Lördag

Hej hej alla prut chick = vi äger på att pruta =)

I dag gick vi upp vid halv 9. Mycket skönt att sova lite längre. Vi åt omelett till frukost vilket var mycket gott =). Sen följde vi med Axel på hans simskola =). Mycket plaskande var det =). Vi var där i 40 minuter och sen åkte vi till Albert Park där Kikki köpte blommor och lite annat. På vägen hem så släppte hon av oss vid Jock´s ice cream(glass) också köpte vi världens goaste glass!! Man får 2 kulor i rån för 20 kr!!! =O helt sjukt billigt. Så vi ska gå dit i morgon med för det var gott =D =D.

Sen tog vi spårvagnen in till stan för vi skulle till Victoria market(en stor,stor marknad där dom har allt mellan himmel och jord. OJ vad trevligt vi hade =). Vi äger på att pruta i fall vi har glömt att säga det??!!. Vi hittade varsin plånbok =). Dom skulle kostat $35/styck men vi prutade så vi fick 2 st för $60 =) så vi prutade $10 vilket är typ 55 kr =D. Sen köpte Frida en ny klänning =). Ännu en till hennes samling. Nu är det 29 stycken =D =D. Och den skulle kostat $ 29 men vi fick ner den till $25 vilket är bra =D. Sen köpte vi en leksak till Axel. Den skulle kostat $5 men vi fick ner den till $4. Inte så mycket men alltid något =D.

Sen vid kvart över 3 åkte vi hem för då började dom packa ihop för dom stängde halv 4. Vi tog spårvagnen hem och solade så fort vi kom hem på balkongen. Det blåste rätt mycket så det var lite kallt så vi hoppa i poolen som var väldigt varm och skön.

I kväll har vi ätit indiskmat. Vi gjorde curry kyckling. Och så var det någon röra till som var väldigt stark!! Men gott =)

Nu sitter vi här och diggar med i musiken! Dom på våningen undre har fest och det vibrerar i hela huset! PARTYYY!! =D Nu är vi inte prutchick längre utan partychick!! =D. Undrar vad vi blir i morgon!! =D

I morgon ska vi förhoppningsvis tillbringa dagen på stranden  =D

//Kram Kram


Söt liten unge som är på simskola med sin Mamma =)

Lille Axel var en busig kille och kröp upp ur poolen =D

Glass är gott =D

Victoria Market =) Fruktavdelningen =O

Här prutades det för fullt!! =D

Vi badar =D Titta utsikten! =D

=D

Australiens sötaste unge =D

Kommentarer
Postat av: Gunbritt och Lasse

Det är inga surfingbrädor utan u-båtar, hur kunde ni klara av dom. Det ser bättre och skönare ut i poolen, bli där istället och ha det skönt.

Hälsar Gunbritt (mormor) Lasse (morfar)

Morfar har köpt en ny snöskooter.som ska provas i Påskhelgen. må gött

2009-02-28 @ 21:57:20
Postat av: Farmor Kerstin

Hallå Solstrålar. Ni är verkligen toppentjejer. Alltid lika glada, inga lessna miner, bara positiva. Nu kommer Ni snart hem det skall bli roligt. Var rädda om Er. Kram från farmor Kerstin.

2009-03-01 @ 09:10:11
Postat av: Elin och Sara!

heej på er!!!!!! nu så kommenterar vi! hej

2009-03-01 @ 12:08:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0