<3

Saknar dig =`( ♥♥♥♥♥♥

Måndag

God Morgon =).

Hoppas ní har haft en bra helg? Det har jag haft därför jag inte hunnit blogga. Vi hade massa läxor tills i dag så hade fullt upp i går. Gick upp vid 8 i går och började plugga. eller skrev svenskan. Åt frukost med familjen och skrev mer svenskan. När jag var färdig med svenskan så gick jag ut och red. Jag satte upp 2 hinder i paddocken och några travbommar. Det gick jätte bra!! =D. Hon vägra eller rev inte någon gång =D. Var jätte glad så nu är vi redo för att träna hoppning också =D.Eller snart i alla fall.

När jag hade ridit klart så gick jag in och slängde i mig en tallrik fil och musli. Sen körde jag till Slättberg så red jag ut med Lotta och Lena. Det var jätte roligt =D. Bella var pigg och bocka lite smått =).

Sen var det hem igen och sen var det bara att börja göra läxor. matte,svenska och syslöjd. Och allt blev färdigt!=). Mycket skönt =)

I dag är det skolan först. Sen hem och rida och sen blir det väl att plugga. Har friluftsdag i morgon så det blir ingen skola då! =D.

Ha det så bra =)

Söndag

God Morgon =)

Hoppas ni har haft en bra helg, det har jag i alla fall(än så länge). I går så gick jag upp vid 8 för att plugga men jag fick inte så mkt gjort. vid halv 10 så åkte jag och mamma till Hans Och Jenny. Hemmets journal var där och gjorde ett repotage om Mormor Och Morfar. De har ju samlat in ca 400 000 kr till canderfonden så dom gjorde ett repotage om dem så skulle typ barn och barnbarn vara med så jag stod där och smilade ;). Kolla in Hemmets journal i november-december så ska vi va med där =D.

Efter det så åkte jag,mamma,hans och Jenny till Munkagård för de hade öppethus. Vi gick runt och kollade lite och träffade lilla Elin =). Vi var inte där så länge för vi hade lite bråttom. Vi åkte till Ica och handlade lite för i går kväll så var Elin,Sofia och Sara här =). Dom åt här och så tittade vi på film. Vi åt brucetta till förrätt, Filipinsk Pippi till varmrätt och chokladmousse med hallonsås till efterrätt. Vi kollade på film också. Jag hade hyrt Juno och Inne till varje pris =). Dom var bra båda 2 =).

I dag gick jag upp vid 8 så nu har jag ätit frukost med mamma och pappa och nu skriver jag svenska för den ska in på måndag =). Sen har jag so och några andra till att göra =). Fullt upp =). Fast nu på förmiddagen ska jag ut och rida Veris =).Ska  nog hoppa lite i paddocken =). Sen vid 14 så ska jag köra till Slätteberg och rida ut med Lotta =). KUL! =D.

Nu ska jag skriva svenska =).

Ha det så bra =)

Fredag

HEEEEEELG =D =D (snart)

Först skolan =D

Hörs i eftermiddag =D

Torsdag

Hej igen =)

Det är en trött Frida som skriver. Skolan var helt okej. Vi hade läsning,svenska,idrott,engelska,NO och musik =). Faktiskt riktigt roligt :). På svenskan så fortsatte vi skriva på våran nationella uppsats. Den ska lämna i på måndag morgon så får skriva i helgen ... På idrotten hade vi tresteg och längd. Jag gjorde rekord i dag igen =D. Hoppade 3,85 i längdhopp och 7:30 i tresteg =D. Är riktigt glad :D

Efter skolan så körde jag och Sofia(och Elin cyklade) till stan =). Vero moda fyller 20 år så det var typ rea tror jag ;). Jag hittade ännu en klänning =D =D. 29 st nu =D Och jag älskar den!! =D Den är helt underbar =D.

