Oh yes jag suger på att uppdatera =D. Men men...

I dag var första skoldagen efter lovet =). Både roligt och tråkigt. Roligt att träffa kompisar.. tråkigt att ha oförberätt svenska prov första dagen!!! As taskigt!. Tråkigt var också att lovet är slut ;). Men det är inte många skoldagar kvar av 8:an. Sen är det 9:an och sen gymnasiet!! =O. Tiden går fort!!.

Vi hade sovmorgon till 9 vilket var as skönt.! Sov 5 timmar från lördag till söndag så var as trött på söndagen men upp halv 8 också körde jag till Karion och Alexandra för jag åkte med dom för det var Div 3 omgång 2 i Kvibille!. Hkrk äger!! =D. Vi kom 5:a. Jag var inte med eftersom lilla Veris är skadad =(. Men söndagen spenderades i Kvibille ;).

I dag i skolan hade vi klasstid,läsning,NO,engelska,svenska och tyska. På NO så fortsatte vi jobba på. Vi ska ha prov om 2 veckor så plugg plugg plugg... På engelskan gjorde vi "show and tell". Lika tråkigt som vanligt... Det suger..

Sen hade vi lunch.. spagetti och köttfärssås.. =). Sen hade vi svenska prov. vi blev inte så glada när vi fick reda på det. Lektionen var 1½ timme och det var precis så jag blev färdig!! =O. Vissa blev inte ens färdiga så det var inte det lättaste provet!.

Sen hade vi tyska. Vi gjorde inget speciellt på den lektionen.

Sen slutade vi och jag körde hem =).

I eftermiddag har jag varit med Veris. Pysslat om henne rejält =). Allt för att slippa plugga till matte provet i morogn ;). Men ska gå ut och ta in hästarna nu och sen ska jag plugga =). Sen ska jag se spårlöst.

I morgon åker även Min Kära Pappa till USA. Lite små sorgligt =/. men men =)

//Kram Kram


Hkrk är bra =D

Fredag

Hellu =)..

Jag ska hoppa in i duschen nu för vi ska till Sofia, hela familjen =D. Så hinner inte skriva. Men ni får se dagen i bilder.


Jag och Sofia körde till Peggens och köpte glass =D.



Nu i eftermiddag har Engla varit här =) Vi körde gräsklippare och hoppa på studsmatta =D.


Måste duscha nu =).

//Kram

Onsdag

Hellu =D.

Även i dag var jag duktig att gå upp tidigt. Klockan 8 gick jag upp. Åt frukost framför tv medans jag titade på O.C. Jag hat sätt färdigt på sesong 2 nu oh bara en sesong kvar!!! Så sjukt bra!

Sen gick jag ut i stallet. Mockade och fixade allt till Veris. Sen tog jag in henne och gjorde henne fin och lade på ny kyllera. Jag vill att hon ska bli frisk nu!. Saknar att rida..

Sen små städade jag i stallet. Sopade, plockade undan mina reflexer och ländtäcken och sånt "vintrigt". Det blev mycket vackert =)

Sen så målade jag bommarna=D. Jag hoppas på att bli färdig med dom 8 i morgon =). Sen har jag typ duppelt så många kvar. Men men roligt är det =). Sen fick jag ett sms av Sofia att hon hade klarat moppe provet. GRATTIS!. . Nu behöver jag inte köra ensam längre =). Jag åkte och köpte en blomma som Grattis till henne och köpte även rosor till Farfar =). Men innan jag lämnade dom så åkte jag till Rejmes och tankade. =). Det går som på räls att tanka nu =). Sen körde jag hem till Sofia och plockade upp henne så körde vi till Farfar och satte blommorna =). Sen körde vi runt lite och hade trevligt. Sen vid halv 6 så kom vi hem hit också var vi här i en halv timme och sen körde vi vidare. Vi var runt i hela falkenberg kändes det som.. Men roligt var det =). Vi ska ut på utflykt i helgen =D.

Nu har jag kommit hem för en stund sen. Tog in hästarna och nu ska jag nog hoppa i säng strax. Är mycket trött!. Har kommit på att jag måste börja plugga inför matte provet snart som vi har på tisdag!! =( inte roligt..

//God Natt =).


Visst är dom fina?!! =D


Var hos Farfar och satte de röda rosorna =) <3<3

Tisdag

Hej hej =)

Jag älskar våren! I dag har du varit så underbart väder!!. Fast det har inte varit så mkt sol men det har varit varmt =D.

