Lördag

Hellu igen =).

Bilden är färdig och leverard hos Sofia så lämnar hon in den på tisdag. Har även hunnit rida. När jag red hemifrån så var hon sjukt trög, men när jag red hemåt så småtravade hon hela tiden! Störd häst! =D.  I morgon bär det av. 08:00 går bilen mot ------. Ska blir rikigt roligt. Hela familjen ska med, mamma,pappa,Emelie,Tette, Jag och Farmor =D. Ska bli sjukt roligt =D  Så kommer antgaligen inte blogga förräns på tisdag eftermiddag. Nu är det inte många skoldagar kvar! Sjukt gött! SOMMAR!! =D =D.

Ses på tisdag =D



Varje sekund, varje dag, alltid <3 Saknar dig. 11 månader =`/

Lördag

Hellu.

Som jag sa.. veckan har varit dåligt uppdaterad. Men så är det i bland =). veckan(helgen har varit super, än så länge i alla fall.  Jag hade SO arbete och bild, tyska och massa nadra inlämningar som skulle vara färdigt till torsdags och i fredgas så därför dålig uppdatering. I går var det studentbal på strandbaden. Alla var rikigt fina. Men innan det så åkte jag till Ringsegård där Jenny och hennes kavaljer var så fotograferade jag dem. De var rikigt fina! Och fina kort blev det också =). Sen vid halv 6 så mötte jag Sofia vid Ulles grill så parkerade vi mopparna där och så gick vi ner till strandbaden. Det var sjukt mkt folk så vi stannade en bit upp =). Det var mkt kändisar, Jenny,Jannike,Sarah, Lina =). Mycket trevligt. Och fina kort :). Sen på kvällen så var Urban och Lotta oss hos och sen vid 8 så kom Sofia till mig. Så hade vi trevligt.

I dag så gick jag upp vid halv 9 och åt frukost med Mamma och Pappa. Och sen åkte vi till Ålyckan och köpte blommor =D. Så nu har jag planterat blommor i min stora kruka, i min katt och min lilla kruka =D. Så guklligt blev det =D. Jag har även varit duktig och gjort färdigt bilden som ska vara inlämmnad på tisdag men jag är inte hemma då efetrsom vi ska åka i väg från söndag-tisdag eftersom pappa fyller år så ska köra och lämna den hos Sofia sen så lämnar hon in den :).

Efter vi hade köpt blommor så körde vi och fikade hos Mormor & Morfar, morsdags fika. Eftersom vi inte är hemma i morgon. GOTT!! =D.

Snart ska jag gå ut och rida  och i kväll så ska vi umgås med Eva och Johnny. Dom ska äta räkor och jag kassler =D.

//Kram Kram


Jenny och hennes Kavaljer, Pontus tror jag han hette =)(Älskar denna bilden)!! =D

Sen träffade jag Sofia och vi gick ner till strandbaden =)

Pappa körde lite studenter =)

Sarah och hennes pojkvän =)

Sen träffade jag Jenny igen =)

På kvällen var Lotta och Urban här =)

Visst är mina lilla Katt söt? =D

Onsdag

MÅSTE PLUGGA!! HAR FULLT UPP. SO,TYSKA,ENGELSKA OCH BILD!! MÅSTE SÄTTA I GÅNG SÅ KAN REDAN SÄGA NU ATT DET KOMMER BLI DÅLIG UPPDATERING!! ;) =(.

Tisdag

Hellu =).

Dagen har varit bra =). Vi började med läsning. Nu läser jag storlek 37 som Denise Rudberg har skrivit. Har bara läst typ 50 sidor och än så länge funkar den =). Sen var Nina snäll och gab oss oförberätt matteprov. Det var svårt! Men jag gjorde i alla fall de flesta uppgifterna. Det var 20 stycken och jag gjorde nog 19 eller något. hoppas det gick bra i ala fall =). Sen hade vi SO. Vi spelade in för TV programet. Vi spelade in det sista i dag. Min väderprognos. Det är as jobbigt! Jag får panik när jag står där!! =O. Fick i alla fall 2 st hyfsat bra tagningar, annars gör vi om dom i morgon =). Sen hade vi idrott. Vi gjorde någon lek med höjdhoppsstöden och en boll. Det slutade med att hela klassen bårkade ;). Vi hade världens dåligaste vikare!. Sen hade vi lunch. PANNKAKS buffé!! =D : As gott! =D. Sen var även Maria snäll och gav oss oförberätt engelska prov. Läsförståelse.. det var också lite krongligt men men. Hoppas på det bästa ;). Sen hade vi NO. Vi skrev våra labbrapporter. Som jag sitter och renskriver nu. Sen vid 20 över 2 slutade vi och jag körde hem. Det regnade och åskade!!! Hemskt.

