Tisdag

Hello =)

Vi hade våran första prao dag i dag. Det var mycket roligt =D. Vi gick upp vid halv 8. Fast vi vaknade vid 7 av att Axel stod vid sängkanten och skrek/sjöng för oss. Man kan ju inte annat än le =D Sen gick vi upp och fixade oss och åt frukost. Sen gick vi till spårvagnen vid 10 över 9. Vi hade tur för den stod där när vi kom men den körde men vi sprang i fatt den. Vi fick håll(eller Sofia fick. Jag är tvungen att skriva att det var efter frukost! viktigt). Så vi hann med den. Vi hoppade av på Collins street. Så gick vi till Little collins street. Där affären ligger.

Vi började med att lägga alla färgade papper fint. Också dammade vi dom tomma platserna. Sen gick vi och fika med Sabina.Hon är svensk. Vi drack varm mörk choklad. Jätte gött. Sen började vi städa i butiken. Dammade,putsade,torkade glas mm. Vi var på little collins
street till kl 13 då vi gick och åt. Vi åt mexikansk. Det var faktiskt riktigt gott. Sen vid 14 gick vi tillbaka till butiken och fixade lite sen så följde Sabina med oss till Melbourne central (STORT varuhus). Där kikki också har en butik. Där städade vi också lite och fixade lite smått och gott.Vi slutade vid 4. Efter det gick vi till lite affärer och shoppade varsitt halsband. Efter en jätterolig prao dag åkte vi hem.

När vi kom hem så gick vi ut i poolen med en gång. Vi var stek heta. Det var JÄTTE varmt och skönt.. Sofia har vatten i öronen och hör ingenting. Frida är allmänt störd..(like always)

Nu har vi ätit och vi ska gå till seven eleven(11) och köpa spårvagns kort. Klockan är nu 22 och vi ska ut och shoppa!!!

God natt från 2 trötta blondiner



"På spåret" in till stan. Fattar ni det skämtet?? =D

Vi i butiken. Vi har tagit fram kikki.k ´s mest sålda produkter och skaffat 3 "bästisar"

Vi utanför butiken i Melbourne central =D

seven(7) eleven(11) väntar =D

Kommentarer
Postat av: Gunbritt

Ni ser ut att ha det bra, söta ni var i förkläderna och glada var ni ochså. Det är tur att ni har tillgång till pool när det blir för varmt. I dag har solen lyst här med -10 grader.

Ha en fortsatt bra semester.

Gunbritt o Lasse.

2009-02-17 @ 19:21:20
Postat av: karro:)

Va bruna ni har blivit! Jag är enormt avensjuk på er och så himla kul at få praoa där borta.

Sola lite för mig också kram:)<3

2009-02-18 @ 11:25:03
URL: http://karolinastromberg.blogg.se/
Postat av: Mats Pappa Carlsson

Så stiliga ni är i era workingclothes!!!

Hörde att maten var hur god som helst som ni lagade! Kikk åt fyra!!! portioner. Det får ni bjuda på när ni kommer hem.

Ha det bra. Kram



Papp

2009-02-18 @ 12:02:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0