Klockan ringde halv 8. Upp äta frukost och sen ut i stallet och fixade Veris lilla ben. Ny kyllera på och hon höll Nike sällskap, han fick nya skor ;). Sen så spänderade jag förmiddagen i sängen framför O.C. Så J*vla bra!. När man har börjar och kolla kan man inte sluta!. Men sen vid 10 över 11 så gick jag ut. Och jag har faktiskt varit ute resten av dagen så det jämnar ut sig!. Jag har målat bommar som vi har i paddocken. Oj vad fint det blir =). Fast jag ska ha dom i olika färger så får fortsätta i morgon då det har torkat. =). Sen nu när den bra kameran kommit hem så var jag tvungen och klicka lite kort =D. Toffilogg fick bla vara modell =). Sen så hämtade jag Veris så gick hon lös i bakom kontoret där mamma plockade sten. Jag ryktade bort all vinter päls från benen. Fast det är fortfarande kvar!! Hlet sjukt vad det sitter! =). Så tog jag lite kort på henne också =D. Hon är söt hon. Svullnaden har sjunkt lite men det är fortfarande svullet så vi avanmälde från tävlingen som är till helgen.

Sen har jag inte gjort så mycket. Hjälpt pappa att ta fram bevattning till paddocken och lite sånt =). Förresten.. i dag var det första dagen på påsklovet. För det var ju röd dag i går =O =D.


Toffi Loff =D


Blommor =)


Min lilla sjukling =`( <3

I will always love you =`( <3

Ser ni hur fina bommarna blev =). Fast på den grön/gula bommen så har jag bara målat det gröna, och på de andra 3 så har jag bara målat de röda. Ska måla de andra färgerna i morgon =D

Söndag

Hej =)

Jag hinner inte skriva i dag så jag berättar dagen med bilder i stället =).

Kram Kram



Jag,Mamma och Jonas var hos Farmor och hjälpte henne med dammen =). Jonas är i full fart med att fixa bordet som grodan ska stå på =).


Årets första dopp =D


Så här fint blev det. Ny skurad damm =D


Man kan ju inget annat än älska deras trädgård!! =D =D


En blomma som jag tog på hos Farmor =D Så fina dom blommorna är!! =D


Körde även förbi hos Farfar =D.

Nu ska jag till Sara. Jag,Sara och Sofia ska spela spel och ha mysigt =).

Hejdå =)

Lördag

GLAD PÅSK! =D 

I dag är det påskafton vilkjet betyder att jag får äta godis =D.

Dagen började med att terräng träna =D. Eller jag åt frukost och sånt först men det är inte så intresant. Terrängträning gick mycket bra 0D. Vi sammåkte med CD och Jeanette =)Veris var bara lite dum i släppet ;). Terräng träningen var as kul =). Jag har hoppat upphopp för första gången. Mycket roligt =). Hon hoppar allting!! =O =D. Hon är bra.

När jag kom hem så åt vi middag, Jag mamma och Emelie. Pasta carbomnara liknade =). Sen medans mamma var och köpte blommor till Emelies kompisar så körde jag snabbt till Coop och köpte godis. För jag och Emelie kom på att mamma också skulle få ett påskägg =). In på Coop och köpa godis hem igen och ut och leta =D. Mitt ägg var gömmt i vattenslangen. Eller i den ställningen när all slang är =D. Vi gömde mamma ägg i en tjocktröja(som hängde ut)i luvan. Och Emelie var gömmt i taket på köntoret =D.

Nu har jag suttit och solat lite =P. Här är fantastiskt väder!. Vamt och skönt. Fast vinden är kall!.

I kväll ska vi till Magnus och Maria. Jag och mamma är ensamna hemma eftersom pappa är i Jönköping och Emelie är på 18års fest. Så vi blev hembjudna till Magnus och Maria =D. Min favorit Annie och hennes familj skulle också dit =).

I går på kvällen så cyklade jag,mamma och Emelie till Farmor och sa hej =) vi cyklade förbi och sa hej till Farfar =). Dom har gjort om hans hjärta som jag och pappa köpte i höstas. Så ska vi läman in det varje årstid så gör dom dety fint =D

Nu ska jag hoppa i duschen =).

