Lördag = Alla hjärtansdag

Grattis på alla hjärtansdag alla där hemma

Hejsna alla där hemma. Nu är vi framme. Vi kom i natt resan har gått jätte bra. Sovit hyfsat många timmar men det var två trötta blondiner som landade i Melbourne vid 12 i natt. Med en väska.. Japp alltid lika roligt. Sofias väska kom inte. Men den kommer förhoppningsvis i dag. Den fick direkt flyg(vilket vi inte fick) från London så den landar på förmiddagen så den kommer vid lunch.

Flygresan gick bra. Vi skulle haft en "hjälpreda" från  London men när vi kom dit så var det ingen där. Men duktiga som vi är(och resvana) så lyckades vi komma till rätt terminal med buss. Det är som en egen liten stad. Flygplatsen är typ större än Falkenberg. Men i London så hittade vi det rätt enkelt. Och det var där vi "trodde" att vi behövde hjälp. Sen bar det av.

När vi kom till Singapore så kom en flygvärdinna fast kille.. och sa att vi skulle sitta kvar för han skulle hjälpa oss. Vi var verkligen fast. Sofia ställde sig upp och hon hann inte ställa sig upp förrän han sa:
Flygvärdinnan-"stay,stay stay
Sofia:Yes yes
Vi knäckte oss totalt.
Resten av resan gick perfekt. Hyfsat mycket sömn och mycket skratt.

I morse vaknade vi 3 timmar efter vi hade somnat och trodde det var dags att gå upp. Vi var klarvakna kl 03:30. Vi gick ut på balkongen och tittade. Sen sov vi igen

Sen vakanade vi igen vid 07´:30 av att Axel lägger upp en gapflabb också ropade vi på han. Så kom han krypande och blev as glad. Han blev jätte glad och visste inte vartt han skulle ta vägen.

Nu ska vill badhuset för att Ael ska på babysim. Vi skriver mer sen och lägger upp fler bilder =D

//Kram Frida & Sofia



Vi i malmö inna vi ska gå på tåget till Köpenhamn.


Fler bilder kommer sen =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0