Sen vid 4 så körde jag hem FORT =). Jag sprang ut i stallet och började göra i ordning Veris. Kvart i 5 så åkte vi till Stum så red jag lektion för Lotta. Det gick as bra =D. Jag är jätte nöjd med henne för att vara första lektionen på hela sommarn =D. Hoppas det forsätter så här bra =)

sen när vi kom hem så hade pappa och Emelie lagat kvällsmat =). Det blev pasta Carbonnara =D As gott =D Nu har vi sett på Idol och nu ska jag snart sova för är trött och i morgon är det helg =D

Kram

Torsdag

God Morgon =)

Jag har börjat blogga för det mesta på morgonen har jag märkt :). Men det är jättesmidigt. För jag gör det samtidigt som jag äter frukost =D. I dag ska jag till skolan. VI har läsning,svenska(nationellt prov=uppsats),idrott,engelska och säkert någon mer rolig lektion ;).

Skolan i går var bra =). På idrotten så hade vi längd och tresteg. I längd hoppade jag bara 3:60 men i tresteg hoppade jag 7 m  är nöjd =).  Har inte kunnat hoppa något av dom på ett tag för när man har börjat hoppa tresteg så kommer man inte ihåg hur man hoppar längd....Hoppas det går bra på friluftsdagen nästa vecka eller när det är =)

Efter skolan så ska jag hem och ut i stallet =D. Jag ska träna för första gången på hela sommaren =D =D. Dressyr får det bli.. Jag börjat lite lugnt =). NICE =D. Kommer bli mycket roligt =).

Men vi hörs i skolan eller i eftermiddag =).

Kram

83 dagar kvar =D♥

Onsdag

God Morgon =D.

Sorry för dålig uppdatering men jag hinner inte blogga varje dag för det är mkt i skolan och så tränar jag veris varje dag nu så det kanske inte blir ett blogginlägg varje dag men försöker så ofta jag kan =)

I dag är det skola som gäller =). 3 dagar till helg =D =D Kommer inte ihåg vilka lektioner vi har men idrott,läsning,tyska,engelska och ngt mer kanske ;). Efter skolan  ska jag hem och rida och sen göra engelska läxa :(. Inte roligt men men...

Hörs i skolan kanske?;)





Lördag

God Morgon Gott folk =)

Hoppas ni har haft en bra helg än så länge?! Det har jga =). Har inte hunnit blogga seriöst på ett tag för det är fullt upp just nu! =). Om 15 minuter så ska jag träffa Sofia vi vinbergs skolan så ska vi körs till Mormor & Morfar och hjälpa till på familjedagen där. Vi ska sälja lotter och hjälpa till med lite olika saker =D.

Det börjar halv 11 till halv 5 men vi ska ha kräftskiva i kväll och den börjar 6 så vi kör hem lite tidigare =).

Men nu måste jag köra strax =D.

Ha det bra =)

Fredag

Hellu =). Veckans mest efterlängtade dag är här =D

NICCCE =D. Har precis ätit frukost och spelat lite Farmville =D: LOVE IT =D. Nu ska jag borta tänderna och göra mig i ordning. I dag ar vi läsning,hemkunskap,tyska,idrott,säkert någon matte eller nåt sånt och SO tror jag :). I dag slutar jag 20 över 2! =D

Efter skolan ska jag hem och hjälpa till här hemma inför den STORA kräftskivan som vi ska ha i morgon =). Det kommer nog runt 75 personer så det är mkt :) Kanske följer med pappa till Butrix och köper sånna där kräftsaker man hänger i tacket =). Och så ska jag rida =).

Ha en bra dag =D

//Kram


I dag blev det en bild på mig och Elin =). Det är den dagen som vi fick datorerna =)

Onsdag del 2

Hellu =).

Nu sitter jag i skolan och har bild =). Vi har vikarie som sitter i ett hörn och typ surar ;) Så vi spelar farmville i stället =D. I dag har vi haft läsning,tyska,idrott,engelska och nu har vi bild och SO kvar =D. På idrotten så hade vi kula,länghopp och tresteg! =). kommer inte i håg hur långt jag stötte men hoppade 3,50 i längdhopp och 6,80 i tresteg =).

Efter skolan ska jag hem och rida och sen till Farmor =D

Hejdå =D

Onsdag

Hellu =).

