Fredag

Hej alla surfchick =D.

Eller vi är det i alla fall. Klockan ringde kvart i 7 men vi gick inte upp förrän kvart över 7. Vi började med att skypa med både Svenssons och Carlssons =D. Vi åt fruktsallad till frukost också köpte vi muffins och varm choklad på vägen till Torquay. Vi åkte hemifrån vid kvart över 9 med vi åkte först och köpte kaffe och varm choklad. Och sen tog vi ut pengar så vi åkte inte från Albert Park förrän vid 10.

Det tog ca 1 ½ timme till Torquay. Vi började med shopping =D. Har vi sagt att vi älskar shopping??!! Och då blir man genast på bättre humör och shoppa gjorde vi! Sofia köpte ett linne och ett par jeans shorts. Frida köpte en tjocktröja, jeans shorts, vita byxor och en tröja med halvlånga armar. Love it!Vid kvart i 1 så åkte vi till stranden där vi skulle surfa. Vi bytade om och tog på oss våtdräkter. Skabb! Äckligare kläder finns inte. Men i dom kom vi. Usch! Men våran lärare var trög så vi började inte förrän halv 2. Lektionen skulle börjat 1.

Surfingen gick bra =D. Vi båda stod upp =). Oj vad stolta vi är. Hur länge vi stod upp behöver vi inte ta upp =D =D. Men upp kom vi.

Våran lärare var som sagt trög/störd. Vi började bra. Vi va på land först och lärde oss hur vi skulle göra. Sen i vattnet så började det bra. Vi var på lagom djup och lagom stora vågor. Men sen så var dom vågorna för små tyckte han. Så vi vandrade på stranden (en halv mil kändes det som) innan vågorna dög. Och då var vi lagom glada. Men i vattnet igen och ut skulle vi.LÅÅÅÅNGT! Vi paddlade,paddlade och paddlade(man paddlar genom att ligga ner på brädan och paddla med armarna)Oj vad djupt det blev. Ingen nådde botten och stora vågor var det! Halvt drukna skulle vi upp på brädan igen eftersom vi ramlade av hej vilt. OJ vad smidiga vi är. Läraren hade med sig sin bräda också så han surfade med. Och in till land kom vi med vågorna. Och vi tyckte det var okej så ut till det djupa igen,och på något sätt så är plötsligt läraren borta. Tänk er oss mitt ute i havet sjukt djupt och stora vågor=rädda!!! Vi hade ingen aning om vart han var. Han bara försvann med sin surfbräda till några andra han kände. Vi tog oss in till land och förbannade var vi! Han var kvar där ute och surfade själv i säkert 20 minuter! Man lämnar ju inte 2 st tjejer som aldrig har surfat tidigare på så djupt vatten och sky höga vågor ensamma!!!!!!!!

När han kom tillbaka så var vi lite smått arga. Han sa det gick väl bra och vi bara glodde på honom också skällde vi ut han lite smått. Vi sa att vi inte vill vara på så djupt men han sa att det är så surfing går till.Men efter hans lilla utskällning så bättrade han sig =D.

3/4 av tiden så var vi på land för han tyckte inte det fanns några bra vågor! Så vi surfade väl inte mer en än 50 minuter av 2 timmar. Vilket var tråkigt fast det var nog lika bra!

Sen efter surfingen så åkte vi till golfbanan där det är vilda kängurus. Så sjukt söta! Mycket pälsiga och varma =(.

Sen vid 5 så åkte vi hem och åt. Nu sitter vi här och ska nog hoppa in i duschen strax.

I morgon så hoppas vi på bra väder för då blir det stranden =). Men just nu blåser det men vi hoppas! =D..

God natt =)


Äcklet och 3 super bra elever. Axel var också med på genomgången med egen bräda =D

Vi på väg ut i vattnet =)

Visst är vi coola =D =D Coola surfchick =)


Axel surfade också fast på land =D Snacka om blöt och sandig söt liten unge =D


Hur sjukt söt är inte han??!! Man kan äta upp honom =D =D Gjorde bilden extra stor så ser ni hur söt han är =D <3<3


Känguruerna på golfbanan =) Dom var 5 m ifrån oss =O =D Coolt =)




Denna bilden är endast för Stefan!!! Stefan ser du att snäckan finns här med. Vi fattar fortfarande inte vad du menar =O =D 




Kommentarer
Postat av: Sandra & Skrållan

Heej så kul att se att ni är så smidiga:D Så coolt fem meter från Kängruerna dem var lite större en dem pappa visade oss :P. ha det så kul. Jag blev godkänd på NProven:D:D:D:D Ha det bra



kramar Sandra & Skrållan

2009-02-27 @ 13:50:05
URL: http://friiiidacarlson.blogg.se/
Postat av: Amanda Eriksson (10:an)

Hejsansvejsan!

Ni ser ju ut som riktiga surfbrudar ;D Jävlar, så stora surfbrädor! Men ni ser ut att ha det gött i alla fall! ;) Ikväll kommer Sandra, Agnes och Ida, ska kolla film :D Då blir det godis. Mmm.... :D



Ha dt bra!

Kram Amanda

2009-02-27 @ 18:17:51
Postat av: Stefan

Kul att ni hittade snäckan i Australien,snäckan ser ni längst upp på skylten kolla får ni se. Vi får hålla med Amanda att brädorna var sjukt stora hur orkade ni slita på dom det verkar stränkt men säkert roligt.Vilken härlig bild ni har tagit på solstrålen Axel.Kängguruna var verkligen stora blev ni inte rädda? Puss o Kram Från P S S S

2009-02-27 @ 22:35:57
URL: http://friiiidacarlson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0