Onsdag

Hej.

I dag gick vi upp vid halv 8 och fixade oss. Sen åt vi frukost och gick till "little feet". Det är Axels sång/dans "klass". Dom sjunger söta
sånger och dansar lite gulligt. Det höll på i 30 minuter och sen gick vi hem så tog Paul Axel och vi körde till kontoret. Det var mycket större än det gamla!! :O. Så var vi på designmöte också pratade dom om vilka kollektioner som kommer i år och så. Massa fina saker!. Det höll på från 11 till 14.

Sen var det typ "uppvisning" av baby kollektionen. Det höll på i ca 1 timma. Den "kollektionen" var mycket gullig!

Sen var det "brain storming". Typ man kommer med massa idéer om nya produkter och sånt. Det höll på i 2 timmar och vi var ganska trötta efter det!!

Nu har vi kommit hem och vi vet inte rikigt vad vi ska göra. Ett dopp i poolen kanske??! =D Även i dag är det varmt =D Vet inte hur många grader =)

I morgon ska vi till knox och jobba i en butik där. Det ska bli roligt =). Så får vi se vad vi ska göra =).

//Kram


En del av Kikki.K´s kontor

Designerna och några andra på design mötet =)

Axel & Kikki på "little feet" =D

Kommentarer
Postat av: Maria Strand

Hej Frida! Nu har till och med jag hittat din Blogg :) Ni verkar ha det jättebra. Roligt att se dina kort, jag tror du är familjens bästa fotograf!

Hälsa allihop från mej. Kram Maria

2009-02-18 @ 08:40:53
Postat av: Mamma Marita

Hjärtligt GRATTIS på namnsdagen FRIDA!!!! Veris, Tussi, Wilgot och Toffie hälsar´. Nu snöar det här så vi hade gärna varit hos dej allihop istället. Förstår att ni får se hur de jobbar på Kikkis olika avdelningar, och det låter jättekul.



Kram Mamma

2009-02-18 @ 14:51:56
Postat av: Pernilla, Stefan, Sandra & Skrållan

jätte fina bilder.Axel såg glad ut när han var på little feet:D.Det var ett stort och flådigt kontor KIKKI hade:P.Ni värkar att få vara med om mycket, ni lär er säkert en massa engelska också:D.



många kramar till er båda i från oss:D

2009-02-18 @ 20:24:54
URL: http://friiiidacarlson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0