FÖRST VILL JAG SÄGA GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA FARMOR PÅ FÖDESLEDAGEN!!! =D =D. Hoppas du får en rikigt bra dag ♥

Hoppas allt är bra med er. Det är en trött Frida som skriver. Sitter och äter frukost och spelar Farmville :D. Älskar det spelet =D <3. I dag står det skolan till 20 över 2 på schemat =). Vi har läsning,idrott.. sen vet jag inte mer, typ SO och tyska kanske :S.
Vi har ju fått våra datorrer i skolan nu. Så det är fullt upp att lära såíg dom och hitta nya finneser hela tiden =). Det kanske till och med slinker in ett blogginlägg under skoldagen?. Det var ett tag sen jag la in bilder men ar inga bilder på denna datorn, men ska lägga över det snart. Jag har en bild på oss fyra jag kan lägga ut ;)
Efter skolan så ska jag hem och sen göra lite läxor. Typ engelska och tyska. Sen ska vi fira Farmor =D.
Hörs senare =)
Denna bilden tog vi på syslöjden och jag har den som bakgrund :D

Söndag del 2

Hellu =)

Än så länge har jag nog inte fått ngt vettigt gjort ;). Eller har pluggat på tyska glosorna så dom kan jag, har även fixat lite med mig nya dator ;).

Nu ska jag ut och rida min lilla Vild häst =D.

Puss & Kram =)

Söndag

God Morgon gott folk =)

Eller inte "Morgon" direkt =). Har varit uppe sen 8 =). Aa vaknade som sagt vid 8 så lade jag mig framför tv och tittade på "Bridget Jones dagbok" =). Mycket söt och bra =).

I dag ska jag nog inte göra så mkt. Ska plugga tyska glosor tills i morgon, rida,göra färdigt en poängpromenad och lite annat =). Vad ska ni göra i dag ?

Jag har faktiskt X antal läsare och det skulle vara roligt att se vilka som läste min blogg så ni som läser, skriv gärna en kommentar och berätta vem ni är=). Skulle vara väldigt roligt =).

Nu ska jag borsta tänderna och göra mig i ordning =).

 

Kram =)


Lördag

God morgon =D.

Som ni säkert har märkt så har jag inte bloggat på X antal dagar... Har inte velat och orkat ;) Men nu sitter jag och skriver på min NYA dator =D. Det går lite hackit men det ska nog gå bra. Det är en mac book och jag har aldrog använt en mac jätte mycket så den är lite svår att fatta. Men syster kom hem någon gång i veckan så hon får lära mig hur den funkar =).

Allt har flyttit på bra i skolan. Hade en hel del läxor så därför jag inte bloggade. I går så började vi kvart i 9 och slutade vid 13 så det var ingen lång dag men det var bara för att vi fick våra datorer. Jag red även mitt lilla vilddjur i går.... Jag hade tänkt rida dressyr men det gick som det gick... Hon var PIGG och knappt kontroll bar ;) Söt häst =).

I dag ska jag kl halv 11 köra lite Lotta så ska jag rida ut med henne på Bella tror jag =D. Ska faktiskt bli mkt roligt... =D.

I kväll ka jag till Sofia för mamma och pappa ska bort och inte roligt att vara ensam hemma en lördag kväll så Sofia bjöd hem mig =D. Så det ska bli mkt trevlig =).

Nu ska hag äta frukost och sen i väg och rida =D

// Hejdå =)

Fredag

Helt underbart!! =D =D

Torsdag


Jag saknar dig =/ ♥♥♥♥♥♥

Onsdag

Hellu =)

Onsdag snart och det betyder 2 dagar till HELG!!!: Veckans mest efterlängtade dag =). Skolan i dag var halv trög.... Vad hade vi.. Kommer knappt i håg :O. VI hade läsning,tyska,idrott,bild,engelska och so tror jag =). Halv tröga ämnen =). Men blev färdig med bilden(serie)! =D. Vi kollae på komissare Rex på tyskan. Helt underbar hund det där!!! =D. Blir överlyclig så fort man hör hans namn =O. Vet töntigt men han är helt underbar!! =D. På idrotten hade vi intervalträning. Vi sprang upp och ner för en kulle(helt onödigt, men jobbigt). Sen sprang vi och sen sprang vi lite till ;). TRÖTT!!.

Efter skolan så körde jag till Farmor och fikade =D. Alltid lika gott och roligt att hälsa på =D. Sen körde jag hem och har typ suttit emd svenskan hela eftermiddagen.. Inte roligt. Vet inte rikgit vad det heter det vi håller på med. Typ Prefix och sugix och sånt onödigt ;).

