Onsdag

Hej Hej.

I dag har vi varit i Highpoint och jobbat med Rose och Jo. Det var mycket roligt..Först fick vi börja städa lite i glasskåpet och i skyltfönstret dammade vi. Vi fick även se till så att allt stod snyggt och prydligt =).

Sen började vi flytta om i butiken. I dag kom den nya kollektionen in, "Jord" heter den.Så vi var tvungna att göra plats för den i hyllorna =) Den är hur fin som helst. Det kanske blir lite köp från den?!! Massa fina kort, väska, pennor, kollegiehäften och massa andra söta saker!! =D Love it,Love it,Love it =)

Vid 11 fick vi en liten rast. Vi gick och köpte varm choklad,muffins och kaka =). Mycket gott. Vi hade 20 minuters rast och den gick fort!

När vi kom tillbaka så fortsatte vi flytta lite och torkade ut hyllor. Sen fick vi börja packa upp de nya sakerna =). Vi fick ett kvitto som var hur långt som helst så skulle vi pricka av så allt var med och så att det var rätt antal. Det var som julafton. Man blev riktigt excited "upphetsad" =D. Så roligt.

Sen vid 1 så fick vi lunch. Vi åt wrappar =D. Det är typ som tunnbröd med kyckling,sallad,BBQ sås,lök och massa andra goda saker =). När vi hade ätit så hade vi fortfarande 30 minuter kvar av rasten så vi gick och shoppa lite. Vi gick in på Cotton on för vi hittade aldrig det i St Kilda. Det blev lite köp där i från. Mycket roligt =).

Sen gick vi tillbaka och fortsatte att packa upp. Vi höll på från kl 14 till kl 18 så vi var helt slut när vi åkte hem! Rose körde oss hem så slapp vi åka taxi. Fast i dag så somnade vi inte i bilen! Det skulle vi inte kunnat för så ryckigt det var =D =D. Så gnisslade den jätte mycket så skrattade vi och så sa hon att det var vårat fel för den volvon var från Sverige!! =D.

När vi kom hem så hade vi paket öppning för Axel fyller år snart =). Och vi ville vara med och Paul åker till Kanada i morgon och vi ville att han också skulle vara med så vi hade det i dag =D. Han verkade bli jätte glad =D

Nu har vi precis ätit. Vi åt pasta i någon tomatsås med svamp. Mycket gott =).

Nu ska vi kanske fortsätta med våran power point sak =)..


//Kram Kram


Titta vad som kom till butiken i dag =). Vem har inte paketerat den??!! =D =D

Vi packar upp det nya produkterna =D

Vi var väldigt trötta när vi var färdiga så vi satte oss i en kartong =D


Har ni sett vilken vacker bil vi åkte hem i =D

Kommentarer
Postat av: Moster Kikki

Oj va duktiga Ni ar, tank vilken lyx nar Ni dyker upp i butikerna, de som jobbar behover ju inte gora sa mycket :) Det va kul att se foton pa Highpoint for dar har jag inte varit annu, men nu far jag aka dit och se hur fint Ni gjort! Idag har vi satt in nya hyllor i koket pa kontoret och i vart 'board room' osv sa imorgon ska Ni fa hjalpa mej att fixa ordning det sista. Kul kul! Tack for att Ni jobba sa hart och har sadan positiv attityd :) Det blir nastan inga dollar alls i 'svar burken' sa vi far nog gora spaghetti hemma :)

2009-02-25 @ 12:09:58
Postat av: Marita

Hej Tjejer! Kikki kommer att behöva anställa två tjejer som bara åker omkring och hjälper till lite överallt när ni åker hem. Ni är jätteduktiga. Var inne och kollade på kikki-k.com så jag också fick se "Jord". Hur snygg som helst! Vi hörs snart!!

Kram M

2009-02-25 @ 14:35:36
Postat av: Farmor Kerstin

Hej tjejer. Jag avundas ER ,som får vara med och plocka upp nyheterna.Det var alltid lika roligt att plocka upp nyheterna när man jobbade.Kikki får öppna en affär i Halmstad el. Falkenberg som ni kan sköta.Frida hinner Du med att hålla reda på dagskassorna nu också. Ni är Toppen Kram farmor Kerstin.

2009-02-25 @ 15:01:24
Postat av: Gunbritt

Ja er måste man bara berömma va duktiga ni är.

och roligt har ni ochså det syns på era bilder.

Det är så kul att läsa varje kväll jag kommer hem ifrån arbetet.

Hälsar Gunbritt (momor).

2009-02-25 @ 19:37:43
Postat av: farmor Majlis

Hej på er tjejer.Man blir verkligen glad,när man tittar in eran tillvaro långt hemifrån.Ni lyser just nu upp en mörk och fuktig ons.dagskväll.Sofia,farmor sa att jag skulle hälsa.Hon stack just iväg på möte.

Farfar Alf.

2009-02-25 @ 19:57:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0