Hoppträning!

Dags för hoppträning för Eamon med Bella! 🐴:)


Ny hage!

Min älskade kille har fått en alldeles egen sandhage!! :D ☀


:)

Finns inget bättre än en ny tömd container så man slipper gå i skiten!:)


Pysslar om min lille prins ❤🐴


Helg

Hej allihopa!:)

Helgen är här och dagen har spenderats på Gekås, jobbat hela dagen! Ska även jobba i morgon också så det blir ingen lugn helg! Kom hem för en stund sedan och är i stallet nu och gosar med Steppas ❤ Bella ska vila idag så ska snart in och äta med pappa! Sen kanske det blir lite plugg då vi har 13 prov/ inlämningar på 3 veckor, underbart!

Nu ska jag fixa färdigt i stallet och ha en mysig lördag kväll!:)

Kram på er ❤


Päls

Lilla Bella fäller lite!:)


Vevo coulo

Ska ut och rida dressyr på lilla Bella i paddocken!:) ska även inviga mina nya skor som inköptes på Scandinavium!:) väldigt sköna!:)

Kram


GPA

Åhh är världens lyckligaste/gladaste tjejen någonsin!! Precis hämtat min nya älskling!!!! =D

 


Sooool ☀

Hej allihopa!

Efter 3 dagar med äckligt mkt plugg, unnar jag mig en eftermiddag i solen! Fortfarande inte helt frisk så Lotta ska rida, men imorgon ska jag rida hur jag än mår! =D

Ska sola en stund till, sen ska jag hämta pappa och Tette vid tåget för dom har kommit hem från Australien! Och om en vecka kommer även mamma hem!:)

Nu blir det sol och ikväll ska jag och steppas ha myskväll ❤

Kram


Tidig morgon

Har varit uppe sen 05:45, och nu är hästarna utsläppta och steppas är ute på sin morgonstund! Mat och hö är gjort och nu ska det bara mockas!:) sen snabbt in och duscha och sen dags för skolan kl 8-16!:) kram


Steppas ♥

Världens gosigaste kille i hagen ♥ (hann dock inte få upp mobilen när han la sig ner)

Måndag

Hej!

Idag är det studiedag och spenderar därför morgonen i stallet!:) steppas har varit ute sin morgonstund medan jag mockade, och nu ska jag fortsätta mocka, hö ska göras och sen ska jag äta frukost!:)

Idag kommer det bli mkt plugg, och mår fortfarande inte 100 så Lotta akacia idag, så får vi hoppas att jag blir frisk snart!:)

Kommer även en liten film från när steppas gick ut i morse, snäll häst som rullar sig i leran!;)

Kram


Morgonmys<3

Hästarna är utsläppta och boxarna nickade så nu fick steppas komma in igen efter sin utestund! Nu står han och äter sitt hö och är väldigt nöjd! Han har allt han behöver, hö, vatten, radion på och ser alla hästarna! Han är duktig min lilla going <3 nu ska jag mocka färdigt, göra hö, göra mat till hästarna och sen ska jag plugga hela dagen och få gjort massa annat!

Hörs senare :)


10/3-2012

Hej!

Äntligen helg! Helgen är det bästa på hela veckan, sova lite längre, mysa mer med steppas, rida Bella, och plugga förstås! Har väldigt mkt nu i skolan innan vi har praktik! Så har 4 veckor kvar sen påsklov!! Skönt!

Idag så är dagen fullspäckad! Ska åka och byta lite grejer, lämna tillbaka lite grejer, rida Bella, göra steppas lördagsfin och ikväll ska jag till Madde en sväng!:)

Nu ska jag göra mig iordning och ut och köra lite bil!:)

Kram kram


Senaste inköpet!

Har precis beställt hem en ny kärlek till mig!

Någon som kan gissa vad de är? :D


Nya fötter!:)

Kjell är här och äntligen skor Steppas ❤🐴


Dagens inköp!:)

Tog en sväng förbi Horsefarm efter skolan och köpte ny kylgel till Steppas!:) han har lite puls i högerfram så kyler det med denna gelen 2 ggr om dagen!:) riktigt bra, dessutom luktar den gott!!:)

Kram


Steppas! <3

Hej allihopa igen!

Som ni märkt har jag inte bloggat på ett tag! Massa anledningar! Men nu när blogg.se äntligen har en iPhone app så kanske det kommer in ett inlägg lite då och då!:)

Som många säkert vet har min älskade lilla favorit Steppas fått fång! Men med väldigt mycket vilja och styrka så har lovat mig själv att han ska bli frisk och få komma ut på tävlingsbanorna igen! Jag vet att det kommer ta några månader men det SKA gå! Min lilla älskling lever för tillfället livet, han är supernöjd i sin stora box med massa hö och radion på så han verkar trivas!

Men för att jag ska hålla igång min ridning så har jag lånat Lottas häst, Bella. Bella är 12 år gammal och är supermysig! Hoppas att kanske debutera på tävlingsbanorna till sommarn!:) vad för tävling vet jag inte än men hoppas på både dressyr och hoppning och även kanske ngn fälttävlan, vem vet!:) Bella rider jag ca 5 dagar i veckan och än så länge går det toppen!:)

Hoppas ni kikar in då och då och läser och kanske lämnar ngn kommentar!:)

Pussar och Kramar!:)


Tussiluss

Mn älskade lilla bus katt har alltid älskat att åka bil! ;)

 


Hej

Världens bästa kille!<3


RSS 2.0