I går var ingen bra dag!. Hemsk nyhet som ni nog läst i tidningen, sen när efter skolan så skulle jag följa med Sofia till anghems för hon skulle bya ett armband och innan vi kör till stan så ska jag tanka. Och den pumpen som jag brukar tanka i från var upptagen(brukar tanka från samma så jag gör rätt, vilket jag ska fortsätta att göra!!). Så jag stället mig bakom dne bilen. Stoppar in mitt kort och sätter i pumpen. Så kommer gubben fram till mig och säger att det är diesel!! Fattar ni vilken panik jag får!!!. Jag ringde mamma och frågade vad jag skulle göra. Som tur var hann jag bara få i 3,2 dl så jag kunde blanda ut dieseln med vanlig bensin. Så om ni ser någon röd moppe som det ryker i från så är det jag ;) Oj vad det luktar gott ;).


Sen efter vi hade varit på anghems så körde vi till kullens. Och där inhandlades ett par nya skor. Jag börjar tröttna på mina tygskor och dom kan jag inte gå i hela sommaren. Ett par svart ballerina blev det =). Sen när vi ska köra hem så har jag tagit ut min hjälm ut moppen coh låst upp den så stänger jag sadeln... och mina nycklar ligger i moppen!! Jag brukar lägga dom där när jag låst upp låset. Och utan att tänka mig för så stängde jag den! Som tur var så eftersom hjälmen är rätt så hög så har den töjt ut sadlen lite så den är lite lealös så sofia fick in sina fingar  under den!! För jag hade lagt dom precis vid öppningen!. Tur i oturen!! ;)-


Nu ska jag fortsätta skriva NO. Inte roligt. I går travade jag för första gången på över 1 månad. Hon var helt galen!! Hon typ småtravade hela tiden!! Oj vad roligt hon tyckte det var =)..


//Kram Kram


Min lilla älskling fyllde 19 år i lördags så hon ska få tårta med äpplen,morötter och knäckebröd =D ♥


Måndag

Hellu =).

Eftersom jag aldrig tar tag i att skriva om helgen så tänker jag berätta helgen med bilder =D Så slipper jag skriva massor =D.


I lördags vid 14 så var jag i kyrkan för Sofia & Elin konfirmerades =).


Hans & Sanna gifte sig 2 timmar efter konfirmationen =). Mycket fint =)


Så söta vi var =D

Jag och min bordskavaljer :)

Jag ÄLSKAR detta kortet =D Jag vet inte varför ♥

Visst är vi lika?! =) Snygga är vi i alla fall =D ;)



I går var jag på stum hela dagen för det var fälttävlan där :) Hjälpte till, var fotograf och satt hindervakt sista klassen :)


Ett av fina favorit kort under helgen =). Elin och Wicky i vattnet :)


Ponnyn som jag provred förra veckan =). Han vann sin klass =D ♥

Nu ska jag dyka ner i sängen! Trött som en gnu! =).

God natt =)

Söndag

Hellu. Jag vet att jag inte har bloggat sen i torsdags, men jag har kinte hunnit! Hela helgen har varit fullspekad!. I går var det bröllop,konfirmation och Veris födelsedag och i dag har det varit fälttävlan på stum hela dagen! Och nu måste jag gå ut och ta in hästarna och sen duscha. Men jag skriver ett låååång inlägg i morgon =).

Kram

Torsdag

Asså jag älskar att vara ledig! =D. Man kan sova lite längre, göra vad man vill =D. Dagen har spenderats på stum. Vi har fixat inför helgens tävling =). Vi har målat hinder, fixat programblad, städat hopptornet och massa sånt =). Mkt roligt =). Åkte ditt vid 11 och kom hem vid 5 så det har varit en hel dag där =). Sen när jag kom hem har jag inte gjort så mkt. Var ute och fixade hos Veris och nu har jag,Emelie och Elin ätit kvällsmat och nu färgar dom Emelie hår. Amanda ä även här =). Vi tittade även på "She´s the man" Älskar den =D.