Kram kram och ha en Bra påsk =)


Vi var hos världens bästa Farfar <3

Så himla fin solnedgång =)


Jag & Veris på terrängträningen. Det blev inte så bra kort för pappa har systemkameran i jönköping! =(


Nenne(Jeanette) och CD =)


Var ute och tog lite vårkort =D



Tussi bland alla blommor =)


Min lilla Toffiloff =) Hon har också fått påskägg =). Fast hon fick fröstränger och någon annan finare kaninmat =)


Min lilla Påskkärring =) <3

Fredag

PÅSKLOV!!!!! =D =D Sjukt skönt! Inga prov, inga läxor, inga jobbiga lärare! Frihet! =D =D

Sorry för att jag inte bloggade i går. Jag ville helt enkelt inte. Var inte sugen och ville inte sitta framför datorn.

Dagen har varit bäst!. Väldigt händelserik. Och Helt fantastiskt väder!. Jag gick upp vid 7 och gav hästarna mat och medans dom åt så la jag ut höet ni hagen och fixade vatten. Och när dom hade ätit upp så släppte jag ut dom =). Jag passade även på att mocka och fixa allt färdeigt så slapp jag göra det efter jag hade ridit.

Sen gick jag in och åt och titade på OC! LOVE IT!! Så sjukt bra! =D. Sen så fick jag mina ryck och bestämde mig för attåka till gekås =D. Så fem över halv 9 så körde jag ner till Smedjan och parkerade moppen och ställde mig och väntade på bussen. Den skulle komma 09:55. Klockan blev 10, fem över 10 osv. Jag undrade varför inte bussen h´kom. Så ringde jag hem till Emelie(eftersom mamma och pappa i jönköping på Elmia). Också bad jag kolla om Gekås hade öppet. För jag hade tittat på morgon men bad henne till i fall jag hade läst fel. Men de hade öppet 9-17 så det var inga problem. Men så kom jag på att det var en röddag! Och då går inga bussar. Så jag bestämde mig för att löra moppe till Gekås =D. Och smart som jag är så glömde jag vantar så körde hem och hämtade vantar och sen bar det av. Efter typ 35 minuter så var jag framm =D. Gladare än någonsin! ( Jag älskar Gekås). Och självklart var det sjukt mycket folk!!. Men ajg har kommit på att det är mycket billigare att köra moppe än att åka buss!. För att åka buss till Ullared och tillbaka till Vinbergs kyrkby så kostar det 64 kr(32 dit och 32 hem). Och att tanka en moppe ksotar typ 55 kr. Och det håller i över en vecka och det blir inte alls dyrt att köra dit. Visst det tar lite längere tid men det är roligt =D.. Och det är väldigt smidigt att ha moppe för jag kan ju parkera mellan bilar öite fint =D.

Det blev faktiskt lite shopping:
-Vinterjacka (onödigt jag vet men då slipper jag köpa en nästa år)
-Vårjacka (röd såklart =D)
-Nosludd till Veris
-Boots till Veris
-B-vitamin till Veris
-Benlindor till Veris =)
-Häftapparat(jätte liten som man kan ha i penfacket i skolan)
-Lite scrapbooking
-En bok. (Åse eheter den, det är den sista boken av Denise Rudbergs serie).
-Kanin mat till Toffiloff =)
-Ett halsband
-En hårborste
Sen blev det typ lite tuggummi och sånt =)

Sen vid 14 så körde jag hem =). Hemfärden gick mycket fortare än ditt vägen! När jag kom hem så lagade jag och Emelie middag. Kyckling sallad. Mycket gott =). Sen gick jag ut i stallet och red ut med Jeanette. Vi red först runt bernts också koppalde vi på Ätran =D. Riktigt roligt =D. I morgon ska vi åka tillsammans till terrängträningen =D. Ska bli as roligt =D. Terräng är sjukt roligt =)

Nu har jag kommit in och mamma har komit hem och vi ska nog äta stra. Sen så ska jag nog ta det lugnt och titta på TV och slappa =).

Kram Kram


Jag och Veris red ut med Jeanette och CD =)


Onsdag

Hellu. Förlåt för ingen uppdatering i går men jag har mycket de sista dagarna nu. I förr går hae vi svenska prov, i gåt engelska prov  och ingen blev färdig med det så vi gick göra färdigt det i dag också har jag tyskla uppsats i morgon !! =D. ROLIGT!!....