Blev ingen ridning i dag för har ridit 3 dagar rätt hårt.kände det på henne i går för hon var lite trög i går =).

Nu ska jag gå i genom svenskan en gång till sen blir det Idol och sova...... TRÖTT =O.

//Hörs i morgon =)

Måndag del 2

Hej igen =).

Nu har jag kommit hem från skolan,hunnit sticka lite,ridit och ätit kvällsmat =).

Skolan var okej.. Vi hade slöjd,matte,svenska,tyska,klasstid och ngt mer kanske :). Nice =). VI slutade vid kvart lver 3 och sen körde jag hem och stickader lite på min halsduk som vi gör i syslöjden =) Och tittade på Top Model 4 samtidigt =). Sen gick jag ut och stallet och red runt vinbergsamhälle med mamma och pappa =). Galloppa i dag också =). Hon är söt min pålle =). Kör ner huvudet och springer FORT=D. Busig!!. Nu ska jag nog sticka lite mer och sen hoppa in i duschen =).

Hörs i morgon =)

Måndag

God Morgon =)

I dag blir det ett tidigt blogginlägg =). Det kommer nog ett i eftermiddag också kanske?. Vi får se =). I dag är det skola som gäller till kvart över 3. Sen hem och rida =D. Är rikigt sugen på det efter  våran lilla galopp stund i går =D. Galet roligt! =D. Ramla av höll jag också på att göra =)..

I skolan i dag så har vi läsning,slöjd,.... sen kommer jag inte i håg fler =D. Men slöjd är mitt favorit ämne just nu så det kommer jag i håg =D. Men nu ska jag göra mig i ordning och sen möta Sofia vidd guppet om lite mindre 1 timme =D. Hörs sen =)

//Kram

Söndag


(Bild från i dag) I dag har jag galloperat för första gången på hela sommarn =D

Lördag del 2


Här kommer lite mer bilder från Stockholm =)



På spårvagnen påväg till Gröna Lund =D

Vi åkte Blåtåget =)

Vi åkte Kärlekstunneln =)

Vilda Musen =)

Vi åkte Jetline =)

Sommarkrysset =)

Innan vi skulle åka hem så köpte vi sockervadd =) Åt 2 tugger....

Sista frukosten =(

Jag,Linnea och Olivia i bilen =)

Innan vi åkte hem så åt vi lunch allihopa =)

Och vi gick runt och kollade lite. Så hittade vi de här FULA badmössorna =D haha

Haha =)

Fina! =D haha.

Så det var de flesta bilderna =D. Tack för en underbar helg, Olivia =´) <3



Lördag

Hellu =).

Förlåt för dålig uppdatering. Men denna veckan har det, tror det eller ej, varit mkt i skolan. VI hade tyskaläxa,svenska arbete och engelska läxor. Men men. Vi tog klassskort i torsdags!. Det kommer bli bra!!. Haha =D. Vissa var fjortisar, vissa var nördar och vissa var normala. Jag såg hysat normal ut förutom att jag hade två höga toffsar som stod rätt ut =D. Haha =D. Men sen på enkortet så tog jag ner dom ;).

Asså var håller Sverige på att ta vägen?? Det håller på att regna bort! Det har regnat konstant i 2 dagar nu?? Inte okej!!

I dag ska jag nog inte göra så mkt =). Vi ska ha gäster i ´kväll så ska nog hjälpa mamma lite =). Får se om jag komemr ut och försöker rida mellan regnet ;).

Här kommer bilder från Stockholm =D ♥





Jag och Mamma åt lunch innan jag träffade Olivia =)

Y

Y







Onsdag

Hellu =).

Jag hinner inte blogga i dag för vi har ett svenska arbete som ska vara inne i morgon så hinner inte... Har även engelska läxa.. Hörs i morgon =D. Ska även ta skolfoto i morgon! 9B kommer bli bäst!! =D =D

Tisdag

God Kväll =D.