I morgon så ska jag fä trava för första gången på över 1 mådad =D. Ska bli sjukt roligt. Visst, jag ska ta dety försikigt men bara att få trava =D. Ska bli as kul =D.

Nu ska jag titta färdig på Bonde söker fru och sen ska jag ta in hästran =).

//Kram

Onsdag

HELG!!!!!! =D =D.

Jag älskjar korta skoldagar!. Vi började 10 i dag så gick upp vid 20 över 7. Åt frukost och fixade mig. Sen vid 9 så körde jag och mötte sofia vid guppet. Och sen moppade vi ut till Grimsholmen tror jag det hette. Vi orienterade!. Asså rent ut sagt! Fy fan vad vi va grymma!! =D=D. Starten gick sådär eftersom vi var trötta efter typ halv första backen men sen så gick det som på räls! 3:an var också svår men annars gick det galant!. Och vi kom först in i mål av hela klassen!! =D. Eller KB höll oss också sällskap men fy fan vad grymma vi var!!. Visst vi sprang den kosta rundan(3,5km) men ändå. vi hade som mål att göra det på mindre än 1 timme och vi klarade det!! =D.Sjukt roligt.

Sen när vi körde hem så märkte jag att Sofia körde fruktansvärt sakta! Och sen efter en stund vi trafikljusen så var det rött så vände jag mig om och pratade med henne men jag hörde inte vad hon sa, och jag var tvungen att köra för det blev grönt. Så stannade jag vid en busshålssplats och då hade hon ingen bensin kvar och hon har aldrig tankat och inga pengar ahde vi inte heller. Men jag hade enm 50 lapp som jag hader slängt ner "i fall, ifall" och det vra tur!! =D. Men roligt hade vi =).

Sen körde jag hem och åt middag med mamma och pappa. Sen gick jag ut och red Veris en runda =D. När jag kom tillbaka och hade släppt ut Veris i hagen och skulle gå in, så kom Hanna och Maria för Hanna lånade mina cow boys stövlar och jag fick en present som tack för att jag var och fotade henne och Danio. Och vet ni vad jag fick??? ETT TOMAS SABO ARMBAND!! =D =D =D. Fattar ni hur glad jag blev?? TACK SÅ SJUKLIGT MKT!! ♥

Nu har vi gäster. Mamma,pappa.Millis och Magnus lottar till cykelfesten =).Ska ta in hästarna om en stund och sen vet jag inte vad jag ska göra =).

//Kram Kram


Jag och Sofia när vi orienterade i 6:an =D♥

Tisdag

Då var sista riktiga skoldagen för denna veckan avklarad :) vi har orientering i morgon så går från 10-halv 12 =D

Sorry, för min dåliga uppdatering, men jag har inte velat,orkat skriva så varför dås skriva om massa skit?! =). Men nu är jag tillbaka =).

Dagarna har varit bra. Inga läxor nästan så det känns som om man har glömt massa böcker i skolan men det är ett bra teckan på att sommarlovet närmar sig =D

Skola i dag.. vi gjorde nog inget speciellt =). Inte vad jag kommer i håg i alla fall =). Eller vi gjorde frisbeegolf på gympan. Sjukt svårt! Och för att göra saken bättre så börjae det att regna också =D. Men jag vann så då blir man ju alltid glad =D. På SO så kom tångas väg-och yrkesledare och pratade med oss inför gymnasiet. Hon visade en film om olika linjer. Jag vet faktiskt inte vad jag vill gå. samhäll? media? naturbruk? =O. Ingen aning! =O :S.

När jag kom hem så gick jag ut och rd min lilla sötnos =). Vi red runt bygdegården. På fredag får jag trava!! =D=D första gången på över 1 månad =O ♥

Nu ska jag ta in hästarna och sen städa mitt rum =). Något får man ju fördriva tiden med. I

//Kram Kram


Asså jag har fått hennes låt på huvudet! Tur den är bra =D

Lördag

Hellu =).

