Måndag

Hej hej.

I dag har det varit RIKIGT varmt!! 38 grader. Mycket varmt! =)

Vi vaknade vid 9 av att Kikki skriker att vi ska gå upp för vi ska på vattengympa. Vi var trötta!! Men upp kom vi. Och kul var det =D. Tränaren sa att det kommer kännas i morgon!! Kul!!..

Efter träningen så åt vi frukost. Macka och crampets =) Gott gott. När vi hade ätit upp och fixat i ordning oss så åkte vi till Melbourne zoo.

Vi tog spårvagnen in till stan där vi fick byta till en annan spårvagn som gick dit. Det fanns jätte mycket söta små/stora djur. Elefanter,giraffer,apor,koaler,wombat,pingviner,fjärilar,fåglar,fiskar och massa andra djur. Men det var väldigt varmt att vara där. Man blev trött. Vi orkade inte gå runt och se alla djuren för det var så varmt så vi såg dom "viktigaste" och sen tog vi spårvagnen hem vid 3, så vi var hemma vid halv 5.

När vi kom hem så tog vi ett dopp i poolen och solade lite innan vi hoppade in i duschen.

I kväll har vi lagat mat för det var våran "mat dag". Pastasallad med kyckling och lite annat gott blev det. Även denna gången var det omtyckt. Denna gången åt inte Kikki 4 portioner utan 5!!!!.

Till efterrätt bjöd vi på äppelpaj med vaniljsås. Nu tog Kikki bara 3 portioner =D =D.

I morgon så börjar vi jobba vid 9. Vi ska vara på kontoret och hjälpa till med internet order och lite andra roliga saker =D.


Här kommer lite bilder får dagen!


En liten apa =D


Elefant =D

Giraff & en zebra =)

Känguru =) söt =D

Världens sötaste björn!!! =D =D

 =D

Äppelpaj =)

//God Natt =D

Kommentarer
Postat av: Stefan

Hann inte svara på skaipen höll på att steka ägg sicka fina djur ni har sett på djurparken. Maten såg verkligen fin ut också Hälsningar Stefan

2009-02-23 @ 13:16:23
URL: http://friiiidacarlson.blogg.se/
Postat av: Hanna Carlsson

Hej! Ni verkar ha det jättekul :) Läser hela tiden!Hälsa Kikki, Paul och Axel! Ha det bra! Kram Hanna

2009-02-23 @ 22:35:04
Postat av: Moster Kikki

Det ar en valdans tur for figuren att Ni inte lagar mat mer an en gang i veckan, det ar sa gott att vi inte kan sluta ata!! Och det ar hur lyxigt som helst att fa desert (det har vi inte atit sen Emelie & Hanna lagade kladd kaka! :)

2009-02-25 @ 11:32:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0