Dagen har faktiskt varit bra. Fast det regnade lite smått. Vi hade läsning, tyska, idrott, svenska och slöjd. På tyskan så skrev jag färdigt min uppsats så jag satt och pluffade på den så jag har inte behövt plugga på den så himla mycket. Sen hade vi idrott. Vi hade brottning fast vi gjorde lekar. Det ar as roligt =D Har nog aldrig skrattat så mycket på en idrottslektion. haha. Sen hade vi svenska. Vissa skrev färdigt svenska provet och vissa skrev engelska provet. Man skulle typ skriva om sin/sina bästa kompisar. För vi håller på med ett kapitel som heter "Friendship". När jag var färdig så läste jag min undebara bok som är sjukt bra! Sen hade vi lunch. Det var korv stroganoff =). Gott Gott. Sen hade vi syslöjd, Det är faktiskt as roligt. Och hon sa att jag får minst VG på min kudde =D

Sen så slutade vi vid 20 över 2. Körde hem och vi kvart över 3 så kom Engla till oss =D. Vi passade henne till halv 5 ungefär. Så kom Jenny och hämatde henne så pratade vi lite och så =D. Engla är en mycket söt och glad unge =D

Sen gick jag ut i stallet. Det var helt fantastiskt väder!! Jag klättrade med henne i skidbacken 2 gånger =D. Det var jobbigt tyckte hon! Men honn måste ha bra muskler nu! =D.

Nu ska jag skriva i genom tyskan så jag kan den tills i morgon =D.

//Kram Kram

PS: Jag har blivit dålig på att lägga in bilder men ska lägga in fler på Påsklovet =D

Måndag

Hellu =D.

Dagen har varit trög! Måndagar är inte roliga!. I och för sig så har vi sovmorgon men vi slutar 1 timme senare och har typ bara tråkiga lektioner.. Men vi hade klasstid,läsning, engelska,NO,svenska och tyska. På NO så hade vi en diskussions uppgift. Typ om för och nackdelar.. Mycket roligt... inte! Sen var jag på kör.. Vi låter inget vidare!

Sen så hade vi lunch och sen svenska prov!. Det var tråkigt. Provet var inte svårt men det var 8 frågor om en bok vi har läst och dom var konstiga!. Men jag hann svara i alla fall. Sen hade vi tyska Vi forsatte att skriva  på våran uppsats. Jag måste skriva klart den så jag kan börja plugga på den! Usch!

Efter skolan så körde jag ner till stan. Vi slutade vid kvart över 3 och jag hade utvecklings samtal kl 5 så jag tyckte det var onödigt att köra hem för jag skulle ändå inte hinna rida och jag behövde köpa vår skor så jag körde ner dit. Först kolla jag på kullens.. Och jag hittade ett par men jag hade hittat ett par på anderbergs som jag tyckte om så jag körde dit. Men när jag kom ditt så hade dom inte den skon i min storlek.. och den på anderbergs kostade 400 kr men den på kullens kostade 119kr och den på kullens var snyggare så jag tog dom =). Röda är dom i fall ni vill veta=D Och röd är min favorit färg i fall någon inte visste det =D.

Sen vid kvart i 5 så körde jag tillbaka till skolan och satt och pratade med mama tills pappa kom. Mamma gick till sklan men pappa körde också gjorde dom tvärtom hem =D. Jag själv kör moppe =D. Men ska nog börja cykla till skolan snart i stället =D När det blir lite varmare.

Utvecklingssamtal gick jätte bra =D Ser ut som om jag har VG i nästan alla ämnen så det är bra =D. Är jätte nöjd =). Efter utvecklingssamtal så körde jag hem =). Då var kl 6 så jag struntade i att rida. Jag gick ut och mockade och fixade och sen gick jag in och åt. Nu ska jag plugga inför engelska provet i morgon. Men jag vet inte riktigt vad jag ska plugga på :S. Men men. något hittar man alltid som man inte vet =)

Förresten. Jag tittade på resultaten från i går. Och förklassen, där får ju alla som går nolla en rosett men i fall det hade varit riktig tävling så hade jag kommit 3!!!!! Jag hade tredje bästa tid av 31 starter!!.  Nu kommer jag vara glad hela veckan =D =D =D =D =D =D =D. VERIS ÄGER !! =D

//Kram

Söndag

=D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D
Så glad är jag nu =)

Nu är min och Veris debut avklarad =)

Jag gick upp klockan 6 i morse =). Åt frukost och sen gjorde jag mig i ordning. Vid 7 gick jag ut i stallet och packade in alla saker.  Det är mycket saker som man ska ha med sig: sadel,träns,nosludd,hjälm,väst,vantar,spö,sporrar... massor! Men roligt =).