Jag har faktiskt inte orkat blogga om man får skylla på det ;). Men men.. Helgen i stockholm var mer än Perfekt!!. Var en av de roligaste helgerna på länge! Kände att jag behövde komma bort några dagar =D.. Men nu är jag fit for fight igen =). I alla fall. Jag och mamma gick upp vid 04:30 i fredags morse. Vi duschade och gjorde hos i ording och åkte hemifrån vid 05:20. Pappa körde oss till tågstationen och sen körde han till Värnamo. Tågresan gick bra. Vi var rätt trötta så vi somnade och sov i 1½ timme. Vi vaknade när vi åkte från Göteborg. Vi åkte X2000 så vi behövde inte byta tåg så det var skönt =). Men vi vaknade när en konduktör vil se biljetten ;). Sen åkte vi.. Förbi Alingsås och längre. Sen när vi nästan var i Katrineholm så blev det tekniskafel på tåget. Så vi stod mitt ute i ingenstans i 45 minuter... Kul!. Men som tur va så hade vi ingen tid att passa som en kille hade.Han skulle flyga till Usa och hade smått bråttom ;) haha. Aa men till stockholm kom vi i alla fall. 1timme och 15 min försenade ;). Då gick jag och mamma till Jennys kontor och låste in våra väskor där. Sen gick jag och mamma och kollade i lite affärer =D. Mamma shoppade en hel del =D. Jag hittade också en hel del =D. ett par joggingbyxor, en jeans skjorta,ett linne, en stickad tröja,2 st tröjor och lite annat =D

Vid 14:00 så träffade jag Olivia efter X antal telefonsamtal.. Vi visste inte vart vi var ;). Men tillslut så hittade vi =). Det var mkt rolgit att träffa henne =D. Vi gick och tittade i affärer och så =). Sen vid 5 så kom olivias pappa och hämtade hos vid stationen så åkte jag med dom hem och mamma åkte till Jenny =D.

På fredag kvällen så åt vi gott!. Vi åkte och hyrde film. Waitress såg vi =D. Mycket bra!. Och vi åt Ben & Jerry glass. Första gången för mig!! Så sjukt gott =D =D. Och det blev choklad också =D. Hade en väldigt roligt med trött kväll. Var uppe i 22 timmar den dagen ;).

På lördagen så gick vi upp vid 9 =). åt frukost med hennes familj och sen åkte vi in till stan vid 11=D. Vi åt middag tillsammans på "Grodan". Jag åt lövbiff med pomme fritt och beaneisesås!! Så sjukt gott!! =D. Sen så gick vi och shoppade lite =). Sen så bar det av till Gröna Lund!!!!. Så himla roligt var det!!!. Vi började med kvasten som är en berg och dalbana =). Det var så sjukt mkt folk där för det var sommarkrysset och lönehelg så det var rätt mkt folk ;). Sen åkte vi blåtåget,popexpressen,kärlekstunnel,Vilda musen,Jetline,lustiga huset,fritt fall och några till =D. Det var en väldigt roligt kväll!!.. Sen vid 21 som kom Olivias pappa och hämtade hos utan för Gröna Lund så åkte vi hem och åt kvälls mat =). Sen så tog vi fram godisen som blev över från kvällen innan och så såg vi på House Bunnie =D. Även denna kväll var jag väldigt trött :).

På söndagen gick jag upp vid halv 9 så hoppade jag in i duschen och sen åt vi frukost =). Vid 11 så åkte vi in mot stan och så träffade vi mamma vi vappiano =). Vi åt middag tillsammans =D. Jag åt pasta carbonara. Det var inte jätte gott. För det var väldigt mkt ost på så det var inte alls gott. Jag mådde frukstanvärt illa !!!. Åt nästan ingenting.. Sen så gick vi runt allihopa och kollade lite. Och sen vid halv 1 så sa vi hejdå till Karin och Linnea och så åkte jag,mamma,Olivia och Magnus till tågstation. Sa hejdå till dom och så åkte jag och mamma . Åven på hemresan var det tekniska fel på tåget ;). ALLTID.. Men men. Var hemm vid 18:15 då Farmor var snäll och hämtade mig för mamma hoppade av i Göteborg för hon och pappa var på konsert :).

Aa som ni har läst så har jag haft en väldigt bra helg! Bilder kommer det också =). Ska bara hitta sladden till kameran ;) 
Nu ska jag äta =D

//Kram Kram

RSS 2.0