I går på kvällen så var jag hos Sofia. Åt va ute och gick med skrållan och tittade på tv.
  Mycket trevligt.

Kl 8 vaknade jag i morse. Åt frukost med mamma och pappa sen låg jag i sänge  och läste till 11. Sen gick jag ut och red lilla Veris. Vi red skolan. Det tog nästan 45 minuter vilket är bra =). Sen åt jag "middag", vilket betod av müsli och vanlijfil. Vi ska till "Lille-Hans" i kväll för han fyller år så åt bara något snabbt och jag hade bråttom för jag och Sofia var i kyrkan. Hon konfirmerar sig nästa helg och vi skulle dit och titta hur det gick till.

Nu har jag kommit hem och gör inte så mkt. Ska nog försöka göra lite SO så jag blir därig med skiten!! =O.

Hörs i morgon =)

Fredag

Hej.
 
Hinner inte blogga i dag. Ska äta strax och sen ska jag till Sofia =D.

Bloggar i morgon =)

//Kram

Torsdag

Hellu =).

Dagen började med sovmorgon vilket alltid är uppskattat =). Men halv nio så plingade min mobil till så påminner mobilen om att det är kör om 10 minuter! Och i och med att jag är med i stämman så i fall man missar en gång så missar man mkt! Kören började 08:40, 08:46 kommer jag anfådd och röd i hela ansiktet in i musiksalen! =O. Oh yes lite pinsamt =).

Sen hade vi tyska. Vi fortsatte med våran dialog. Sen hade vi matte. Vi hade Maria för Nina var inte där. Sen hade vi lunch och efter det så bytade vi om till gympakläder också körde vi ner till Vallarna för vi orienterade. Jag och Sofia var tillsammans. Vi var grymma! =D. Efter 1 timme och 10 kontroller så var vi färdiga =D. Det var faktiskt rikgit roligt =D. Sen så körde jag hem. Också kom jag på att jag hade inte lämmnat tillbaka filmen till videomix sen valborg =O. En vecka sent men det blev faktiskt bara 15 kr böter =) Sen på vägen hem så körde jag förbi Farfar =). Så mkt fina blommor! =O =). På sommarlovet ska jag åka dit ofta och köpa och sätta blommor =D ♥. Sen körde jag hem och gick ut och red. =). Det är as roligt även i fall jag bara får skritta =).

Nu ska jag strax duscha och sen ska jag väl inte göra så mkt =) I dag är det 29 dagar kvar, och 17 skoldagar kvar!! =D. Sen är det SOMMARLOV!! =D =D.

Hästarpollarna väntar på att få komma in =).

Kram Kram♥


Saknar dig =`( ♥

Onsdag

God Kväll gott folk =D.

Jag är väldigt glad i dag! Jag vet inte varför men jag är på bushumör =D. Dagen har varit bra =). Vi började med läsning,tyska,elevråd,svenska och syslöjd. På tyskan så gjorde vi typ dialoger. Det sista vi gör, det är  typ,betygsgrundande, sen hade det andra idrott men jag var på elevråd. Asså typ kören och elevrådet ligger alltid på en idrottslektion känns det som =O. Lite synd.

Sen hade vi svenska. Vi fortsatte med vårat TV- program =). Det är mkt roligt =). Förresten, jag ska prata ryska =O. Hur det kommer gå ska bli spännande =). Sen hade vi lunch. Och sen var det syslöjdsprov! =O. Jag trodde det typ skulle vara ett skriftligt prov men det var det inte. Vi skulle göra ett mobilfack, på 2 timmar!. Det var precis att man blev färdig, och snyggt blev det inte ;). men hon sa i fall man bara hann färdigt så fick man G så jag är redan nöjd! =). Så som jag sydde så blir det nog inte högre =). Men jag har ite plannerat att bli sömmerska ;).

Efter skolan körde jga hem och red =). Jag och Veris red runt skolan. Har hökat tiden nu så jag ridert i 40 minuter ungefär =) Tänk första hopplektionen vad glad hon kommer att vara =D.

Nu ska jag titta på ett avsnitt av OC. Det är sjukt spännande =D.