Vid kvart över 7 så började jag göra i ordning Veris =) Hon var ovanligt snäll och gosig =). Kl 8 körde vi i alla fall hemifrån =). Till Himledalen skulle vi i fall jag inte har sagt det =). Vi var där vid halv 9 tror jag =). Mamma anmälde mig och jag gick banan =)

Sen tog vi ut Veris. Och självklart hade jag glömt något! NUMMERLAPP!. Men det har man aldrig på clearrounder så jag tänkte inte på det! Men som tur var hade Saga 2 st =). Och pappa tog med min när han kom och kolla. Men mamma hade förklarat fel väg för honom så han kom när jag PRECIS hade hoppat ;)

Jag red fram och hoppade fram och det gick jätte bra =). Och inne på banan så gick hon också jätte bra så vi blev nolla =D <3.

Sen satte viu in henne för det var defilering i mellan förklassen och lagklassen =). Det gick bra för dom andra i laget också i förklassen. Louise och Bejjan gick nolla, Malin och Titan gick nolla och saga och Power fick 12 fel men alla var jätte nöjda =D.

Efter defileringen så tog vi ut Veris. Hon var fortfarande pigg och glad. Jag red inte fram så länge utan travade och galoppade lite och sen in på framridningen. Hon var fortfarande snäll och bjöd på bra =).

Sen inne på banan så när jag red in så travade jag längs långsidan och då travade jag i genom startlinjen också rundade jag ett hinder och sen började jag galoppa för jag tänkte ju inte på det. Så då fick jag 4 fel. Också rev vi hinder nummer 3 men jag är super nöjd med henne! Det var våran första tävlingen och hon var rikigt fin! =D =D. Så det var en perfekt start på tävlings sesongen =D.

Laget kom inte till omhoppning tyvärr. Louise och Bejjan fick 4 fel, Saga vägrade tyvärr ut sig men Malin och Titan gick nolla =). Även i fall det inte gick så bra så är jag jätte nöjd med Veris =).

//Kram Kram


Söta Veris efter förklassen =) <3


Laget under defileringen =D


Fredag+Lördag

Hej =).

Förlåt för dålig uppdatering de senaste dagarna. Men jag har jätte mycket i skolan nu så hinner inte rikigt. Men jag skriver om både fredag och i dag i detta inlägget.

Fredag:

Sista dagen inna helg så då var man självklart glad =).Körde til skolan, as alwyas. Vi hade läsning,matte,idrott,engelska,so och bild. Hyfsad skön dag =). Vi fick tillbaka matte diagnosen som vi hade i torsdags. Jag fick 15/15 rätt =). Så är jätte nöjd =D. Men jag måste ändå plugga mkt inför provet!. Usch!

Sen hade vi idrott. Vi hade redskap och vi fortsatte träna på våra "kosnter". Jag akn stå på händer! =) Är mycket stolt =). Så vi ska visa upp vad vi kan på onsdag =).

Sen hade vi engelska, men jag missade det för jag var på hälsosamtal. Det var min tredje tid så det var skönt att det blev  av. Jag är 166 cm lång =D. Och det var inga fel på mig =D.

Sen hade vi lunch. Soppa =). Sen hade vi so och vi jobbade med eget atbete. Jag skriver om Australien =). Det ä'r mycket intresant om aborginierna =). Australiens urbefolkning =). Sista lektionen var bild =). Och jag blev färdig med min fula lerfigur. Så nu har vi börjat med serie. KUL! Eller inte.. Vi får inte måla vad vi vill! =( aja...

Efter skolan så körde jag hem. Jag kollade på ett avsnitt av OC =). Det är sjukt bra =). Veris fick vila i fredags så hon blir pigg inför söndag =). Så jag cyklade en runda och tog kort =). Jag lägger ut dom korten i kväll =). Jag cyklade till Farfar och hälsade på =). Det är verklligen fint nu när aklla blommor kommer =) <3

Sen på kvällen så var vi hos Hans och Sanna =). VI åt och pratade =). Jag tittade på Talang =). Sen vid 12 så körde jag hem och mamma och pappa gick hem och när jag kom hem så hoppade jag i säng =).


Lördag:

I morse så ringde klockan 8. Jag hade mycket plannerat i dag. Rida,plugga, putsa alla saker, packa inför i morgon...
Jag började med att städa mitt rum. Oj så fint det blev =). Sen gick jag uit i stallet. Och nu har jag putsat sadeln,tränset och skydden =). Veris är riden och nu ska jag plugga inför alla kommande prov! Vilken undebar lördag! PLugg,Plugg,Plugg. Men ska nog ta med datorn och sätta mig i solan =D.

