Torsdag

God kväll! =)

Klockan ringde kl 07:45 så då var det dags att gå upp. I dag har vi varit på kontoret och hjälpt kikki att städa,hjälpt Melissa med att packetera saker till skyltfönsterna och massa andra små saker. 

I morse när vi höll på att klä på oss så höll vi koll på Axel för kikki fixade sig. Så plötsligt ropar och skriker hon något om ballonger. Vi kommmer springandes och då är det en stor luftballong som håller på att landa precis innan  stranden(nästan på vägen). Paul och kikki trodde det var för att vinden hade vänt för det var 2 andra ballonger också och den andra landade på Coles pakering som är på taket. Den tredje försvann så vi vet inte vart den tog vägen.  Sjukt häftigt var det! Det kom polishelikoptrar och brandbilar när ballongen landade mitt på stranden. Sammtidigt så går brandlarmet i våran lägenhet för det ligger en gammal crampet i brödrosten som har legat där ett tag och är väldigt bränd! För er som inte vet vad en crampet är, så är det som en pannkaka fast rund och tjock =D. Mycket goda. Det var en händelserik morgon =).

Kikki körde oss till kontoret vid halv 10 också sa vi farväl till Paul som åkte i dag. Lite sorgligt att man inte får se honom förren till sommaren! =(. När vi kom dit så började vi skriva 101 drömmar. Det är Kikkis idé. Så vi ska skriva 101 drömmar om framtiden,och massa sånt =). VI kom inte på så många så vi gick ner på lagret i stället och tittade på alla produkterna =D =D. Vi hittade massa saker som vi ville ha! Så sött är allting!

Vi gick där nere i 30 min och sen gick vi upp och då kom Kikki så då började vi städa och fixa i ordning det "nya" köket. Dom har målat om och skaffat nya ´bänkar och sånt. Så vi fick bära tillbaka allting. Det blev mycket fint =).

Sen hjälpte vi Neil med att fixa i ordning lite saker inför "Loreal fashion festival". Dom ska skicka ut lite brev till vissa personer/företag så hjälpte vi han med det.

Sen fick vi hjälpa Melissa med att packa ner saker som alla affärer ska ha i skylfönstret och skriva adresser och klistra på och sånt =).

Precis innan vi åkte hem så var vi en snabbis med Kelly(fotografen). Hon visade oss lite hur man tar korten,hur man får rätt ljus, hur hon redigerar bilderna och massa sånt. Det var intressant =)

Sen vid halv 5 så åkte vi hem och vi gick ut och solade med en gång. Så himla skönt =). I dag har det nog varit 34 grader! =).

I morgon blir det ingen sovmorgon för vi ska åka till Torquay tidigt på morgonen. Tidigt menas vid 9. Vi shoppar mellan  10 till halv 1 sen från 1 till 3 så har vi surflektion =D =D. Oh yes vi är nervösa. Men det kommer gå jätte bra med våran smidighet!! =D. Sen i fall vi inte hinner shoppa färdigt på förmiddagen så tar vi en sväng på eftermiddagen också =D

Nu ska vi hoppa i säng och nana =).

Sov gott =D



Skepp och hoj.Det kanske är Pippi som ska till Alingsås =D

Oj vad vackert det blir =) !!

Här packar vi ner tyg,garn och stora klistermärken till skyltfönsterna =D


Vi i studion med Kelly.

Hejdå =D

Kommentarer
Postat av: Stefan,Pernilla ,Sandra & Skrållan

Sandra såg Pippi minsann hon sitter ju längst upp i palmen ser ni inte henne? Idag har vi pissväder det har regnat hela dagen grått grått bara grått.

Men ni era små lyckosar ni har det ju bara bra sol värme och en massa roligheter, jag tror vi kommer ner till er. Många kramar ifrån oss alla

2009-02-26 @ 15:52:47
URL: http://friiiidacarlson.blogg.se/
Postat av: Elin o Sara (makaroner!!!!)

heej!!! ni har det bra märker vi...... själva så har vi förvandlats till en glad konditor och en glad biblotikarie!! är ni inne på skype lördag eller söndag morron? vi är pratsugna!! hör av er med eett medeland på skype eller nåt!!! krami karamisar från elin,sara,jb och MAKARONERNA!! =) =)

2009-02-26 @ 17:52:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0