Kram ♥

Måndag

Den värsta skoldagen är över =D ! !. Asså i morgon är det 1 måndag tills sommarlov!!! =O. Känns helt sjukt ovärkligt! =O. Sen börjar jag 9:an, nationella prov och sån skit. Men sen börjar ju jag gymnasiet och då får jag välja vilken linje jag vill gå! =). EGET val! =D Ska bli sjukt roligt. Lite tråkigt att splittra klassen men man får ju massa nya kompisar =).

Dagen har varit good. Vi började 9 vilket är as gött att göra varje måndag =D. Vi hade klasstid,läsning,NO,engelska,svenska och tyska. Vi gjorde faktiskt inget "jätte" roligt. På tyskan så fick vi tillbaka våra tyska uppsatser, där vi argumenterade om i fall vi vill bo på landet eller i staden. Jag fick VG+ så är jätte nöjd =). Det är svårt att bara skriva sådär rätt upp och ner så jag är nöjd =).

Jag slutade skolan kvart över 3 och då körde jag hem och red ut med Elin. Veris är helt undebar. Hon gosar med mig och är jätte glad. Tänk vad pigg hon kommer bli första hoppträningen! =O. KUUL!! =D.

Nu ska jag nog skriva lite SO. Eller plugga till syslöjdsprovet som vi har på onsdag. Sen ska jag se på spårlöst och sen nana =).

//Kram Kram



Jag kom på att jag har inte lagt ut min musikvideo från Australien =D

http://www.youtube.com/watch?v=gqfvxH5pBns

Söndag

Hellu.

Gott folk jag tycker ni är väldigt dåliga på att kommentera!! =O. Så släng till med en kommentar =).
Dagen har varit bra. i eftermiddag har jag pluggat SO. Har faktiskt fott gjort hyfsat mkt. Men är inte färdig. Vid 3 så gick jag ut  och red Veris =). Vi red ut med Elin & Lazda =). Vi red bara runt hambologen eftersom jag bara få¨r skritta i 30 minuter =).

Skola i morgon. Inget man längtar till dirket. Ska fixa lite saker också ska jag ta in hästarna och sen duscha och sen nana =). Är faktiskt trött =O.

//Kram Kram


Min katt är dum =)

Söndag

God Dag =)

Klockan ringde kl 6 så det var bara att masa sig upp och släppa ut hästarna =). Sen gick jag in och sov en timme till. Sen åt jag frukost med pappa och sen körde jag till kyrkan. Hann även titta på OC =D. Kyrkan var tråkig. Det var högmässa så det höll på länge! Kantorn nöss mitt i en pslam!! =D. Det var sjukt roligt =D.
Nu har jag ätit middag med pappsis och ska gå ut och rida strax =). På förmiddagen har jag hunit skriva lite SO. Ska försöka göra lite emr efter jag har ridit =).

//Kram

Lördag

Hellu =).

Glömde skriva innan att jag var i stan på förmiddagen =). Jag hittade lite roliga saker =)


En söt liten väska till bröllopet =)


Ett par as sköna jeans shorts från vero moda =D

2 hårspännen =). Ska ha det blommiga på bröllopet tror jag =)

Lördag

Hej =).

Blev inget blogginlägg i går. Jag kom hem från skolan vid kvart över 2 och sen vid halv 3 så körde vi till djursjukhuset med Veris. Hon är frisk!!!! =D =D =D =D. Så ska ut och rida för första gången nu på 1 månad =D Visst får bara skritta med skit i det =) Huvudsaken är att hon är frisk :).

Sen när vi kom hem från djursjukhuset, vid 4, så skyndade vi oss och gjorde oss i ordning(mamma,pappa,emelie och jag). Vi åkte till Halmstad och åt på resturang och tittade på Per Gessle. Så sjukt bra! =). "It must have been love" är ju fruktansvärt bra!! =D



Gjorde en liten film om det jag filmade i går =).

Skolan i går var bra. Sista dagen är alltid bäst =). Vi hade läsning,matte,idrott,so,bild och engelska. Jag tror inte det hände något speciellt roligt.. Eller på SO så gör ju vi TV program. Vårat program eheter TV. Och vi har typ tema rosa(vi kör lite Rut-Hildurs,dansbandet som vi var). Och vi ska ha kavajer och ingen av oss hade en rosa kavaj så vi gick till Kupan och shoppa loss =D. Det fanns bara 3 rosa kavajer och dom köpte vi =D Fruktansvärt roligt var det =D.