Jag och Alexandra bestämde även att vi skulle rida ut tillsammans på påsklovet någon gång =D. Det var längesen vi gjord det =D.
ALEXANDRA SKRIV DITT NUMMER ELLER SKICKA ETT SMS SÅ JAG FÅR DITT NUMMER =D

I kväll ska jag nog inte göra så mycket. Mamma och pappa är i väg och emelie ska nog ha en kompis elller något så det blir nog lugnt =) ring gärna och säg hej =D.

I morgon händer det! Min och Veris debut!. Jag är väldigt nervös men det ska bli förbannat roligt!!! =D. Det känns ås himla roligt =D. Så skicka gärna en lycka till kommentar eller lycka till sms =D

//Kram

Torsdag

Tingeling =D

Torsdag i dag =). Vilket betyder att det är helg i morgon =). Dagen har varit bra =). Jag körde lite tidigare i morse för jag skulle hinna tanka =). Jag lyckades på första försöket! =O. Duktigt va?!.

Vi hade Hemkunskap,tyska,matte,och lagtid. På hemkunskapen så kom det 2 st lärare från " Hotell och Restaurang" från gymnasieskolan =). Vi lagade jätte god mat. Vi gjorde egen pasta, tomatsås, pannacotta, bruschetta,.. massa gott =)

Sen hade vi tyska. Vi försatte att skriva på våran uppsats.. Jag måste lära mig den utantill!! Men jag har fullt upp denna helgen. På lördag så kommer antagligen jag vara i stallet och fixa inför söndag då det är min och Veris debut =D. Och det kommer antagligen ta hela dagen. Och sen på måndag har vi svenska prov, på tisdag engelska prov och onsdag tyska uppsats! Jag jag ursäktar i fall det blir dålig uppdatering.

Efter skolan körde jag hem och tittade på ett avsnitt av OC. Sen gick jag ut i stallet. Jag dressyr tränade i dag för Lotta. Veris var jätte duktig. Hon gick faktsikt på tyglen lite då och då. =D. Hon är söt hon =)

När vi kom hem så åt jag med en gång. och nu har jag skrivit färdigt min insändare och mitt SO hem prov =). Nu är alla hemprov färdiga och jag har bara eget arbete kvar =). Skönt =).

Nu ska jag gå och ge hästrna hö och sen duscha och sen väntar sängen =)

//God natt =)


Onsdag

Våren är här!. Åkrarna plöjs,jackor av, vårkläder i affärer! Allt är vår =)

Jag har totalt glömt bort att skriva ett vårat repotage har varit i tidningen =). Det var med i lördags. Jag lägger ut länken i fall HN lägger ut det på deras hemsidasida. Men jag vet inte i fall dom gör det =).

Jag var trött i skolan i dag! Ska bli rikigt skönt med påsklov nu så man kan sova längre och göra lite vad man vill =)
De gamla tråkiga lektionerna i dag var läsning,tyska,idrott,svenska och slöjd =). Slöjden var roligt =). Min kudde blir as söt =) (stolt).  Sen när den blir färdig kanske jag lägger upp en bild på den =D. I dag var jag på elevråd också. Som vanligt hände inget roligt.. bara massa ointresanta saker.

Annars tror jag inte det har hänt så mycket i skolan i dag.. Till lunch åt jag potatis och fenkolsås... jag blev inte mätt. Intresant inlägg!

Efter skolan så körde jag ner till stan för jag var tvungen att köpa en nyu gradskiva. Jag hittar inte min andra. Vi ska ha diagnos i morgon och vi har fått utt varsin i skolan men dom är av overhead plast! Det suger och den bara viker sig så köte en ny =).

Jag passade även på att kika runt i stadens affärer. Jag är smått sugen på att köpa vår skor. Jag vill ha Keds tror jag. RÖDA !! =). Sjukt snygga är dom. Men Falkenberg hade inte dom i min storlek så jag ska titta någon annan dag =).

På vägen hem så körde jag förbi Faurås blombinderi eller vad det heter. Jag köpte blommor också körde jag och satte dom hos Farfar <3 =`(. I förrgår var det 9 månader sen =/. Saknar dig <3

Sen när jag kom hem så gick jag ut i stallet. Jag red ut med Christina och Hanna. Veris var totalt störd. Hon slängde med huvudet hela tiden, små travade hela tiden, hon snurrade runt hej vilt! Sjukt pigg var hon! Det är nog inte bara Tussi som har vårkänslor =).

Nu ska jag plugga inför matte diagnosen och försöka bli färdig med SO hem provet =)

//Kram Kram


De fina orangea rosorna köpte jag =`) <3

RSS 2.0