Lördag

God Kväll =)

I dag när vi vaknade så var det mulet, vilket betyder shopping. Vi gick ut och åt frukost med Kikki,Axel & Paul. Vi åt pannkakor med äpple och kanel. Även någon slags glass på toppen. När vi hade ätit upp så gick vi till spårvagnen och åkte in till stan. Vi hoppade av vid Flinders street och åkte den röda spårvagnen som hade "stadsvisning". Det var inte så roligt. Det mesta var byggarbetsplats.Men nu har vi åkt den..

Vi gick direkt till Melbourne central(ett stort shopping center) och tittade där. Efter mycket letade i MÅNGA affärer så
hade vi fortfarande inte hittat något snyggt. På något viss kom vi in på Myers(ännu större shopping center). Där det är helt omöjligt att hitta. Vi letade efter kläder i våran smak men kom bara till tant och kill avdelningarna hur vi än gick. Vi hamnade också på en våning med bara kyl,frys,och spisar och annan skit.

Vi gick tillbaka till Melbourne central (efter att varit tvunga att gå runt 38 olika byggnader för vi hittade inte tillbaka till ingången. Men tillsist hittade vi. Frida hittade även en tröja i en buttik med bara Paul frank(en apa). Men Fridas tröja har ingen apa på sig!!!!.

Sofia hittade ett par skor på Billabong. Hon provade dom. Dom var för stora... Och storleken mindre var för små så alltså blev det inga skor.

När vi var klara så ville vi titta på bio. Vi åkte upp till den våningen och tittade efter någon bra bio. Men vi åkte hem i stället. Kikki var på nagel manikyr & pedikyr och det ville även vi. Så vi gick till "Nail safari". En person fixade fossingarna och en annan person fixade händerna. Och man fick sitta i en massagestol som gjorde sjukt ont! Den knådade värre än.......

Nu har vi precis kommit hem från bion(det blev bio i alla fall). Vi såg "Rachel getting married). Den sög så se inte den!!!!!!! Den var inte alls rolig så allså tråkig! Rekommenderas ej!!

Kram Frida & Sofia


Frukost på något ställe =). Sofia är fotograf! 


Söt liten spårvagn som vi gjorde stadsvisning med =).


Nagel manikyr och pedikyr =D Naglarna blev chock rosa =)


Kommentarer
Postat av: Stefan

Ni ser ut att ha det bra i stolarna där ni sitter.Har du inte shoppat några skor än Sofia,var det inga som passade,vilken söt liten spårvagn ni åkte Hälsningar Stefan

2009-02-21 @ 13:12:39
URL: http://friiiidacarlson.blogg.se/
Postat av: Mats Pappa Carlsson

Rosa naglar..... Goa stolar... Frida du får ta lite kort från balkongen mot havet, det har du inte gjort. Så andra får se vilken utsikt det är från vardagsrum o balkong.

Ni får ha det bra. Skall vi Skypa söndag morgon svensk tid??

Jag o mamma skall till Göteborg nu på en ELVIS show. Kul. Vi hörs imorgon

Kram

Papp

2009-02-21 @ 14:22:27
Postat av: Sandra

Heej vi är hos Ida och Matilda.Vi har tittat på alla era fina bilder.Ida undrar om Kikki känner en tjej som heter Sara Mared som ska jobba hos henne??Ida har tävlat mycket emot henne i hoppning.Hälsa från familjen Rahm i så fall.



Många hälsningar Svenssons & Rahm

2009-02-21 @ 20:07:49
URL: http://friiiidacarlson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0