I kväll ska jag inte göra så mkt. Mamma och pappa är inte hemma och Emelie ska till en kompis så jag är ensam. Ringde Sofia och kollade i fall hon kunde komma men hon skulle i väg. Men ska kolla på Robinson och ta det lugnt =).

Nu ska jag ut och rida lilla Veris =D

//Kram Kram


Mamma,Pappa och Emelie på restaurangen =)

Mamma och Jag =)

Emelie & Pappa =D

Förband =)

Mamma va busig =D

As bra =D

Djursjukhuset:


Vi passade på att äta lite maskroser medans vi väntade på mamma =D


Mamma longerade henne =)


Vi shoppade loss på Kupan =D

Torsdag

Hellu =)

Dagen började som sagt med sovmorgon. Det skadar aldrig. Vi hade tyska,matte,och lagtid =). Inte många lektioner men på förmiddagen har vi hemkunskap,tyska och matte men jag hade ju inte hkk så jag hade bara 2 lektioner på förmiddagen =).

Vi hade bara 1 timme lagtid för det var en gubbe som kom från banverket och pratade om hur farligt järnvägar är och hur mkt volt det är i dom. Också var det en kille i 20 års åldern som blev påkörd av ett tåg och miste sina en ben och en arm. Men det är fantastiskt att han lever efter att ha blivit överkörd av ett tåg! Han var med i paralympus i år. Han kom 4:a =). Så sjukt stark! Det var mkt intressant.

Efter skolan så körde jag till Herting cykel så köpte jag och mamma en ny moppehjälm som får plats i moppen så jag slipper ha den i skåpet. Den är röd,silver och vit. Mycket snugg =).

När jag kom hem så vid 5 så gick jag ut i stallet så gick jag och Elin en runda med pollarna =). I morogn ska jag och mamma med Veris på återbesök till slöinge. Hoppas hon är frisk!! Har typ inte ridit på 1 måndad! =(.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla på ett avsnitt av OC?!! =D

//Kram

Torsdag

Hellu =).

Har sovmorgon i dag för dom andra på Hemkunskapen ska laga fisk så då får jag inte vara med =). Men det gö absolut ingenting.

Ska köra till skolan strax så ska göra mig i ordning =). Bloggar i eftermiddag =)

Kram Kram

Onsdag

Storm!!! Det blåser fruktansvärt mkt! Det är hemskt att köra moppe!

Hellu =).

I dag har vi operation dagsverke så då är vi "lediga" så ska vi samla in pengar till fattiga barn och skolor i Afghanistan. De 2 andra åren så har jag och Karro bakat kakor och sålt men inte i år. Jag åkte till Farmor så bakade jag "Hälsobröd" och "Makalösa" =D. Det var roligt =). Jag gick upp vid halv 8 så åt jag frukost och kollae på världens bästa OC!! Älskar det!!. Sen vid halv 10 så körde jag och handlade lite saker och sen körde jag till Farmor och så bakade jag =). Det var riktigt roligt :). Det är lite roligare att baka än att typ städa och sånt =). Sen vid 12 så kom mamma med sallad så åt vi det tillsammans och sen vid 13 så åkte jag och mamma och hämtade pappa på tågstationen för han kom hem fårn USA =D=D=D <3 Har saknat honom =). Så åkte vi tillbaka till farmor så sa vi hejdå och körde hem.

Nu i eftermiddag så har jag inte gjort så mkt. Ska gå ut i stallet strax och fixa till Veris och sen ska jag göra Hemkunskapsläxa. Men får inte vara med på den lektionen i morgon för dom ska laga fisk så jag får "tyvärr"sovmorgon. Och eftersom vi har sovmorgon varannan vedcka så får jag sovmorgon 3 veckor i rad!! =D =D.

Nu ska jag gå ut till Veris. Jag och Jeanette ska även släppa i hop lille Veris och Cd i samma hage =). Det ska bli spännande =D.

//Kram Kram

Tisdag

Hellu =).

Skolan var okej. Vi hade NO prov vilket inte är jätte roligt men det gick nog bra =). Vi hade även gympa vilket känns som om vi inte har haft på åratal?!. Men det var roligt =). Jag sara,elin,sofia,alice och kajsa spelade pingis medans dom andra gjorde quatro boll. Vilket suger så vi spelade pingis. Sen hade vi även matte. 9:orna hade nationella prov så vi hade matte med både röd och grön grupp så vi var typ 40 personer i ett klassrum men sen så kom vikaren så dom gick ;)

Efter skolan så pkte jag och Mamma till mormor och Morfar och fikade =). Dom fick ett föl i natt och det var så fruktansvärt gulligt! =D. Men blir kär i sånna små =).. Vill ha en hel odling av bara föl =)

När vi hade fikat och tittat på fölet så åkte vi och handlade. Nu har jag ätit och varit ute och gått med Veris =D. Vi ska  på återbesök till slöinge på fredag så det ska bli roligt och se hur det går =).

//Kram


Så söt!! =D Det är ett litet sto =). Dom är lite lika åsnor?!


Så söta!!! =D

Måndag =)

Hellu =).

Hinner tyvärr inte blogga i dag. Har NO-prov i morgon så måste börja plugga på det =). Ska även få gjort lite annan skit med =)

//Kram

Söndag

Hellu =).

Har märkt att jag har blivit lite slapp med att blogga ;). Men men. Jag hinner inte alltid. I går så var vi hos Maritina på kvällen. Hon har fylt 20 så vi firade henne. Det var mkt trevligt. Vi åt och sen tittade jag på Robinson och sen så körde Martina,jag och emelie, tette till en fest som Tette skulle på i skogstorp. Och när vi hade lämnat henne så för att skämma ut henne lite så körde vi tillbaka och vevade ner rutorna och satte på "Thorleifs" as högt också tutade vi när vi körde förbi. Men hon märkte inte det..
=(.

I dag har jag inte gjort så mkt. Jag gick upp vid 9 och på förmiddagen så fixade jag i stallet. Städade lite i mitt skåp och sen gick jag ut och gick en runda med Veris. Nu i eftermiddag så bjöd Helene,Madelen och Elin oss på fika(dom nya som flyttade in i stallet). Elins farmor och farfar var här och hälsade på så fikade vi =). Är propp mätt nu =D.

Nu har jag precis duschat och jag och mamma ska gå över till nästa 20-åring nu. Hanna har också fyllt 20 så vi ska gå över om en stund =).

//Kram Kram

Fredag

Hellu =).

Det blev inget seeent inlägg i förr går för vi kom hem halv 12 och vem orkar starta datorn då och blogga?. I alla fall vi var och kollade på en ponny som hette Felarco. Han var i Uddevalla så det var en bit dit. Men jag slutade 20 över 2 och då körde jag hem och bytade om så körde jag och mamma och hämtade Elin och Maria som höll oss sällskap. Provridningen gick bra. Det är alltid svårt att bara hoppa upp på en ponny och sen så är allting perfekt men jag är nöjd. Han var fin. Men han var vsår att få på tygeln vilket inte är så bra eftersom jag behöver en ponny som kan det så jag lär mig.

I går så hade jag fullt upp så jag hann inte blogga. Sista dagen så det var skönt. Skola till 14 så körde jag hem och började fixa inför kvällen för Sofia och Elin  var här =). Det var 3 rätters middag och film =D. Till förrätt var det avocado med skinka och purjolök som var mixat, till varmrätt var det kasslergrattäng, och efterrätt chokladpannacotta =). Det var mycket gott =). Vi hade trevligt. Synd att det inte blev någon brasa i alla fall. =/. Men men. Vi såg på film och hade mysigt. I går kväll så flytae även den nya hästen in =D. Elin och Lazda kom =). Dom kom vid halv 8 så då sprang jag ut och hjälpte dom och sen gick jag in igen för vi fixade i ordning allting i dag =).

I dag har jag tillbringat den mesta tiden i stallet och hjälpt Elin att flytta in =). Sen gick jag och hon red en runda =). Är roligt att det har flyttat in en i min ålder =).

I kväll så ska vi äta med hela strandquist famlijen. Eller det är jag,mamma,eva,johnny,emma,adam,fredrik,hanna,jespert och Beckis. Så det är mkt folk =).

Nu ska jag hoppa in i duschen =).

Kram


Ponnyn vi var och provred =)

Elin och Lazda har flyttat in =D

RSS 2.0